Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Zapomniałem dopisać, że w Madrycie pograłem za dwa wiadra Jagiełłów ;-) W Empoli po jeszcze jedną i w Łęcznej dwie i można zamykać kram na dzisiaj bo mi PISiory dowalą podatkiem
Zapomniałem dopisać, że w Madrycie pograłem za dwa wiadra Jagiełłów ;-) W Empoli po jeszcze jedną i w Łęcznej dwie i można zamykać kram na dzisiaj bo mi PISiory dowalą podatkiem
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Dobra over włoszczyzna siedzi Idę się zdrzemnąć bo na boisku w Łęcznej mnie głowa rozbolała:-] Ma być over 1,5
Jaga kiepsko pewnie przygotowana sparingi slabe Legia bez bramkarza to bedzie na przebitke 3-2/4-2 mnie sie widzi
W obronie nie wyglądało tak źle w sparingach gorzej w ataku, jutro pewnie murator od początku, no i wiadomo że motywować nikogo w naszej drużynie nie trzeba będzie dodatkowo. Legia - liczę że po ciężkim obozie nie będzie miała świeżości, oczywiście okaże się jutro kto miał rację