|  
| 
| 
| 
| #657519 - 05/09/2006 08:12    Brazylia - Walia TOWARZYSKI 05.09.2006 |  
|   enthusiast

Meldunek:  15/03/2006
 | 
Witam! Betway wystawił na Brazylię kurs 1,28 który przy trzeźwym porównaniu siły obu ekip wydaje mi się troche przeszacowany...Chyba że Brazylia bedzie grać III garniturem...    To samo i Walia, Toshack również wystawi część debiutantów..Proszę o jakieś sugiestie z waszej strony, może warto spróbować handi, kurs jest kuszący.  Pozdrawiam   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #657522 - 05/09/2006 12:46  Re: Brazylia - Walia TOWARZYSKI 05.09.2006 |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  26/06/2003
 | 
Quote:
 Kurs jest wg mnie prawidlowy, odzwierciedla mniej wiecej to ze na 100 spotkan z Walia, Brazylia wygra okolo 75. Dzis pewnie tez wygra.

Na BA ktos podaje prawdopodobny sklad

Fábio; Cicinho, Alex, Luisao e Marcelo; Dudu Cearense, Júlio Baptista, Ronaldinho e Kaká; Vagner Love e Rafael Sobis. [/quote

sorki za OT ale dziala Ci forum BA
 mi od jakichs dwoch dni nie i na forum rowniez nie moge wejsc
 jak mozesz podaj linka dzieki
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #657523 - 05/09/2006 12:53  Re: Brazylia - Walia TOWARZYSKI 05.09.2006 |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  14/12/2003
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #657526 - 05/09/2006 13:10  Re: Brazylia - Walia TOWARZYSKI 05.09.2006 |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/07/2005
 | 
wchodź przez www.bettingadvice.com   ,bez www teraz nie wejdzie. Jaki kurs na brazylie w toto mixie?bo nei działa im stronka akruat teraz |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #657527 - 05/09/2006 13:30  Re: Brazylia - Walia TOWARZYSKI 05.09.2006 |  
|   Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek:  24/11/2003
 | 
Brazylijska samba kontra wyspiarskie wyrobnictwo, coz z tego wyniknie? Ciezko typowac zwlaszcza ze to mecz czysto towarzyski, Brazylijczycy pokonali Argentyne i to byl mecz o prestiz, o przewodnictwo na kontynencie, a dzisiejszy mecz to takie nie wiadomo co;] Gwiazdy przyjechaly sobie popykac i poczarowac publike;d Tyle ze w moim odczuciu gra jaka preferuja Walijczycy zupelnie nie lezy tancerzom brazylijskiej samby, nie twierdze bynajmniej ze Brazylia polegnie dzis w Londynie ale granie na jakies wysokie wyniki, czy overy powyzej linii 2,5 nie sa tego warte. Brazylia stara sie grac pilka, utrzymywac sie przy niej jak najdluzej, a wyspiarze wiadomo, dlugie pilki, malo samej gry, duzo walki, ostrych wejsc, zniechecania i zabiegania przeciwnika. Czy Roniemu i spolce bedzie sie chcialo srubowac wynik, kosztem zdrowia czy nawet najmniejszych kontuzji?? W sobotnim meczu moze bym to lyknal ale dzis niespecjalnie. Ogolnie o zgrozo! pachnie mi underem    (ze to slowo mi przez klawiature przeszlo   ) under za 2,20 w betway nie jest to rewelacja ale ja sobie sprobuje za mala stawke. Do tego zagram  dokladny wynik 2-0 z kursem 6  . Tu rowniez najnizsza stawka. Mecz towarzyski, wszystko sie moze wydarzyc dlatego nie ma co przesadzac. Typki takie troche pod prad bo wszyscy sie spodziewaja pogromu i solidnego overa, ja gram chyba 3 undera w zyciu wiec reklamacji nie przyjmuje   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #657528 - 05/09/2006 13:36  Re: Brazylia - Walia TOWARZYSKI 05.09.2006 |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/07/2005
 | 
kurde nie znacie kursu z toto mixa na brazylie?w sts było 1.35,w takch sytuacjach toto zazwyczaj miał 1.4..a to juz okazja w miare.Też nei licze na pogrom ani nic takiego,ale wierze,że brazylia wygra z walią,zaduzo mają do pokazania swojej publice,to kraj gdzie tez jest bieda jak u nas,tyle ze u nich nie olewa sie sportu i tym żyje cały kraj,nie wierze,żeby totalnie to olali,na mistrzostwach spiepszyli,byli bz formy,czuli sie zapewnie to zaplacili cene,ale teraz mysle,ze przez jakiś czas bedą chcieli pokazać co naprawde znaczy brazylia |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #657531 - 05/09/2006 14:07  Re: Brazylia - Walia TOWARZYSKI 05.09.2006 |  
|   veteran

Meldunek:  02/05/2005
 | 
Quote:
 na stronie totomixa kurs na Brazylie 1.35

a wczoraj przez kilka godzin byly odwrocone kursy na mecz Walia - Brazylia!!! Kurs na zwyciestwo BNrazylii wynosil 7,40. Tylko ze ja dowiedzialem sie o tym dzis :-(
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #657532 - 06/09/2006 04:28  Re: Brazylia - Walia TOWARZYSKI 05.09.2006 |  
|   Eliminator

Meldunek:  02/12/2003
 | 
Quote:
 Brazylijska samba kontra wyspiarskie wyrobnictwo, coz z tego wyniknie?
 Ciezko typowac zwlaszcza ze to mecz czysto towarzyski, Brazylijczycy pokonali Argentyne i to byl mecz o prestiz, o przewodnictwo na kontynencie, a dzisiejszy mecz to takie nie wiadomo co;]
 Gwiazdy przyjechaly sobie popykac i poczarowac publike;d
 Tyle ze w moim odczuciu gra jaka preferuja Walijczycy zupelnie nie lezy tancerzom brazylijskiej samby, nie twierdze bynajmniej ze Brazylia polegnie dzis w Londynie ale granie na jakies wysokie wyniki, czy overy powyzej linii 2,5 nie sa tego warte.
 Brazylia stara sie grac pilka, utrzymywac sie przy niej jak najdluzej, a wyspiarze wiadomo, dlugie pilki, malo samej gry, duzo walki, ostrych wejsc, zniechecania i zabiegania przeciwnika.
 Czy Roniemu i spolce bedzie sie chcialo srubowac wynik, kosztem zdrowia czy nawet najmniejszych kontuzji?? W sobotnim meczu moze bym to lyknal ale dzis niespecjalnie.
 Ogolnie o zgrozo! pachnie mi underem
  (ze to slowo mi przez klawiature przeszlo  ) 
 under za 2,20 w betway
 nie jest to rewelacja ale ja sobie sprobuje za mala stawke.
 Do tego zagram  dokladny wynik 2-0 z kursem 6 .
 Tu rowniez najnizsza stawka.
 Mecz towarzyski, wszystko sie moze wydarzyc dlatego nie ma co przesadzac.
 Typki takie troche pod prad bo wszyscy sie spodziewaja pogromu i solidnego overa, ja gram chyba 3 undera w zyciu wiec reklamacji nie przyjmuje

nic tylko
  |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |