Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Opcje tematu
#692175 - 18/10/2006 08:28 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
Motopompa Offline
old hand

Meldunek: 07/10/2006
A ja dziś dla osób lubiących emocje polecam zagrać:

Gonzalez - P. Srichaphan typ P. Srichaphan , kurs 3,79.

Paradoksalnie w 1 rundzie grałem przeciwko Tajowi, mając nadzieję ze że się spali ale się myliłem.
Tu trzeba zauważyć kilka spraw:
- mówimy o kursie 3,79 który i tak rósł od 3,25, to nie jest zabawa w 2,2 czy 1,8.
- Taj widać że jest naprawdę gotowy, zapoznał się z kortem szybkim meczykiem z hiszpańskim odpowiednikiem naszego Kubota tak mi się wydaje, który jak i nasz Lukas może wygrac czasem z każdym

- niespodziewana porażka w Japonii z Suzuki (na której straciłem nieco kasy) zgoda ale pamiętajmy że ten Suzuki mało co nie odprawił Freda z torbami w kolejnej rundzie.

- Szkoklolm w wykonaniu Taja - powiedzmy wypadek przy pracy

- Mocny serw Taja (podobny do Ljuby np) a pamiętamy jak zakończył się ostatni pojedynek Ljuby z Gonzo.

- Zwycięstwo Gonza nad Roddickiem - zaręczam Że Rod myślał głownie żeby nie trafić kontuzji przed Madrytem.

Moja ocena szans 35%, co daje kosmiczne value.

UWAGA to nie typ dla osób stawiających ostatnie pieniądze, a takich chyba ostatnio dużo się pojawiło na forach.
Ja daje jak zwykle stawkę 10/10.

Do góry
Bonus: Unibet
#692176 - 18/10/2006 08:46 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
Motopompa Offline
old hand

Z innych pojedynków:

Ljubicc - grać jak najszybciej bo kurs będzie pewnie spadał.

Haas - tak samo, wczorajszy mecz Hrbatego (jeżeli nie dokona on niesamowitego przeobrażenia w ciągu nocy) kwalifikuje go do wylotu w tej rundzie.

No i jeszcze dla najodważniejszych:
Blake - Vilegen
typ Vilegen, kurs 4,14.

Tu należy liczyć że:
- Wczorajsze zwycięstwo Vilegena nie było przypadkowe (a Tursunov przy jego podaniu praktycznie nie istniał)
- Blake jest już znużony ciągłym wygrywaniem i odpuści trochę, może właśnie teraz, a jeżeli nie będzie mu chodził serwis (a jest to bardzo prawdopodobne) nie da rady Kristofovi.

Tym bardziej że w lutym Blake poległ z nim w 2 setach.
Tak więc albo albo Vilegen albo nic (kurs 1,3 nie warty nerwów)

Także Ancic wygląda ciekawie po kurcie 1,6 (w baw 1,35 i takiego się w sumie spodziewałem)
No ale po 1,6 to gram i liczę ze nie da ciała, bo w sumie to powinien wygrać.

A jak komuś nie pasują typy to niech zagra odwrotnie i będzie do przodu.

Do góry
#692177 - 18/10/2006 09:20 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
czajos Offline
journeyman

Meldunek: 24/11/2004
Motopompa nie wiem skad bierzesz swoje pomysły na gre -chyba z kosmosu. Nie wiem dlaczego uwazasz ze Blake sobie odpusci. Nie po to lecial tu przez ocean zeby sobie odpuscic i wrocic do domu. Idac dalej sprawa Schrisaphana ktorego chcesz grac tak odwaznie''mówimy o kursie 3,79 który i tak rósł od 3,25, to nie jest zabawa w 2,2 czy 1,8.'' nie wiem za jaka stawke chcesz to grac zeby na tym zarobic ale jestem niemal pewny ze dajesz te typy bo chcesz znalesc dziure w calym i szukasz przypadkowej przegranej faworytow aby zaistniec na forum jako swietny typer. Mysle chlopaku ze tak na prawde nie zagrasz tychtypow bo sam nie wierzysz w to co mowisz.

Do góry
#692178 - 18/10/2006 10:01 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
mareksr Offline
stranger

Meldunek: 03/06/2006

Czajos sam piszesz jak "chłopaczek" i widać że na tenisie to się za bardzo nie znasz, więc daj szanse innym, a nie krytykuj. Jeżeli nic nie wiesz o przekrętach jakie robią czasem tenisisci, nawet lecąc prze 2 oceany, to też się nie udzielaj. Nie mówiąc już o zmianie stref czasowych. Brawo Motopompa za odważny typ na Srichaphan (to własnie grą na outsiderów często się zarabia . Pozdrawiam wszystkich w ten słoneczny dzień

Do góry
#692179 - 18/10/2006 11:42 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10 *DELETED*
czajos Offline
journeyman

Post deleted by Fro_Lech

Do góry
#692180 - 18/10/2006 12:03 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10 *DELETED*
mareksr Offline
stranger

Meldunek: 03/06/2006
Post deleted by Fro_Lech

Do góry
#692181 - 18/10/2006 12:13 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Panowie ( chłopcy ) z tymi przepychankami słownymi to może idzcie na quasi a nie tu.Napiszcie może jakąś analize bo susza w temacie a jak nie macie nic do powiedzenia na temat meczy to..

Kasuj Fro

Do góry
#692182 - 18/10/2006 12:30 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10 *DELETED*
czajos Offline
journeyman

Post deleted by Fro_Lech

Do góry
#692183 - 18/10/2006 12:44 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
włodar Offline
Hard-hitter

Meldunek: 25/06/2005
- Mocny serw Taja (podobny do Ljuby np) a pamiętamy jak zakończył się ostatni pojedynek Ljuby z Gonzo.

- Zwycięstwo Gonza nad Roddickiem - zaręczam Że Rod myślał głownie żeby nie trafić kontuzji przed Madrytem.

Coz za balagan

Abstrahujac od wyniku zakonczonego juz meczu, Twoje porównanie serwisu Srichy i Ivana bardzo kontrowersyjne. Lepiej takich wywodów nie pisac bo czasem zagladaja tu niczego nieswiadome dzieciaki i ucza sie glupot

- co do Rodda hmm..uwierze tylko wtedy jesli powiesz mi ze info masz bezposrednio od niego

Do góry
#692184 - 18/10/2006 13:07 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
Motopompa Offline
old hand

Co wg ciebie taj miał słaby serwis?

Ludzi eto jest forum o bukmacherce a nie o tenisie.

Tu rządzi pk a nie iloś typów i potem hoho 8/9 trafionych

Średni kurs 1,4, yeld - 3%

Czemu o tym nikt nie pisze?

Ja stawiałem porażke momo po kursie 9,5. Uważasz że to był zły typ?
Nie wszedł ale następna runda już była po mojej myśli,mimo że kurs mniejszy.

Kużniecową po 4 tez zaliczyłem.
Suzuki też mało mnie nie wysłął na wakacje przy swoim ostatnim pojedynku z ferrerem.

Johanson - nadal 4,37 pokazać ci skan z Pinnacle?
Koubek - bagieta, kilkakrotnie kubot.

Człowieku to jest forum o WYGRYWANIU dzieki zakładom sportowym.

To nie jest ważne kto wygra tylko kurs wygranego * prawdopodobieństwo.

Nie oferuj typu blake + gonzao jako super pewniaka na ako bo ani 1 ani 2 spotkanie nie będzie należeć do łatwych.
Gdybyś był dobrym typerem to byś albo odpuścił albo zagrał na doga.

Do góry
#692185 - 18/10/2006 19:59 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
Motopompa Offline
old hand

Apropo dnia:
Sri - prawie wlazł, zresztą miął wygrany mecz ale sie posrał na koniec.
A rod miał

Vilegen - tan wyp wlazł. Tu dla odmiany Blake nieprzywykły ostatnio do przepraw psychicznych spalił się i pekł.
Trochę oczywiście też sprawa szczęscia.
No i leciał tak daleko przez ocean hoho

Hass - gładko

Ancic - przynajmniej walczył.A miałem go nie grać, ale kurs skoczyłi wziałęm padake. Zresztą o jego pogromcy napiszemy jeszce później.

Ljuba - nieporozumienie i mój ostatni typ zagrany poniżej 1,4. Koleś powinien wogóle zapomnieć o tenisie na jakiś czas. Drewno.

NIe przejmując sie ogólną atmosferą podaję kolejne analizy:

Ginepri - Robredo
Typ Ginepri, kurs 2,24

W 1 meczu gładko pojechał z faworyzowanym Lopezem. Dziś w 2 setach pokonał kolejnego faworyta Ancica.
Robredo miał juz wylot w meczu z chela ale chela przegrał ze swoją psychą.
Jutro pojedzie po nim Robby tak samo jak w New Heaven szkapina po nim sie przejechała.

Przy okazji kto jutro obstawia Sode

Do góry
#692186 - 18/10/2006 20:31 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
Rafik 25 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/09/2005
Piszesz że typ prawie wszedł(chodzi o Taja). Tekst miał wygrany mecz ale się posrał jest żenujący. Prawie to ten mecz powinien się zakończyc w 2 setach dla Gonzo. Prawie robi wielką różnicę. Wygrał Gonzo po pięknej walce.

Nie widziałem by James spalił się! Poprostu zabrakło szczęścia i kondycji. Przez ten ocean to leciał już dawno bo w zeszłym tygodniu wygrał turniej. Więc kolejna głupota.

Ljuba to drewno hmm oki możesz go tak oceniac (przecież mogłeś go nigdy nie widziec w akcji).Jeśli ktoś ostatnio gra tak dużo to chyba musi przyjśc kryzys fizyczny. Do tego doszła dobra dyspozycja Szkota.

Aż dziw że grałeś na niespodzianki takie jak wygrana Taja czy Krzyśka a zagrałeś na Ljubę! hmm troszkę dzwine.

Nie piszę tego by zacząc kłótnie ale łatwo jest napisac,że gram na mecz po kursie 3 bo warto,że takiego kursu jak 1,4 to się nie gra! Źle myślisz! Lepiej wygrac pieniądze niż mówic,że było blisko. Śmiałeś się ze mnie więc gdy już po meczach jestem ciekaw ile dzisiaj zarobiłeś.Pozdrawiam i życzę wygranych.

Do góry
#692187 - 18/10/2006 20:55 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
uwielbiam federera, ale z perspektywy typera, jest on coraz bardziej irytujący.
federer-soderling 1 1,03?

23/2005 ATP Halle (GER) Grass Roger Federer Robin Soderling 6-7(5) 7-6(6) 6-4

pamiętam ten mecz. postawiłem wtedy 20/10 na federera. oj gorąco było...

soderling jest graczem bardzo groźnym na szybkich nawierzchniach, gdy gra na wysokim % 1 podania. co ważne, potrafi bronić bp, do czego zmierzam. uważam, że robin ma szansę urwać seta rogerowi, nie jest bez szans w tb.
na wynik federer 2-1 widzę jakieś 20% szans. przy kursie 6,2 biorę 2/10.

oglądałem federera z massu, mój ulubieniec w formie , ale, jeśli soderling będzie miał dzień konia, może być arcyciekawy pojedynek.

Do góry
#692188 - 18/10/2006 20:57 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
Motopompa Offline
old hand

Rozbrajasz mnie.

Dla mnie pewny kurs 1,4 to ostatnio roddick (nawet 1,5) czy przeważnie blake przez większość sezonu kiedy goni leszczy po turniejach i takie pykam bez większego zastanowienia.

Trzeba tylko wiedzieć KIEDY jest TEN mecz i wtedy albo odpuścic albo na doga.

Ile zarobiłem ciężko ci policzyć?

16,94 + 44 - 10 - 10 - 10 = ???

Płaska stawka i single mówi ci to coś?

A co do ljuby to był jakiś niefart, woodie nie grał chyba z ljubą tylko z jakimś jego zdrewniałym klonem, a ja takich sytuacji nie jestem w stanie przewidzieć.

Do góry
#692189 - 18/10/2006 21:08 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
Motopompa, oglądałem ljubę i choć sam wtopiłem na nim kilka jednostek przegrał zasłużenie. Ewidentnie zabrakło świeżości, po 2 halowych turniejach. brat gilbert odwalił ze szkotem kawał dobrej roboty, murray, grał ładny tenis, niezła gra po lini, parę rewelacyjnych passingshotów. gdy ljuba ma *40-0, i po chwili broni bp... wyraźnie dziadek się zmęczył, IMO niepotrzebnie bronił tytułu w Wiedniu... przecenił swoje możliwości. Nadja wytrzymała do 2 finału, ljuba wytrzymał do 3 drugiej rundy

Do góry
#692190 - 19/10/2006 07:05 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
Motopompa Offline
old hand

Quote:

Piszesz że typ prawie wszedł(chodzi o Taja). Tekst miał wygrany mecz ale się posrał jest żenujący. Prawie to ten mecz powinien się zakończyc w 2 setach dla Gonzo. Prawie robi wielką różnicę. Wygrał Gonzo po pięknej walce.

Co do Sri - widzę komentarz byłoby dawno 2-0 dla gonza.
No nie wiem luknij sobie na niesamowite niewymuszone błedy sri w 1 secie i odpowiedz sobie jeszcze raz na to pytanie.
Ja się zgodze z pierwszym członem - byłoby 2-0.

Co do "prawie" to akurat w tenisie magia tego słowa jest najbardziej odczuwalna.
Czasem niestety, a czasem dwa wygrane sety

Do góry
#692191 - 19/10/2006 07:18 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
shadovar Offline
addict

Meldunek: 16/10/2006
moje typy na dziś:

Jako że ostatno tzn. w tym turnieju same wały stwiam dziś zdecydowanie NIE na faworytów:

D.Nalbandian-T.Henman 2 kurs 2,33

Henman idzie jak burza myśle że przy odrobinie szczęscia wygra z Nalbadianem który moim zdaniem gra nierówno wczoraj meczył sie z dobrze dysponowanym Bannetau

T.Robredo-R.Ginepri 2 kurs 2,13

Robredo wczoraj nic nie pokazał za to Ginepri zadziwia formą.

J.Johansson-F.Gonzalez 1 kurs 1,86

Gonzalez wczoraj meczył się z tajem do tego jakieś problemy z barkiem nie wiem czy to była prawda czy też próba wprowadzenia przeciwnika w błąd. Stawiam na JoJo z tego względu że jest w świetnej formie serwisem poraza wczoraj w meczu z Davidenką 22 asy szkoda troche denki ale cuż myśle że jesli wygrał z takimi jak Vligen świetnie dysponowany, davydenko to pyknie też Gonza.

A.Murray-N.Djokovic 2 kurs 1,92

Nie wiem jeszcze czy bede to grał czy nie ale jeśli już to na Djkovica. Murray wczoraj wygrał i pozbawił mnie kilkuset złotych no niestety tak dobrałem typy ale mimo to uważam że nie grał on wybitnie tylko Ljuba spieprzył. Ljuba gdy przycisnął serwem to Murray nie miał nic do powiedzenia i tu wychodzi jego słabość. Z kolei Djkovic wczoraj pokonał faworyzowanego Gasqueta na którego miałem staawiać dobrze że nie postawiłem. Przewiduję tu w setach 2:1 dla Djokovica bo ma on jakies przestoje w grze albo coś tak mi sie wydaje bo meczu z Gasquetem nie oglądałem.

Proszę o skomentowanie

Do góry
#692192 - 19/10/2006 07:28 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
Motopompa Offline
old hand

Dokładnie zgadzam się z tobą Llama.

"powinien wogóle zapomnieć o tenisie na jakiś czas"
to moje słowa które są zgodne z waszymi - przemęczenie, kryzys fizyczny itp. Dokładnie tak. Ja go skreślam "na jakiś czas"

Turniej Masters będzie paradą skostniałych dziadków.
A ci co walcza o mastersa to jeszcze gorzej graja chyba.

Ale nic to nowy dzień, nowe mecze.

Żeby podkręcić atmosferę proponuję:

Henman - Nalbadian
TYP Henman.kurs 2,75.
Nalbi powinien juz odpaść w poprzedniej rundzie ale się prześlizgnął jakoś.
Miał trochę szczęscia a o no jak wiadomo w sporcie jest bardzo ważne.
Heniu ze swoim świetnym serwisem nie dał szans swoim ostatnim rywalom.
Grubaska teraz też powinien zabiegać i wygrać, a szanse ma spore.
Wszystko zależy jak będzie mu szła gra przy siatce
i jak na nią zareaguje Nalb.

Gonzo - Jojo.
typ JOJOJOJo kurs 1,794

Jojo miażdzy serwisem, ilośc asów we wczorajszym meczu położyła biednego ruska na wątłe łopatki i nie pozwoliła wstać.
Denko jest waleczny i dlatego nie mam do niego dużych pretensji, bo widze że jojo łapie formę.
Gonzo - sami widzieliśmy, jeżeli kontuzja nie ustąpi i serw będzie wyglądał podobnie jak w meczu ze sri to o wynik jestem spokojny.
Trzeba pamiętac że to zawsze gonzo, jednak wydsaje mi się że dobra passa jojo nie zakończy się na tym meczu.
Typ jest dosyć trudny bo jojo nie wygrywa meczy wyraźnie tylko jakimś cudem prześlizguje sie prze kolejne rundy.
Oczywiście jest ryzyko że tu mimo ż ejest faworytem nagkle coś nie zaskoczy ale o ostatecznym
kształcie tego typu zadecydowała u mnie nalaiza meczu z denko.
Generalnie widac wyraźny wzrost formy + spadek dla odmiany i kontuzja gonza.

Djokovic - Murray.
typ Murray kurs 1,87
Mam nadzeiję że wczorajsz wygrana murraya nie była do końca spowodowana tylko zdrewnieniem ljuby.
To tenisista mogący wygrać z każdym i bardzi perspektywiczny, jednak ma wahania formy.
To chyba po lekkim spadku widac znaczącą poprawę, tym bardziej że na przeciw staje djoko który niczym specjalnym nie zachwyca.

Gdyby nie dotyczyło to muraya można by ta analizę zredukować do 1 zdania
Nie po to się odpala ljubę żeby odpać z przeciętnym dziś djoko.
Ja gram i licze że mnie młokos nie zawiedzie (a zawodził juz niestety nieraz ale taki urok tenisa)

Dobra dość lizania sie po fju..tach jak słyszałem przy kolejnej już projekcji pewnego filmu, przejdźmy do rzeczy.

Rodzynek nr 1.

Safin - vliengen
typ vliegen, kurs 3,14.

Poryta bruzdami niczym pole Leppera psychika Marata kontra nieskażona niczym, wręcz niesamowicie poddbudowana
wczorajszym zwycięstwem świeża krew Kristofa.
Ciekawił mnie wczorajszy mecz Marata, dał rade ale czy to wystarczy na Krzycha?
Małpolud Blake wyłapujący niemal wszystkie, niesamowicie trudne zagrania Villegena
jednak poległ, dając tym samym szansę zarobienia kolenych jednostek na tym młodym
niesamowicie perspektywicznym zawodniku.
Umiejętności Safina są wszytkim znane - są to ogrooooooooooooooooomne umiejętności
podparte niesamowitym wrodzonym talentem.
Na przeciw niego staje człowiek, który nie wiaodomo jak wysoko zajdzie.
To Krzysztof którego jedyną skazą ostatnio jest porażka z naszym ogierem Łukaszem.
Łukaszem, który nie poprzestał na nim i brnął dalej dosypując regularnie diengi do mojego miecha.
Zresztą to dziwny był mecz niby 2-3 a sety do wygrywane do 1 lub 2 punktów niemal wszystkie.
Roddick - krzychu - 64 64 - to był wyrównany mecz a na przeciw rod który zmiatał wszytkich po koleji.
Jojo w sztokholmie - wynik znamy, mecz mógł wygrać każdy, zabrakło troszkę szczęścia.

To będzie mecz rozgrywany bardziej w głowie niż na korcie, a tam jak wiemy u Safina dzieją się różne rzeczy......

Rodzynek Rodzyn, ogroomny rodzyn!

Fed -soda.
Jeżeli wnerwiają was juz wtopione "niemal pewne" mecze nhl, czy "niespodziewane" porażki Realu, czy remisy Interu
zagrajcie albo handi na sode albo że wygra seta.
Ja chciałem typowac 2-1 fed ale że w pinie jest tylko czy wgra 2-0 kliknąłem nie i
mam kurs 5.1 z 25% wg mnie szansą wejścia.
Value minimalne ale jest to tylko minikontra zabezpieczająca mnie przed głownym daniem wieczoru, czyli ............

Winner Soderling, kurs 26.
To moga i bedą prawdopodobnie tak samo umoczone pieniądze jak na przedostatnim meczu Metsów
czy colorado kilka dni temu.
Ale powiedzcie sami , czyż nie istnieje szana że właśnie DZIŚ, że włąśnie SODA który gromi serwisem i
ocierał się o to zwycięstwo już wcześniej, czy właśnie DZIŚ ON nie da rady fedowi?

Fed przegrywa w sezonie kilka meczy, ba nawet można powiedzieć kilka SETÓW.
Stawiając wszytkie jego porażki będziemy do tyłu o marże bukmachera.
Choć tu patrząc ostatnio na kursy to chyba nawet mniej bo kurs 1,033 jest chyba tylko po to żeby był.
Móie to o bukach którzy na jego przeciwnika wystawiają odpowiedni kurs jak właśnie pin wczoraj wieczorem 26.
(uwaga dziś już jest "tylko" 22
Dla porównania w baw 7,5 - na tym nikt się oczywiście nie zarobi nic.
Soda gromi (60 61 62 63), soda jest obecnie od kilku tygodni w bardzo wysokiej formie i dlatego myślę że albo ON i TERAZ albo chyba nikt.

Tak naprawdę szansę oceniam na 7% co daje value pozwalające w inny niż zwykle sposób zasiąść przed telewizorem.

Jako że gram za stawkę jak zwykle czyli 10/10 obok na stoliku kładę ulotkę z biura podróży.

Pamiętajmny jednak że mój głowny typ na ten mecz, który powiedzmy jest bardziej realny (25% wejścia) to co najmniej 1 set urwany mistrzowi.
Tu tez oczywiście stawka 10/10.

Tylko prosze was, nie stawiajcie ostatnich pieniędzy

Uwaga rośnie kurs na feda !!!!!!! już jest 1,04 (soda 21)

A gdyby tak postawić 100000000000000000 na feda, zarobiło by sie, hm..........
Może to jest lepszy pomysł hihi.

Do góry
#692193 - 19/10/2006 08:18 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
adingh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/07/2004
Motopompa zgadzam się z tobą jeśli chodzi o mecze Henmana i Vliegena, bo po takich kursach naprawde warto ich spróbować. Wczoraj Vliegen mnie zaskoczył, nie wiedzialem, że stać go na tak dobrą gre, a Safin na pewno jest też bardziej zmęczony bo gra ostatnio prawie codziennie Henman w świetnej formie, a Nalbandian co innego, wymęcza swoje mecze, nie wygrywa gladko. JOJO w ostatnich meczach serwuje ponad 20 asów O_O Nie wiadomo co z Gonzalezem, ale jak będzie tak jak wczoraj to bez problemu wygrana JOJO, chyba, że Gonzo sie wyleczy to wtedy myśle, ze on wygra.

Do góry
#692194 - 19/10/2006 10:49 Re: TMS Madryt 16.10 - 22.10
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Motopompa policz sobie jeszcze raz zysk ze swoich typów, chwyć kalkulator i powolutku, dokładnie licz.

Nalbandian się prześlizgnął, miał szczęście? Śmieszne. Wygrał zdecydowanie dwa sety i poszedł zasłuzenie dalej.

Djoko jest przecietny? To kto w takim razie zalicza się do tych dobrych? Chyba tylko Federer.

Do góry
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >

Moderator:  rafal08