Przepraszam za powielenie błedu vonseba. Nie czytając całego tematu też zalogowałem do ligi dwie drużyny . Proszę założyciela o usunięcie jednej (raczej Ulvgard`s Eurostars ) Pozdrawiam.
#694675 - 27/10/200613:44Re: Fantasy Challenge Euroleague.net
fart?
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/12/2003
moi zawodnicy to sie popisali Tripkovic -8 , Andersen z Cska -4 , Hukic z prokomu oraz Ajinca z Pau nie grali wiec sprzedaje ich trzeba kupic jakis lepszych
Quote: moi zawodnicy to sie popisali Tripkovic -8 , Andersen z Cska -4 , Hukic z prokomu oraz Ajinca z Pau nie grali wiec sprzedaje ich trzeba kupic jakis lepszych
#694677 - 27/10/200614:10Re: Fantasy Challenge Euroleague.net
fart?
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/12/2003
Quote:
Quote: moi zawodnicy to sie popisali Tripkovic -8 , Andersen z Cska -4 , Hukic z prokomu oraz Ajinca z Pau nie grali wiec sprzedaje ich trzeba kupic jakis lepszych
mozna po kazdej kolejce zmieniac sklad ?
Time left to make player changes: 5 days, 2 hours, 15 minutes, 59 seconds
takie cos pisze u mnie ale jak daje sell to nic sie nie dzieje
No proszę widze ze nie tylko ja się w to bawie:) Co prawda na razie udalo mi się zgromadzic tylko 74 oczka ale to dopiero początek:) Uwazam ze ten konkurs to fajny dodatek dla osob ktore i tak niejako z urzedu przy okazji zakładów interesuja się euroliga . Mimo wszystko zabawa ta wymaga sporej wiedzy i znajomości tematu co sprawi ze nawet w tak waskim gronie zwyciezca nie będzie przypadkowy Jeżeli nadal nie macie sponsora to aby rywalizacja nabrala rumieńców moge dla najlepszego usera po pierwszej rundzie (14 kolejek) ufundowac jakas nagrode - powiedzmy 100e. Ja oczywiście nie partycypuje:)
Quote: i jak Panowie po tej kolejce - u mnie stabilizacja na podobnym poziomie punktowym
ja nieliczylem sam pkt ale zrobilem rewelacyjna zamiane sprzedalem kontuzjowanego frahma a kupilem mrsica a on eval chyba -4 fakt ze troche kasy zaoszczedzilem ale ogolnie zamiana fatalna