[QUOTE]Oryginalnie wysłał Belltom:
[qb] Przyznam sie ze 10 procentowy podatek mnie oslabil na tyle, ze zaczalem myslec o grze przez internet.[/qb][/QUOTE]Ten podatek to drażliwy temat ,ja myślę że indywidualną sprawą każdego jest to ,czy grając w necie chce go odprowadzać czy też nie.
Wszystko zależy od dyscyplin jakie zamierzasz grać .
Jeśli chodzi o piłkę nożną to :
Na obecną chwilę nie ma chyba buka ,który spełniałby wszystkie wymagania klienta.Bo zauważcie ,że jeżeli każdy indywidualnie zrobi sobie selekcję to wyjdą mu wnioski takie ,że : wszystko co z przedstawicielstwem firmy na Malcie odpada ,wszystko z kulawym regulaminem i zmianą zasad w trakcie trwania gry też odpada ,z nakładanymi szybkimi limitami czy ubogą ofertą analogicznie.Bo zawsze znajdą się jakieś powody do narzekań ,np. że w
Sportingbet
można grać wysoko ale prawie nic oprócz standartu nie mają w ofercie czy że Nordicbet ładuje na niektóre mecze szwedzkich i norweskich okręgówek takie marże ,że głowa mała itp....
Mimo wszystko biorąc pod uwagę te najpopularniejsze firmy sieciowe , zbierając wszystkie plusy i minusy do kupy najlepsze są
bet365 i Centrebet.
Najlepszym bukiem do grania piłki nożnej dla Polaków jest wciąż moim zdaniem Prof i nie zanosi się na to ,żeby któryś z pozostałych mógł mu w najbliższym czasie dorównać.
Ilekroć rozmawiam z kimś na temat Profesora ,Ci co analizują- widzą ,że często mają w nim dość dobre kursy na wyrównane mecze ,Ci co nie analizują i grają tylko na rk też nie narzekają ,bo często mają kursy wyższe niż średnia netowa.
A że na singlach przy podatku i marży bardzo ciężko z nimi minimalnie przegrać i zostaje AKO i systemy to inna sprawa.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał denis:
[qb]Z limitami bedzie coraz gorzej szczegolnie u bukow zwiekaszjacych oferte czyli ponoszacych ryzyko [/qb][/QUOTE]Ja myślę ,że będzie inaczej ,chociaż czas pokaże :zobacz:
Wydaje mi się ,że mechanizm pójdzie w drugą stronę i nie będą limitować graczy (wyższe stawki -większy zysk buka) tylko przed wałkami będą się bronić wyższymi marżami na niższe ligi.
Pozdrawiam
rafałek