[QUOTE]Oryginalnie wysłał dawid27: [qb]a totomixie dalej kurs na celtic 2,5! i wogoel nie spada....co o tum sadzicie ????[/qb][/QUOTE]
jak dla mnie to bomba, u innych jest o wile wiele nizej, nie wiem czy mozna to grac jako singla ale jesli tak to wg. mnie jest to niezla okazja. jesli bedzie mozliwosc zagrania tylko celticu to puszcze to za mala sumke.
kurs na celtic 2.5 to tylko teoria.nigdy nie mozna bylo go zagrac bo do oferty wejdzie w totomix jutro po kursie 1.55 w 3komb.nie dziwi mnie ze dawid27 tego nie wie skoro pisze troszke powyzej ze man.utd przegral 3:0 w meczu ktorego nie bylo...
[QUOTE]Oryginalnie wysłał dawid27: [qb]z tym mu to sie pomylilem! i bardzo dobrze wiem ze trzeba grac w tm w 3 kmombinacjach...ale kurs jest kuszacy na celtic...![/qb][/QUOTE]
To jak postawisz na kurs 2,5 to prześlij mi scan kuponu
Co powiecie na temat awansu Elfsborga UEFA.Pierwszy mecz dostali ( walkowerem)3-0 , a w rzeczywistosci wygrali latwo na wyjezdzie 3-1 .Moim zdaniem bez trudu wygraj 4-0
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pawelpo: [qb]Co powiecie na temat awansu Elfsborga UEFA.Pierwszy mecz dostali ( walkowerem)3-0 , a w rzeczywistosci wygrali latwo na wyjezdzie 3-1 .Moim zdaniem bez trudu wygraj 4-0[/qb][/QUOTE]
moim zdaniem Elfsborg nie awansuje.trzeba pamietac ze w pierwszym meczu Narva grala otwarta pilka.teraz spotkanie bedzie wygladalo zupelnie inaczej.Narva zagra wyjatkowo defensywnie,a Elfsborg nie jest zbytnio klasowa druzyna zeby strate odrobic.
Panowie dzis w pucharach jest mecz: Widzew-Odra Wodzislaw W STS i TotoMix juz to zablokowali!!! Widzew powinien wtopic - nie zagraja nawet rezerwy - tylko juniorzy!!!!!!!!!!!!! Za 2 jest w profie kurs 3. Warto postawic !!!!!!!!!
Dzisiejszy Przegląd Sportowy: "Po dwudniowych treningach ekipa Widzewa wraca w środe do Polski i będzie przygotowywać się do ligowego spotkania z KSZO" O dzisiejszym meczu chyba naprawdę zapomnieli.
Doszły do mnie plotki że "Warszawa" stawia na remis Legii w uefa kurs 12.0 w sts i przegraną Poloni kurs 6.1 , podobno w stolicy idzie na te mecze strumień pieniędzy. Jednak info. nie jest z pierwszej ręki czy ktoś z was wie coś o tym? Biorąc pod uwagę pierwsze mecze i powne wygrane Poloni i Legii może coś w tym być.
mała uwaga odnośnie meczu widzew odra czemu odrze miałoby zależeć w tym meczu na zwycięstwie? zdecydowanie odradzam granie tego meczu znacznie ciekawiej jest w sobotę kszo widzew 1 za 2.15
Nie no ludzie przeciez to jest smieszne trzeba byc niespełna rozumu zeby stawiac ze Legia tego meczu nie wygra.Ja wiem ze nie sa moze w najwyzszej formie ale nie sa tez samobójcami od 3 do 6 -0 jak w banku .
savio!niespelna rozumu to beda pilkarze legii i poloni jak sie nie dogadaja.polonia przegrywa,legia przegrywa lub remisuje i nie interesuja sie klopotami finansowymi sponsorow przez b.dlugi czas...kurs 150x...
Biorąc sprawę na chlopski rozum to Legia wygra i to wysoko. Jednak tego typu plotki-informacje chodzą...i to jest fakt a czy są prawdziwe czy nie tego nie wiem ale radzę zwrocić uwagę na jedna rzecz kurs na remis Legii spadł w sts dlaczego? No wlasnie dlaczego kurs na remis Legii spadł...? Nie upieram się przy tym że na pewno tam będzie remis ale tym bardziej nie podzielam zdania że Legia ten mecz napewno wygra.