Ilośc typów w tej rundzie spada już tylko do 8, czy nie warto byłoby obniżyć również max. kurs np. do 5. To tylko taka moja luźna sugestia i proszę tego nie brać jako czepianie się znowu o regulamin. Oczywiście na chwilę obecna przyjmuję, że kurs max. = 10. Pozdrawiam i powodzenia
Już nie ma co przesadzać z tak niskim kursem. Kurs 10 jest akurat
Czyli, aby być pewnym jeszcze się raz spytam. "Liczba ataków na bramkę" = "shots on goal" w raporcie FIFY ??? Sorry, że jeszcze raz pytam, ale chcę być w 100% pewny
no właśnie... jeśli to tylko "shots on goal" to chyba betsson byłby w tym momencie bankrutem... Oferując kursy poniżej 15 ataków w okolicy 11 czy też 9... Przecież większość meczy tych mistrzostw wg statystyk Fify kończy się ilością mniejszą niż 15 ataków
Quote: no właśnie... jeśli to tylko "shots on goal" to chyba betsson byłby w tym momencie bankrutem... Oferując kursy poniżej 15 ataków w okolicy 11 czy też 9... Przecież większość meczy tych mistrzostw wg statystyk Fify kończy się ilością mniejszą niż 15 ataków
mam pytanie....nie chce być posądzony o to że się znów wychylam ale według moich obliczeń skończyłem gre z wynikiem - 340 tak jak napisałem w podliczeniu ,co chwały nie przynosi ale jakim sposobem szakira z wynikiem -550 jest przede mną...? Prosze o odpowiedż...
Quote: mam pytanie....nie chce być posądzony o to że się znów wychylam ale według moich obliczeń skończyłem gre z wynikiem - 340 tak jak napisałem w podliczeniu ,co chwały nie przynosi ale jakim sposobem szakira z wynikiem -550 jest przede mną...? Prosze o odpowiedż...
Nie miałem wczesniej dostępu do internetu...pracowałem 24 godziny i jeszcze klopoty z dojazdem do kafejki....to nie zmienia faktu że przez dwa tygodnie uzbierałem te -340....to po co w ogóle grać...pixies jeśli możesz to mi odpowiedz co i jak....
Pixies mógłbyś ludzko podejsc do zagadnienia...nie mam internetu w domu i długo i różnie pracuję dlatego między innymi wszystkie swoje typy podałem w pierwsze dwa dni mistrzostw bo nie mam za bardzo ani czasu ani dostępu do netu....taka prośba....
No to własnie pisze że przed momentem dopiero pierwszy raz od dawna miałem dostęp do internetu od wielu dni....przecież ktoś chyba też podlicza te typy z moderatorów...
Quote: no właśnie... jeśli to tylko "shots on goal" to chyba betsson byłby w tym momencie bankrutem... Oferując kursy poniżej 15 ataków w okolicy 11 czy też 9... Przecież większość meczy tych mistrzostw wg statystyk Fify kończy się ilością mniejszą niż 15 ataków
Chyba liczone jest to jednak jako "shots on goal", Fro_Lech miał takie typy i liczył jako shots on goal, czyli chyba tak jest
dokładnie też tak pomyślałem i chcę się upewnić
Dokładnie, przejrzałem sobie na szybko raporty z oficjalnej strony "fifaworldcup.com" Z tego wyszło mi że na dotychczas rozegranych 48 spotkań w 42meczach liczba "Shots on Goal" nie przekroczyła 15!! Dzięki temu właśnie FroLech osiągnął taki ładny wynik - gratki za pomysł. Nic innego nie pozostaje jak zacząć podawać takie typki jak widaqć inni już też zwrócili na to uwagę, i co teraz, zaczynamy podawać te zdarzenia kto pierwszy ten lepszy? Chcę uniknąc sytuacji wzajemnych oskarżeń, że ściągamy typy od innych. A jak wiadomo typ niezakazany to typ dozwolony