Krótkie podsumowanie dnai, jak było każdy widział
Giniepri - Robredo - zgodnie z oczekiwaniami, mały przebłysk Robredo pod koniec 2 seta nie mógł mu dac
nic więcej niż tylko lekką optyczną poprawę wyniku.
Henman - Nalbadian
I znów wg mnie nalbi się "prześlizgnął" dalej.
Heniu mial w pewnej chwili prawie

wygrany mecz.
Gonzo - Jojo.
Tu chyba lepiej że organizatorzy załatwili mu "niespodziewane wycofanie" a nie kazali gładko przegrać.
Fed -soda.
Chyba nikt nie ma wątpliwości że TO BYŁ WŁAŚNIE TEN DZIEŃ.
Niestety zabrakło szczęścia, daru losu, czegokolwiek, może motylek gdzieś po drugiej stronie półkuli za mocno załomotał skrzydełkami.......
A może w hotelu gdzie miałem wyjechac za wygraną wybuchnie bomba i to był gest opatrzności w moją stronę....
Na pewno nie zabrakło tenisa w najlepszym wydaniu.
Trudno, zaręczam że TAKI DZIEŃ znowu nadejdzie.
Djokovic - Murray.
Safin - vliengen
Tu mniej więcej ten sam problem.
Chłopaki nie dojrzały jeszcze żeby odgrywac bardziej znaczące role w poważniejszych imprezach.
Murray przynajmniej pozytywnie zaskoczył, widać postępy.
Krzysiu wyszedł na kort jako przegrany, parę miał może na 3 gemy, rezta to niesamowita mizeria.
Marat widac nie zlekceważył go i zmiażdżył.
To był chyba ostatni raz kiedy można było stawiać na porażkę Marata, w takiej sytuacji, dlatego musiałem tą
okazję wykorzystać.
Btw. tak powinny wyglądać wyniki tenisowych "pewniaków" po kursie 1,3
No ale trafne czy nietrafne typy pozwalają w miarę łatwo podać zwyciężców następnych spotkań.
Jako pierwsze leci więc:
Marat - Nalbi.
Zdecydowanie Safin. Nie ma 2 zdań jeżeli Nalbi i tym razem da rade stawiam na niego przeciwko
Fedowi w finale. I pewnie go pokona

Wczoraj grałem Marata po 1,685 dziś już nie jest tak różowo, ale wg mmnie pieniądze są dalej dość pewne.
Uwaga! Jak zwykle nie daję 100% pewności co do typów.
Ludzie chyba nie za bardzo rozumieją istotę obstawiania tenisa.
Nie stawia się "dziś na dogi, jutro na faworytów"
Jeżeli ktoś tak pisze, to trudno go nazwać jakimkolwiek typerem..........
A ja dziś dla adrenainy (bo pieniądze z tego jak zwykle niepewne) polecam
Berdych - nadal
typ Berdych. kurs
Tu szanse są wg mnie 50/50 jak pepik będzie serwował jak wczoraj nawet większe po jego stronie.
Nadal niesmowicie szybki, ale po rozgrzewce z eyrod, pepik powinien dać z siebie wszystko i wygrać.
Co bardzo dobre dla niego prezentuje on typowe dla swojego kraju podejście psychologiczne, mało nerwów, więcej grania i konsekwencja, żelazna konsekwencj która
być może pomoże mu w tym nie ma co ukrywać trudnym dla niego pojedynku.
wygra nie wygra.........
wygra nie wygra........
wygra nie wygra.......
wygra nie wygra.......
wygra nie wygra....
wygra nie wygra...
anyway value po jego stronie.
Wg mnie:
Albo Berdych albo nikt, chyba że ktoś lubi nerwówki po kursie 1,3
A jak chcecie to dawajta nadala na taśmę tak jak eyroda wczoraj i będzie ładne ako.
A z babsztyli to Kuza powinna posunąc martinę (1,87) a Srebotnik dmuchnąc pannę kirilienko ale tu kurs za niski chyba bo tylko 1,32 a zawsze może się zdażyć jakieś napięcie przedmenstruacyjne i sie popłynie na tym.