No właśnie jak to jest. Jeśli ktoś przegrał te 140 zł bonusu a na końcie zostało mu przykładowo 500 zł to może wypłacic pieniadze?? Przeciez kwote bonusu przegrał
Quote: No właśnie jak to jest. Jeśli ktoś przegrał te 140 zł bonusu a na końcie zostało mu przykładowo 500 zł to może wypłacic pieniadze?? Przeciez kwote bonusu przegrał
ale w regulaminie nie jest napisane, że po przegraniu 140zł można wypłacać tylko po wykonaniu obrotu
Mam takie pytanie. Wczoraj rano zlecilem wyplate pieniazkow ale patrze dzis kasa nadal jest na moim koncie. Jak dlugo czekaliscie za kasa na moneybookers i kiedy te pajace maja zamiar odjac ta kase z konta ...
Quote: Mam takie pytanie. Wczoraj rano zlecilem wyplate pieniazkow ale patrze dzis kasa nadal jest na moim koncie. Jak dlugo czekaliscie za kasa na moneybookers i kiedy te pajace maja zamiar odjac ta kase z konta ...
Quote: Mam takie pytanie. Wczoraj rano zlecilem wyplate pieniazkow ale patrze dzis kasa nadal jest na moim koncie. Jak dlugo czekaliscie za kasa na moneybookers i kiedy te pajace maja zamiar odjac ta kase z konta ...
poczytaj temat dokładnie to sie dowiesz dlaczego
a trudno odpisac? jakbym mial czas to bym przejrzal temat
Jak kasa Ci zniknie z konta w B-A-H to będzie znaczyło, że pieniądze już zostały przesłane na Twoje konto. I to ile będziesz czekał na pieniądze zależy tylko od Twojego banku. Przeważnie nie trwa to dłużej niż 24h.
Panowie głupie pytanie a zarazem proste obrot 3 x depozyt i 3 razy bonus wplacilem 100 = 200.Czyli moge zagrac za 600 odrazu po kursie 1,5 i bede mial bonus zaliczony bo juz sie pogubiłem
Quote: Jak kasa Ci zniknie z konta w B-A-H to będzie znaczyło, że pieniądze już zostały przesłane na Twoje konto. I to ile będziesz czekał na pieniądze zależy tylko od Twojego banku. Przeważnie nie trwa to dłużej niż 24h.
tylko, ze ja wyplacilem pieniazki na konto moneybookers a nie na konto bankowe !
jaka jest minimalna kwota przelewu?? można np. wplacic 30 zł??? bo nie moge tego doczytac (znaleźc)na www. a pozatym buk jest wiarygodny ?? wyplacal ktos wieksze $???
Quote: jaka jest minimalna kwota przelewu?? można np. wplacic 30 zł??? bo nie moge tego doczytac (znaleźc)na www. a pozatym buk jest wiarygodny ?? wyplacal ktos wieksze $???
Quote: Panowie głupie pytanie a zarazem proste obrot 3 x depozyt i 3 razy bonus wplacilem 100 = 200.Czyli moge zagrac za 600 odrazu po kursie 1,5 i bede mial bonus zaliczony bo juz sie pogubiłem