ale tu osttanio stypa...

a takie zycie bylo na us open
Andy Roddick - Miszka Youzhny
Ostatnia szansa Amarykanow by " pozostac w grze" sytuacja nie jest ciekawa ale jest jeszcze szansa na wygranie tego polfinalu przez zawodnikow USA.Zostaly do rozegrania dwa single i pierwszy z nich to wlasnie mecz Roddicka.... to gra o wszystko i jestem pewienm ze Amarykanin podola presji. Z Miszką radzil sobie osttanio bez porblemow, tyle ze na innej nawierzchni

Ale na ziemi Roddick tez grac potrafi wbrew temu co sądzą niektorzy

Christophe ROCHUS (BEL) 6-1 6-2 6-3
Olivier ROCHUS (BEL) 6-7(4) 7-6(4) 7-6(5) 4-6 6-3
Moze pierwszy wynik nie robi na nikim wrazenia ale ten drugi juz cos znaczy a oba mecze byly rozgrywane w Belgii( davis cup)
i inne wyniki:
Luis HORNA (PER) 6-4 6-1
Jurgen MELZER (AUT) 6-4 6-2
Sebastien GROSJEAN (FRA) 6-2 6-2
i to sa takze wygrane mecze

takze jak widzicie drewniany Roddick potrafi grac i wygrywac na ziemi a specyfika davis cup pozwala sadzic ze jutro bedzie dodatkowo zmobilizowany w tej trudnej dla USA sytuacji

Miszce takze nawierzchnia nie bedzie wyjatkowo pomagac... jedynie publicznosc bedzie za nim ... bo jak patrze na jego wyniki na ziemi to nic ciekawego nie widze a wrecz przeciwnie

Wygral z Blake( szkoda ze nie moglem tego ogbejrzec

) ale ooglnie nie jest typowym ziemniakiem a ten wynik zdzwil mnie troche ( a nawet wiecej niz troche )
Youzhny przegrywal na tej nawierzchni z takimi zawodnikami jak:
Simon GREUL (GER) 7-6(5) 5-7 4-6
Guillermo GARCIA-LOPEZ (ESP) 0-6 4-6
Jurgen MELZER (AUT) 3-6 4-6
Guillermo CORIA (ARG) 3-6 1-6
wszystkie wyniki z tego roku a jaki sami wiemy z Coria to nawet Rumun Sabau wygrywa

no ale zeby nie bylo ze pisze tylko o przegranych to sprobuje znalesc jakies dobre wyniki Miszy na ziemi:
Martin VASSALLO-ARGUELLO (ARG) 0-6 6-4 7-6(2) po mękach

Jurgen MELZER (AUT) 6-3 3-6 6-3 w trzech setach

Andreas VINCIGUERRA (SWE) 4-6 7-6(4) 7-5 hehe
no i to wszystko ... jak sami widzicie nie wygral z nikim " konkretnym"

Dla mnie kurs w baw elegancki
@1,99 ale ja osobiscie nie mam tam duzej kasy i zagram ten mecz w naziemnych jesli kurs bedzie podobny
Pozdrawiam