Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: burbon
Originally Posted By: tronk
lyon ostatnio rozkutasił nantes na wyjezdzie, na ich home win z sevka dobre kursiwo, pomysle pomysle
real tez niezły kurs
Real też biorę...tam nie ma mentalności kalkulowania - jest Krystyna jest ciąg na zwycięstwo
Miałem plan na BTS do ht ale jak zobaczyłem kurs to W Londynie u nielotów bez "tego czegoś" odpowiedzialnego za chęć zwycięstw też myślałem nad podobną opcją ale chyba wybiorę mecz z najwyższym kursem:) chociaż wczoraj letko poleciałem z typem na PSV, coś jak smuda z doborem taktyki na euro
lyon ostatnio rozkutasił nantes na wyjezdzie, na ich home win z sevka dobre kursiwo, pomysle pomysle
real tez niezły kurs
Real też biorę...tam nie ma mentalności kalkulowania - jest Krystyna jest ciąg na zwycięstwo
Miałem plan na BTS do ht ale jak zobaczyłem kurs to W Londynie u nielotów bez "tego czegoś" odpowiedzialnego za chęć zwycięstw też myślałem nad podobną opcją ale chyba wybiorę mecz z najwyższym kursem:) chociaż wczoraj letko poleciałem z typem na PSV, coś jak smuda z doborem taktyki na euro
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: forty
jezeli tak ,jak smuda, to wcale nie lekko
Nie ma co kolorować, lekko wcale nie poszło, miałem taki świetny pomysł na ten mecz, a jak wyszło to każdy widział;] Te sieroty zupełnie nie ogarnęły mojego planu;-)
Originally Posted By: burbon
Originally Posted By: beks
Ci co wczoraj pytali co grałem to odpowiedź brzmi, nic nie grałem.
Dzisiaj chyba też nic nie pogram a jak pogram to delikatnie dla zabawy.
Wiem jedno Dortmund X2 dziś peffka, Real woli 2 miejsce, wszeNdzie o tym piszO
Porto też powinno handi zrobić mimo że mało ostatnio szczelajO
Spurs wyloza lache na ten mecz, zeby moc skupic sie na lidze. Przypomina mi sie ubiegly sezon jak do dwumeczu z BVB podeszli lekcewazaco i woleli skupic sie na lidze.
Bourbon do Smudy to przeanalizuj na kogo trafiO jak wyjdO na 2 miejscu zarówno Madryt i Dortmund na pierwszym. Temu i temu to pasuje. Ale nie siedź i czytaj tylko jedno forum to nigdy nic nie wygrasz.
Bourbon do Smudy to przeanalizuj na kogo trafiO jak wyjdO na 2 miejscu zarówno Madryt i Dortmund na pierwszym. Temu i temu to pasuje. Ale nie siedź i czytaj tylko jedno forum to nigdy nic nie wygrasz.
Originally Posted By: beks