pierwsze co mi się rzuca w oczy to brak BTSa w Romie i Villareal win, z tymi dwoma będzie najciężej, sam będę grał w stronę Poolu i bramek w Rzymie. A co do Tottków to handi dzisiaj kryją izzi
dobre jest to że kurs na WBA jest taki kosmiczny i przy pierwszym golu Totte (oby szybko nastąpił) można za parę stówek elegancko zamknąć kupon....Właściwie to kurs na remis też jest wysoki już teraz, także idealny mecz na zamknięcie taśmy.
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: eroll
dobre jest to że kurs na WBA jest taki kosmiczny i przy pierwszym golu Totte (oby szybko nastąpił) można za parę stówek elegancko zamknąć kupon....Właściwie to kurs na remis też jest wysoki już teraz, także idealny mecz na zamknięcie taśmy.
wiem powinienem zagrać za kafla x2@4.33 ale ale ale
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Biczu
Originally Posted By: eroll
wiem powinienem zagrać za kafla x2@4.33 ale ale ale
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Kończąc temat, życząc powodzenia, spierdalam;-) wracam i oglądam skrót, mniej więcej coś w tym stylu