nie no laska kapitalna, bez kitu! a z tym ramiaczkiem to na pewno by sie dala naklonic
A teraz pare fotek bydgoskich cheerleaders:
Na moje spoko
no prosze widze ze ktos wkleil moja\znajoma:)chodz mlodsza troche 86 rocznik Pierwsza fotka Weronika ma na imie Laska bardzo ladna, chodz teraz troszke sie zmienila i troszke jej cialka przybylo, ale za to charakter sie zmienil na lepszy poki co sama wiec chlopaki do boju Jakby co sluze namiarami ja juz sobie daruje:)
Paxioo
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2003
Juz ja kiedys wklejalem, ale moze nie wszyscy widzieli. Dla mnie jest to nadal najladniejsza dziewczyna jaka kiedykolwiek widzialem w internecie. I do tego fajny komplecik ma na sobie - moj ulubiony rodzaj bielizny, a nie jakies stringi.
Paxioo
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2003
Quote: @Paxioo
zajekurwabiscie ladna dziewczyna - to juz wiecie jak wyglada moj typ kobiety hehe
dla wszystkich tych, ktorzy wiedza co dobre
Zobaczylem ja jakis rok temu na onecie w dziele moda. Zapisalem sobie jej zdjecie bo wyroznia sie zdecydowanie wobec tych wszystkich "plastikowych barbie" od ktorych az roi sie w sieci. Szkoda, ze nie napisali jak sie nazywa.
Quote: Juz ja kiedys wklejalem, ale moze nie wszyscy widzieli. Dla mnie jest to nadal najladniejsza dziewczyna jaka kiedykolwiek widzialem w internecie. I do tego fajny komplecik ma na sobie - moj ulubiony rodzaj bielizny, a nie jakies stringi.