Chce wyplacic pieniadze od nich i pisze mi takie cos. Moze ktos to przetlumaczyc bo z angielskim u mnie krucho.
Their payment wish has come with us. We will carry out the payment in shortens. Their amount is transferred after our examination by your quits account on the following account:
Żadanie wypłaty zostało przez nas przyjęte. Zajmiemy się nią wkrótce. Żądana suma zostanie wysłana po zweryfikowaniu Twoich operacji na następującym koncie:
osobiście nie podejmowałem środków od tego buka ale wydaje mi się że jest to jedynie rutynowe działanie mające na celu sprawdzenie Towjej rzeteloności i kasa już niedługo zagości na Towim koncie Pozdrawiam!
ja wyplacalem. zagralem raz za 5 potam za 7 potem za 11 i wypalcilem 21 euro cos takiego jak sie nie myle. kasa po 8 dniach byl ana mbanku. Nawet nei spodziewalem sie jej, zadnych skanow ani przyspieszania wyplaty poprostu kaska byla i juz heheh
zleciłem wypłate kasy, ale po naciśnięciu przycisku ``outpayments``żaden komunikat się nie pojawił!! Kiedy wam się pojawiał komunikat? Mieliście podobny problem. Kasa nadal nie jest odjeta, i nie wiem czy oni przyjęli w ogóle zlecenie