#658402 - 02/10/2006 06:01
Re: Fantasy NHL (2 sezon )
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/04/2002
|
Quote:
Hmm.. ja i w lidze danpa i naszej mecz.pl mialem ustawiony auto draft.. ciekawe czy lupus sie polapal bo mam prze....
Dlatego zapewne zostanie w lidze u danpa dealerem obroncow bo wziales 5-iu na 7 pierwszych pickow ( i 2 bramkarzy do tego).
|
Do góry
|
|
|
|
#658409 - 15/10/2006 16:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Up. Ktoś chce się wymienić ? kogoś oddać ? kogoś pozyskać ?  Fajnie wykorzystał 'dymek' Rudzik wpisując w niego swoją 'ofertę' transferową.
|
Do góry
|
|
|
|
#658418 - 26/10/2006 12:33
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Nikt Cie tutaj nie straszy. To sa fakty  Jesli o MLB, przeciez gralem z Toba w PO wiec wiem jak bylo, gdy gralo malo zaowdinikow, a sa takie dni, to nie wystawiaales ich do skladu, nie zmuszaj mnie do tego, zebym Ci przetrzepal sklad, bo i tak wyjdze na moje  W NHL gramy niecaly miesac jeszcze, a znow sa zonki. Ja rozumiem, raz czy 2 razy skladu zapomniec zmeinic, czy nie miec dostepu, ale zeby tyle razy? Zeby Ci szczeka nie opadla jak Ci Fro wklei dni w ktorych nie zmieniles skladu. Ja rozumiem, jesli jest urodzaj i nie wiadomo, na kogo sie zdecydowac, ale jak Ci nie gra zaden C a Twoj 3ci jest na lawie to po co to? Nie zmieniajac skladu, psujesz zabawe innym. Ostatnio zlozylem Ci trade, odrzuciles go, zeby go odrzucic, nalezy zalogowac i wejsc w MY team, tak zorbiles odrzuciles, a zawdonikow nie zmieniles? No lol. Nir po to sie bawimy, aby inni takie cos robili, przerabialismy to juz rok temu, w tym juz nie bedzie litosci dla nikogo.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|