Witam:) Czy ktoś się orientuje jak Admiral traktuje Krecze w tenisie? Stawiałem na zwycięstwo Van Lottuma - skreczował w 1 secie. Czy potraktuja to jako porażke czy zwrot po kursie 1.00? Będę wdzięczny za info
Na stronce admiral nic nie ma o kosztach 15 Euro za przelew.
Napisz nam do jakiego 'polskiego' banku wypłacałeś!
Może to już "po naszej stronie" zabrali te 15 E?[/qb][/QUOTE]Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale to nie admiral ucina te 15E za przelew, tylko którys z banków. Więc nic dziwnego że na stronce Admirala nic o tym nie ma
[QUOTE] Mam pytanie czy da sie jakos zobaczyc stan swojego konta bankowego poprzez internet ? Jezeli tak to w jaki sposob.Z gory dzieki [/QUOTE]Nie wiem jak w innych bankach,ale w Kredyt Bank wystarczy,żepoprosisz o założenie konta internetowego(z tego co pamiętam nie ma żadnych opłat)dostajesz hasła do twojego konta i możesz wykonywać wszystkie operacje przez neta
[QUOTE]Oryginalnie wysłał żyła: [qb] [QUOTE] Mam pytanie czy da sie jakos zobaczyc stan swojego konta bankowego poprzez internet ? Jezeli tak to w jaki sposob.Z gory dzieki [/QUOTE]Nie wiem jak w innych bankach,ale w Kredyt Bank wystarczy,żepoprosisz o założenie konta internetowego(z tego co pamiętam nie ma żadnych opłat)dostajesz hasła do twojego konta i możesz wykonywać wszystkie operacje przez neta[/qb][/QUOTE]rowniez mBank , inteligo i slaski maja opcje zarzadzania kontem przez internet.
A po co im adres banku ?? co ja mam tam wpisać jak mam konto w inteligo. Mam wpisać adres banku PKO w mojej miejscowości ?? No i w bank name to powinienem wpisać PKO BP ??
zajebiscie szczesliwy ten buk zagralem wczoraj za 50 euro 3z5 i wszystko weszlo a dokladnie wzialem 250 na czysto mam nadzieje ze kadzemu bez problemu wyplaca
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Naszek: [qb]A po co im adres banku ?? co ja mam tam wpisać jak mam konto w inteligo. Mam wpisać adres banku PKO w mojej miejscowości ?? No i w bank name to powinienem wpisać PKO BP ??[/qb][/QUOTE]Mam ten sam problem nie wiem co wpisac w Bank name: Bank sort code: Bank account
A jak wygląda wypłata czekiem ?? (przychodzi mi na aders domowy czek który realizuje w banku ? czy jak ) i do obu rodzajów wypłat trzeba wysyłać scan dowodu ??
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Naszek: [qb]A jak wygląda wypłata czekiem ?? (przychodzi mi na aders domowy czek który realizuje w banku ? czy jak ) i do obu rodzajów wypłat trzeba wysyłać scan dowodu ??[/qb][/QUOTE]Na pierwsze pytanie sam sobie odpowiedziałeś. Na drugie, tak trzeba przy obu operacjach wysłać skan.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał grabiu: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Naszek: [qb]A po co im adres banku ?? co ja mam tam wpisać jak mam konto w inteligo. Mam wpisać adres banku PKO w mojej miejscowości ?? No i w bank name to powinienem wpisać PKO BP ??[/qb][/QUOTE]Mam ten sam problem nie wiem co wpisac w Bank name: Bank sort code: Bank account
Mam konto w PKO. Ktos zna odpowiedz?[/qb][/QUOTE]Ponawiam pytanie