Czyli mam rozumiec ze wpłaciles kase przez MB dosatłęm bonusa i po obrocie wypłaciłes całość na MB ?? Tak ?? Musze wiedziec na 100% czy ta ksie da bo wczesniej w tym teamcie widziałem że było tak że tylko można było wypłacić na MB depozyt ????????? ORIENTUJE SIE KTOŚ ??????
Czyli mam rozumiec ze wpłaciles kase przez MB dosatłęm bonusa i po obrocie wypłaciłes całość na MB ?? Tak ?? Musze wiedziec na 100% czy ta ksie da bo wczesniej w tym teamcie widziałem że było tak że tylko można było wypłacić na MB depozyt ????????? ORIENTUJE SIE KTOŚ ??????
Jak wplacales depozyt przez MB, to rownowartosc depozytu MUSISZ wyplacic ta sama droga, z reszta kasy robisz co chcesz, czyli mozesz np. wplacic 100 przez MB, obrocic, i nast wyplacic przez MB np. 300, ale nie mozesz wyplacic np. na nettelera itd. , dopoki noie wyplacisz 100 pln na MB
Mam pytanie do grajacych w tym buku aby wpisali o nim swoja opinie chce tam wplacic troche kasy(m.in na bonus jaki oferuja) i chcialbym sie dowiedziec czy warto? Z góry dzieki za odpowiedz
Dostaliscie zwrot za freebeta z niedzieli? Postawilem 10euro w czasie meczu i przegralem. Dali mi 5 euro zwrotu, a znajomy dostal 2 euro... Mial byc caly zwrot stawki... O co to tu moze chodzic? Napisalem do supportu, zobaczymy...
Orientuje sie ktos czy nie robia problemu jak sie ciagle gra z innego kompa jak sie dosatlo bonusa czy wyplacaja kase odrazu czy robia jakeis problemy??