Wplacam kaske za pomoca ekarty i sa jakies problemy,nie orientujecie sie jakiego typu to moga byc te "problemy" ? Pisza ze "Ze względu na zastosowane przez nas środki bezpieczeństwa wpłata nie mogła zostać przeprowadzona".
Mam pytanie... Mam na koncie w B&W troszke kaski w Euro. Moje konto w banku jest oczywiscie w zlotowkach. Chcialbym wiedziec czy beda jakiekolwiek problemy z wyplata... dodakowymi oplatami itp. Wiem ze pierwsza wyplata w miesiacu jest za darmo. Jestem tylko ciekaw czy za przewalutowanie sa jakies oplaty i czy ewentualnie.. zaplace za nie ja czy B&W. Dzieki z gory za odpowiedz.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Grzes123: [qb]Mam pytanie... Mam na koncie w B&W troszke kaski w Euro. Moje konto w banku jest oczywiscie w zlotowkach. Chcialbym wiedziec czy beda jakiekolwiek problemy z wyplata... dodakowymi oplatami itp. Wiem ze pierwsza wyplata w miesiacu jest za darmo. Jestem tylko ciekaw czy za przewalutowanie sa jakies oplaty i czy ewentualnie.. zaplace za nie ja czy B&W. Dzieki z gory za odpowiedz.[/qb][/QUOTE]zapłaci BAW - jedyny minus to złodziejski kurs euro ustalany przez NBP