Po pierwsze co do wyników naszego meczyku nie jest doo końca tak jak jak to przedstawił Mbzyk i poprawił Kewin - obaj popełniliście błędy - ale czekałem na Waszą interpretację - dlatego podawałem typy na 3 kolejkę.
Dlaczego?
1/ Pierwszą kolekjkę przegrałem przez gapowe - ale to przyjąłem do informacji (po prostu skapowałem się od razu o moim błędzie) - stąd dopisek przy typach w drugiej kolejce - czas na rewanż" - tu stan jednoznacznie 1-0 dla Mbzyka
2/ Dochodzimy do drugiej kolejki! I tu ............. Mbzyk popełnia podobny błąd techniczny:
#1 New York Yankees - Florida Marlins, 2, @2.49,
Pinnacle#2 New York Yankees - Florida Marlins, 5 full innings, 2 , @2.39,
Pinnaclezgodnie z regulaminem nie wolno podawać dwóch zdarzeń na jedno i to samo spotkanie - to że się się nie odbyło nic nie zmienia - w tym przyp. powinno nastąpić równiez anulacja typów - co w rezultacie nie daje możliwości podania typów zastęczych - co przekłada się na - po prostu przegranie przez Mbzyka 2-kolejki. i doprowadzenia do stanu 1-1
Z tego powodu podawałem typy na 3-kolejkę (nawet ze 100% skutecznością

- ale nie zmierzam do samouwielbienia.
Chodzi o wyprostowanie pewnych okoliczności.
Po prostu nie poczuwam się do przegranego pojedynku - i bynajmniej nie wynika to z mojej ambicji - ten konkurs traktuję jako zabawę - a jaki będzie mój w niej udział jest sprawą drugorzędną - choć z całą pewnością pokonywanie wielu naprawdę solidnych typerów US Sport może cieszyć i podbudowywać.
Miałem zaproponować termin tzw. dogrywki (3 spotkania) - ale skoro są już oficjalne wyniki - to pasuję.
Co do propozycji Mbzyka - do 10 sierpnia z czasem będzie nie najgorzej - później pasmo wyjazdów (większość bez net-u) - ale w żadnym wypadku nie zgadzam się na zagranie w finale z pozycji zastępczej (przegranego) - jakby to wyglądało w stosunku do innych przegranych w pojedynkach PO?
Kończąc pozdrawiam Wszystkich uczestników (i organizatora konkursu), życząc emocjonującej walki w finale na bardzo wysokim poziomie (z bardzo dużym % skutecznośći).
Tyle odemnie drogą wyjaśnień
Powodzenia