to goscie musza wygrac a gospodarze nie przegrac wiec remis wychodzi i ze nic nie wpadnie juz
to własnie miałem pisać ,
Witam
ale to zawsze Champions League ... wszystko może być
no to auckland 2
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Auckland City Auckland City v Amicale FC (Wynik końcowy) 17/04/2016 Brak 3.75 Odbędzie się
Majtikroko
Pooh-Bah
Meldunek: 19/07/2004
Originally Posted By: priboj
Originally Posted By: Majtikroko
Originally Posted By: priboj
Originally Posted By: jackm
to goscie musza wygrac a gospodarze nie przegrac wiec remis wychodzi i ze nic nie wpadnie juz
to własnie miałem pisać ,
Witam
ale to zawsze Champions League ... wszystko może być
no to auckland 2
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Auckland City Auckland City v Amicale FC (Wynik końcowy) 17/04/2016 Brak 3.75 Odbędzie się
to i ja sie pochwale Auckland City - Amicale FC Wynik meczu: Auckland City @ 7.25 Oceania OFC Champions League 7.25 17.04.2016, 05:30
a tak odnośnie LM ... to ładnie wczoraj City pocisnął Chelsea , rudy co need for speed ... tylko czy tak zagrają ... z Madrytem i rozbiją ich tą sama bronią ....
Liverpool co nabił BVB elegancko ... no no pobudka w Anglii do życia .
Brawo Beks i tak się goli buka Ja dzisiaj też trochę ogoliłem ale nie tak jak Ty Sporting mnie kurna trochę kosztował nerwow
ogladalem caly mecz, i troche nerwowo było
gospodarze mieli jakieś setki?
setki może typowe to nie. Tylko te pacany zamiast dobić to się cofnęli .gol był ze spalonego dla sportingu. Tamci nabili kornery i dwa rzuty wolne groźne.