#753673 - 28/11/2006 08:43
Re: POLSKA - ROSJA 3-2
|
journeyman
Meldunek: 16/03/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#753674 - 28/11/2006 08:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2003
|
Quote:
POLSKA!! POLSKA!! POLSKA!! Warto było olać zajęcia
u mnie to samo 
|
Do góry
|
|
|
|
#753676 - 28/11/2006 08:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/01/2006
|
moj ojciec prezes firmy nie przyszedł do pracy bo ogladał w domu Polske..pewnie zaraz nadciagnie hehehe :>>>
|
Do góry
|
|
|
|
#753679 - 28/11/2006 08:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#753681 - 28/11/2006 08:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/01/2006
|
Quote:
Nie ogladalem niestety  Ale gdy teraz wlaczalem kompa i gazeta.pl to serce walilo mi jak mlot. Ale potem wielka radosc gdy zobaczylem, ze final nasz. Cos niesamowitego co Polacy robia na tych MS. Jednak widac, ze Lozano zna sie na tym co robi....
to świadczy o tym jak daleko w lesie jest polska myśl trenerska a raczej jej brak..podobnie w piłce nożnej
|
Do góry
|
|
|
|
#753687 - 28/11/2006 09:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/05/2005
|
Kto wygrał mecz?? Polska Kto?? Polska Kto??? POLSKA POLSKA POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!! Wielki szacunek dla Trenera Lozano, który nie bał sie zrobić zmian gdy nie szło naszym(szczegolnie Świdrowi),zaryzykował i opłacało się. Bravo dla Raula Lozano i dla wszystkich siatkarzy 
|
Do góry
|
|
|
|
#753690 - 28/11/2006 09:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2005
|
Quote:
ogłaszam uroczyście demolkę forum
cudowny mecz, nasi wyszli z 0-2.
POLSKAAAAAAAAAAAAAAAAA BIAŁO-CZERWONI
odbanuj krulewicza to bedzie demolka 
|
Do góry
|
|
|
|
#753691 - 28/11/2006 09:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#753694 - 28/11/2006 09:39
|
Felietonista
Meldunek: 09/01/2006
|
hehe, ja to tak po pokoju latałem że mama patrzyła na mnie jak na wariata. Brawo Polska husaria
|
Do góry
|
|
|
|
#753697 - 28/11/2006 09:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2005
|
Quote:
No to gaz mamy znów do góry:) ale co tam warto było
Zeby tylko byl 
|
Do góry
|
|
|
|
#753698 - 28/11/2006 09:51
|
old hand
Meldunek: 24/10/2002
|
ta wygrana to przede wszystkim geniusz trenerski Lozano, widział kto nie gra optymalnie , co szwankuje, wpuścił zmienników, a oni rozegrali świetny mecz: Gruszka i Szymański, duże brawa dla Lozano i zawodników!!!
zawsze będę powtarzam, w grach zespołowych my Polacy potrzebujemy zagranicznych trenerów, bez układów itd. !!!
pozdrawiam i miłego dnia,
Pooggoo
|
Do góry
|
|
|
|
#753699 - 28/11/2006 10:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/04/2004
|
Opusciłem szkołe i jestem z tego Dumny  Nie wyobrazam sobie nie ogladnac takiego meczu  Brawa dla Lozano za zmiane Świderskiego i wprowadzenie Gruszki !! POLSKA ZŁOTO!!
|
Do góry
|
|
|
|
#753703 - 28/11/2006 11:22
|
stranger
Meldunek: 28/11/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#753705 - 28/11/2006 11:31
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2003
|
Quote:
wstyd sie przyznać ale po drugim secie wyłączyłem telewizor i poszedłem dalej spać.... ot taki ze mnie wierny kibic
Zrobilem dokladnie to samo.
Jeszcze bylem zly na siebie, ze darmowego 1,6 na ruskich nie wzialem. 
O ktorej jakas powtorka bedzie?
|
Do góry
|
|
|
|
#753706 - 28/11/2006 11:36
|
Meldunek: 30/01/2001
|
A mi najbardziej sie podoba ze pokonalismy zadufanych w sobie ruskich  ))) Teraz bedzie: gaz  embargo na mieso do konca 2007 roku
|
Do góry
|
|
|
|
#753710 - 28/11/2006 12:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#753712 - 28/11/2006 12:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2005
|
rybek krulewicz już szaleje pod innym nickiem  POLSKA BIAŁO - CZERWONI  Piękne widowisko, strasznie mi się podobało to spotkanie. Latałem tylko jak głupi z jednego pokoju do drugiego sprawdzać czy czy ojciec przypadkiem innego meczu nie ogląda 
|
Do góry
|
|
|
|
#753714 - 28/11/2006 13:00
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
 BRAVO POLSKA!!!! A co myślicie o jutrzejszym meczy z Serbią?! Jeżeli Brazylia rozjedzie Bułgarie, bo muszą aby dostac się do półfinału. To myślę, że Serbia pokona Polaków żeby nie grać z Brazylią w półfinale. Na jutro bym zagrałtak: Brazylia - Bułgaria 1 Polska - Serbia 2
|
Do góry
|
|
|
|
#753715 - 28/11/2006 13:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/05/2005
|
Quote:
wstyd sie przyznać ale po drugim secie wyłączyłem telewizor i poszedłem dalej spać.... ot taki ze mnie wierny kibic
hehe a ja myslalem zeta wygrana to moja zasluga bo wlasnie wtedy wlaczylem tv 
|
Do góry
|
|
|
|
#753720 - 28/11/2006 14:54
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/04/2003
|
POLSKA !!!!!!!! A ja sobie powiedziałem nie pójde na ćwiczenia i obejrze mecz,ale po drugim secie postanowiłem jednak pójść  dojechałem na uczelnie a tutaj radosna nowina  ehh zawsze odpuszcze takie widowisko,ale co tam powtórka będzie niedługo,ale jak złoto będziemy zdobywali to będę oglądał na bank 
|
Do góry
|
|
|
|
#753721 - 28/11/2006 14:57
|
enthusiast
Meldunek: 06/12/2004
|
Quote:
Tak Bzyku ale nie zapominaj, że dzisiaj Polacy rozegrali bardzo ciężki mecz. Więc raczej nie wytrzymają jutro również bardzo wyrównanego meczu. Chociaż życzę im zwycięstwa z całego serca ale coś mi się wydaje, że to Serbia jutro wygra. :
Cóż, Twój pesymizm mnie przeraża by po takim meczu skreslac naszych siatkarzy. Myślę ,że kondycji naszym zawodnikom napewno nie zabraknie, 6 miesięcy przygotowań, przesunięcie rozgrywek ligowych w Polsce , premia od PZPS za zajęcie mijesc od 1-3, w koncu zwycięstwo i to w jakim stylu nad Rosjanami te argumenty nie powzwalają by myslec ze nasi siatkarze nie wytrzymają kondycyjnie.Po dzisiejszym meczu nasza druzyna ma w głowach tylko jedno - medal- i nie koniecznie musi on byc koloru brązowego.Jestesmy na fali i nic nie wskazuje na to abysmy mieli przegrac.Polacy na ten mecz nie wyjda tak spięci jak dzisiaj z Rosją, dlaczego było 5 setów dzis? bo Winiarski nie mogł zgiąc nóg w kolanach na przyjęciu w pierwszym secie nerwy go zjadły to samo z Gackiem, wygarniali sobie nawzajem pilki po zagrywakch Rosjan, nieudany mecz Świderskiego co prawda jemu nie mozna zazucic ze zjadły go nerwy poprostu to musialo nastąpic bo po 7 świetnych meczach musi nadjesc jeden słaby i obrze ze ma to juz za soba i znalezli sie godni następcy. Strata kilku punktów na początku i zagrywki Poltavskiego wybily nas kopletnie z naszego rytmu nie moglismy wskoczyc do naszego stylu szybkiej i technicznej siatkówki z biegiem czasu jednak wszystko wróciło od normy i nie wazne czy będą to Brazylijczycy , Bułgarzy czy Sebowie jestesmy w stanie pokonac kazdego !Rosjanie zagrali na swoim normalnym poziomie piekielnie mocna zagywka i dobrym blokiem i nie zagrali żle , to my zagralismy bardzo dobrze.Jutro wychodzimy bez presji z nastawieniem ze mozemy pokonac kazdego co zaowocuje pieknym zwyciestewm i pierwszym ijescem w grupie. Wystarczy sobie przypomniec kilka ostatnich meczy z SiC i odrazu widac ze nawiązywalismy z nimi rownorzędną walke a czasem brakowało poprstu szczęscia lub teg o cwaniactwa boiskowgo w koncowkach. Cwaniactwa ktorego nasza druzyna powoli się uczy. Wracając do kondycji... hmm sam trener mówil ze moze da odpocząc kilku zawodnikom jedank wydaje mi sie ze to tylko zasłona na Serbów.Tylko patrzec jak jutro Włazły ze Świderskim ktoremu dzis zupełnie mecz nie wyszedł beda punktowac z Serbami. KAdziewicz powiedział w wywiadzie ze nalezy szybko ochłonąc i czekac na serbów bo turniej jeszcze się nie skonczył. I ma racje dla nas dopiero się on rozpoczał bo wygrane z Chinami , Egiptem czy tez słabiutka Argentyna to była tylko rozgrzewka przed tymi najwzniejszymi meczami. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#753724 - 28/11/2006 15:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Quote:
za gaz, za mieso, za rozbiory 
dokładnie, niezmiernie sie ciesze, ż eim dojebaliśmy ..zaczalem oglądac przy stanie 2-0 dla rusków, już myslałem że to koniec meczu, a jednak.... 
|
Do góry
|
|
|
|
#753726 - 28/11/2006 16:58
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Quote:
Quote:
Tak Bzyku ale nie zapominaj, że dzisiaj Polacy rozegrali bardzo ciężki mecz. Więc raczej nie wytrzymają jutro również bardzo wyrównanego meczu. Chociaż życzę im zwycięstwa z całego serca ale coś mi się wydaje, że to Serbia jutro wygra. :
Cóż, Twój pesymizm mnie przeraża by po takim meczu skreslac naszych siatkarzy. Myślę ,że kondycji naszym zawodnikom napewno nie zabraknie, 6 miesięcy przygotowań, przesunięcie rozgrywek ligowych w Polsce , premia od PZPS za zajęcie mijesc od 1-3, w koncu zwycięstwo i to w jakim stylu nad Rosjanami te argumenty nie powzwalają by myslec ze nasi siatkarze nie wytrzymają kondycyjnie.Po dzisiejszym meczu nasza druzyna ma w głowach tylko jedno - medal- i nie koniecznie musi on byc koloru brązowego.Jestesmy na fali i nic nie wskazuje na to abysmy mieli przegrac.Polacy na ten mecz nie wyjda tak spięci jak dzisiaj z Rosją, dlaczego było 5 setów dzis? bo Winiarski nie mogł zgiąc nóg w kolanach na przyjęciu w pierwszym secie nerwy go zjadły to samo z Gackiem, wygarniali sobie nawzajem pilki po zagrywakch Rosjan, nieudany mecz Świderskiego co prawda jemu nie mozna zazucic ze zjadły go nerwy poprostu to musialo nastąpic bo po 7 świetnych meczach musi nadjesc jeden słaby i obrze ze ma to juz za soba i znalezli sie godni następcy. Strata kilku punktów na początku i zagrywki Poltavskiego wybily nas kopletnie z naszego rytmu nie moglismy wskoczyc do naszego stylu szybkiej i technicznej siatkówki z biegiem czasu jednak wszystko wróciło od normy i nie wazne czy będą to Brazylijczycy , Bułgarzy czy Sebowie jestesmy w stanie pokonac kazdego !Rosjanie zagrali na swoim normalnym poziomie piekielnie mocna zagywka i dobrym blokiem i nie zagrali żle , to my zagralismy bardzo dobrze.Jutro wychodzimy bez presji z nastawieniem ze mozemy pokonac kazdego co zaowocuje pieknym zwyciestewm i pierwszym ijescem w grupie. Wystarczy sobie przypomniec kilka ostatnich meczy z SiC i odrazu widac ze nawiązywalismy z nimi rownorzędną walke a czasem brakowało poprstu szczęscia lub teg o cwaniactwa boiskowgo w koncowkach. Cwaniactwa ktorego nasza druzyna powoli się uczy. Wracając do kondycji... hmm sam trener mówil ze moze da odpocząc kilku zawodnikom jedank wydaje mi sie ze to tylko zasłona na Serbów.Tylko patrzec jak jutro Włazły ze Świderskim ktoremu dzis zupełnie mecz nie wyszedł beda punktowac z Serbami. KAdziewicz powiedział w wywiadzie ze nalezy szybko ochłonąc i czekac na serbów bo turniej jeszcze się nie skonczył. I ma racje dla nas dopiero się on rozpoczał bo wygrane z Chinami , Egiptem czy tez słabiutka Argentyna to była tylko rozgrzewka przed tymi najwzniejszymi meczami. Pozdrawiam.
Chłopie naucz się czytać ze zrozumieniem. Ja wcale nie mówię, że życzę im przegranej czy, że na pewno przegrają ale tak mi sie po prostu wydaje. Cóz zagrali dzisiaj 5 ciężkich setów i wierz mi, że to sie odciśnie jutro na ich grze. Jak dla mnie mogą wygrać 3 sety po 25-0 i grać ale Serbowie to nie są jakieś cieniasy. Chciałbym Ci tylko przypomnieć, że oni Rosjan pokonali w jeszcze lepszym stosunku setowym niż my. Nawet na zdrowy chłopski rozum: gramy 4 cieżkie mecz pod rzad Rosja, Serbia, Bułgaria/Brazylia +mecz o trzecie bądz pierwsze miejsce. Chyba najlepiej będzie sobie odpuścić ten mecz o pietruszkę z Serbami?! Nie sądzisz?! pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#753727 - 28/11/2006 19:29
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Pierniczek jaka pietruszke z Serbami ?/
Jak Polska zajmie 1 miejsce trafi na prawdopodobnie Bulgarie jak ona przegra z Brazylia jutro ,bo Brazyliana musi wygrac zeby wejsc.Wiadomo lepiej grac z Bulgarami ,tak wyglada lepiej na papierze ale jak sie marzy o zwyciestwie to czeba z kazdym wygrac.Waczymy o 1 miejsce Panoowie.DO Boju POLSKOOOOOOO DO PRZODU POLSKOOOOOOOOOOOOOO !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#753729 - 28/11/2006 20:42
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
za gaz, za mieso, za rozbiory 
POLSKA ROSJA 3-2 
Piekny mecz
Teraz dopiero beda jaja jak PUTIN ogadal mecz to przykreci nam kurek z gazem ceny gazy podniesie o 20% a polsie mieso dostanie 100letni zakaz wjazdu na teren ROSJI.I do tego ruskie podrobia dokumenty ze probojemy wozic padline itp do ich kraju . Qwa bedzie afera niedzy narodowa jak nic...... ,a wszystko dziki .DOBRZE RUSKOM hehhee
|
Do góry
|
|
|
|
#753732 - 28/11/2006 21:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
Quote:
Arek Gołaś napewno kibicuje z góry....
Wielka szkoda, że nie był uczestnikiem tego wielkiego sukcesu.
hmmm, moze to zabrzmi glupio, ale gdy Arek odszedl nie bylo mnie w Polsce, a zagranica mi to umknelo albo poprostu nie bylo czasu na TV, powiem szczerze ze nawet dobrze nie wiem jak do tego doszlo... posiada ktos jakiego linka??
|
Do góry
|
|
|
|
#753733 - 28/11/2006 22:07
|
veteran
Meldunek: 25/11/2004
|
Quote:
Quote:
hmmm, moze to zabrzmi glupio, ale gdy Arek odszedl nie bylo mnie w Polsce, a zagranica mi to umknelo albo poprostu nie bylo czasu na TV, powiem szczerze ze nawet dobrze nie wiem jak do tego doszlo... posiada ktos jakiego linka??
Stary, zartujesz sobie?????
|
Do góry
|
|
|
|
#753734 - 28/11/2006 22:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
jak dobrze mi sie cos tam obilo o uszy to chyba wypadek samochodowy, ale z czyjej winy?? sam jechal?? sam zaczael mszukan na onecie ale wyswietla mi tylko komentarze ze swieczkami....
|
Do góry
|
|
|
|
#753735 - 28/11/2006 22:17
|
veteran
Meldunek: 25/11/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
jak dobrze mi sie cos tam obilo o uszy to chyba wypadek samochodowy, ale z czyjej winy?? sam jechal?? sam zaczael mszukan na onecie ale wyswietla mi tylko komentarze ze swieczkami....
Wypadek samochodowy w Austrii a kierowała jego laska...
|
Do góry
|
|
|
|
#753736 - 29/11/2006 08:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
No, a dzisiaj 3-0 z Serbią, bardzo ładnie, jeszcze tylko dwa zwycięstwa.
|
Do góry
|
|
|
|
#753737 - 29/11/2006 08:35
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#753739 - 29/11/2006 08:39
|
enthusiast
|
Quote:
Quote:
Quote:
Chłopie naucz się czytać ze zrozumieniem. Ja wcale nie mówię, że życzę im przegranej czy, że na pewno przegrają ale tak mi sie po prostu wydaje. Cóz zagrali dzisiaj 5 ciężkich setów i wierz mi, że to sie odciśnie jutro na ich grze. Jak dla mnie mogą wygrać 3 sety po 25-0 i grać ale Serbowie to nie są jakieś cieniasy. Chciałbym Ci tylko przypomnieć, że oni Rosjan pokonali w jeszcze lepszym stosunku setowym niż my. Nawet na zdrowy chłopski rozum: gramy 4 cieżkie mecz pod rzad Rosja, Serbia, Bułgaria/Brazylia +mecz o trzecie bądz pierwsze miejsce. Chyba najlepiej będzie sobie odpuścić ten mecz o pietruszkę z Serbami?! Nie sądzisz?! pzdr
Proponuje CHŁOPIE Tobie cyztanie ze zrozumieniem i nie wdawanie sie w dyskusje jezeli nie masz odpowiednich argumentow na poparcie swojej teori. Twoje wydaje mi sie ze przegraja bylo smieszne. Dałem Ci kilka powodow dla ktorych powinnismy i wygralismy z Serbia. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#753740 - 29/11/2006 08:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Proponuje CHŁOPIE Tobie cyztanie ze zrozumieniem i nie wdawanie sie w dyskusje jezeli nie masz odpowiednich argumentow na poparcie swojej teori. Twoje wydaje mi sie ze przegraja bylo smieszne. Dałem Ci kilka powodow dla ktorych powinnismy i wygralismy z Serbia. Pozdrawiam.
ale tak naprawde teraz dopiero będą dwa ważne mecze może być tak ze nie przywieziemy żadnego medalu jeśli nie pokonamy bułgarów:] coś czuje że spotkamy sie jeszcze z rerbami... w meczu o 3 miejsce..... ale życze złota...
|
Do góry
|
|
|
|
#753741 - 29/11/2006 09:26
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#753743 - 29/11/2006 09:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#753746 - 29/11/2006 12:29
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Quote:
] coś czuje że spotkamy sie jeszcze z serbami... w meczu o 3 miejsce..... ale życze złota...
Po tym co widziałem przez ostatnie dni, to myślę, że większe szanse jednak mamy na spotkanie się z Serbami w finale (o ile oni tam awansują).
Bułgaria to dla nas na pewno lepszy rywal niż Brazylia - gra podobną siatkówkę do nas i Serbów, gdzie najważniejszym czynnikiem decydującym o wyniku jest aktualna forma.
Nie mają raczej jakiegoś elementu siatkiarskiego, którym z "urzędu" będą nad nami górować.
Rosjanie są bardzo trudnym i niewdzięcznym rywale, bo dwa takie elementy mają: serwis i blok. Oba niezależnie od dyspozycji dnia mają zwykle na lepszym poziomie od rywali (zwłaszcza blok - zresztą przy tych warunkach fizycznych nie może być inaczej).
I jeśli poradziliśmy sobie z rosjanami, którzy przecież dzięki tym właśnie elementom zupełnie wybili nam siatkówkę z głowy przez 2 sety, to możemy pokonać każdego.
Serbowie są drużyną w naszym stylu i też ich pokonaliśmy (choć prawdą jest, że w drugim secie już zaczęli odpuszczać).
Więc dlaczego nie pokonać Bułgarii? W tej formie stać nas na wygraną z każdym.
Jedyne co mnie martwi to słabsza dyspozycja w ataku Świderskiego w ostatnich 2 meczach (akurat już z tymi silnymi rywalami). Miejmy nadzieję, że w razie kolejnej jego słabszej dyspozycji Lozano zareaguje odpowiednio szybko.
|
Do góry
|
|
|
|
#753747 - 29/11/2006 12:54
|
enthusiast
|
Co do Świderskiego dzis bylo juz zupelnie poprawnie. W przypadku dobrej dyspozycji Winiarskiego oraz Wlazłego nie ma co martwic się o Świderskiego. Mamy teraz dwa dni przerwy napewno dojdzie do siebie i nie bedzie juz tak zdeprymowany w sobote. On jako pierwszy zaczął wspominac o tym , ze nie przyjechalismy do Japoni po miejsca 5-9 tylko by walczyc o najwyzsze cele , więc powinien dojść do wysokiej dyspozycji przez te dwa dni jeżeli chce pomoć jeszcze druzynie to osiągnąć.W końcu ot najbardziej doswiadczony zawodnik i napewno nie zawiedzie.
Co do Bułgarów spodobał mi sie ich dotychczasowy rezerwowy atakujący Yordanov. Dzisiaj pokazał że potrafi skutecznie atakowac nawet przy silnym brazyliskim bloku i udało mu sie wykonac kilka efektownych bloków bedziemy musieli na niego uważac jezeli zagra w podstawowej 6 , rzekomo ich pierwszy atakujący ma kontuzje choc dzis wchodzil na zagryke, moze sprawic nam troche porblemów, no ale Lozano i jego mafia napewno sie tym zajmą.
|
Do góry
|
|
|
|
#753748 - 29/11/2006 13:18
|
Impossible is nothing
Meldunek: 02/10/2005
|
Quote:
Teraz Bulgaria na rozkladzie,przez weekend trzeba bedzie rano wstawac
Dokładnie ale mam nadzieję, że nam to wynagrodzą 
|
Do góry
|
|
|
|
#753749 - 29/11/2006 13:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/12/2005
|
Quote:
4. miejsce nasze
nie ma to jak Polak kibicujacy naszej druzynie 
Po zwyciestwo !
|
Do góry
|
|
|
|
#753750 - 29/11/2006 13:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/12/2005
|
Quote:
4. miejsce nasze
nie ma to jak Polak wierzacy w nasza druzyne 
Po zwyciestwo !
|
Do góry
|
|
|
|
#753751 - 29/11/2006 15:39
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
no czy te skośnookie **** popieprzyło? 02.12 04:30 Tokio National Yoyogi Stadium 1.-4. Serbia i Cz. Brazylia -:- 06:00 Tokio Tokyo Metropolitan Gym. 9.-12. Kanada USA -:- 07:00 Tokio Tokyo Metropolitan Gym. 1.-4. Polska Bułgaria -:- 10:00 Tokio National Yoyogi Stadium 5.-8. Rosja Włochy -:- 08:00 Tokio National Yoyogi Stadium 9.-12. Portoryko Niemcy -:- 10:00 Tokio Tokyo Metropolitan Gym. 5.-8. Japonia Francja -:- no jakim prawem ustalili sobie taki terminarz? najlepsze mecze w nocy, a buraczani gospodarze i mecz o 5-8 na deser... skandal 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|