#769383 - 04/12/2006 21:33
Kultowe cytaty z polskich komedii...
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Co jak co, ale polskie komedie 'rządzą'.  Nie wiem czy temat byl, pewnie byl... ale co tam. Moze sie przyjmie.  Proponuje numerowac i po cytacie pisac tytul filmu...  1. " Sfiksowałyście, boście chłopa dawno nie miały" - Seksmisja 2. " Dwa fakultety ukonczone, a ja latam, zapierdalam, ja to chyba kurwa jakiś debil jestem... "- Nic śmiesznego. 3. " A jak mnie wreszcie spotka milosc, to jebne to wszystko... i bede juz tylko kochal..." - Wszyscy jestesmy Chrystusami.
|
Do góry
|
|
|
|
#769384 - 04/12/2006 21:44
Re: Kultowe cytaty z polskich komedii...
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769386 - 04/12/2006 21:49
|
stranger
Meldunek: 04/10/2006
|
5. Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! - Brunet wieczora pora
|
Do góry
|
|
|
|
#769388 - 04/12/2006 22:01
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
tak, przed chwilą znów była seksmisja  film jest fenomenem, dlaczego? nie ma w nim choć jednego słabego zdania, jednego cienkiego dialogu. po prostu geniusz. miało być z komedii, psy komedią nie są, ale tekst lindy, na pytanie, czy jest gotowy służyć w nowej rzeczywistości: bezapelacyjnie, do samego końca, mojego lub jej. 
|
Do góry
|
|
|
|
#769391 - 04/12/2006 22:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Quote:
A gdzie kurwa?? W booookkk??
Nic smiesznego, Pazura na pytanie czy winda jedzie w dol
źle: a gdzie ma jechać? w boooooook ?!?!?! 
|
Do góry
|
|
|
|
#769395 - 04/12/2006 22:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/03/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769397 - 04/12/2006 22:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Proponuje poszerzyć topic... do wszystkich polskich filmów... bo Pasikowski to prawdziwa kopalnia.  -Co to jest absencja ? -77 dni nieobecności, kurwa, co to jest absencja ? WJCH 
|
Do góry
|
|
|
|
#769398 - 04/12/2006 23:00
|
stranger
Meldunek: 14/11/2006
|
Jestem Aldona , ale mów mi Dona, bo tak krótko i zajebiście - Killerów 2 -óch Nic Śmiesznego - Rozmowa Telefoniczna Miałczek w lewo !! Miałczek w prawo !! Miałczek Spier**j !!!!!!! - Nic Śmiesznego ( scena z dymem ) Dzień Świra - Lekcja angielskiego Poranek Kojota "Co ty masz w uchu? / Słuchawkę. Tak, że niby mam kontakt z bazą. - ale ze swoim mozgiem to chyba nie masz..." "to jest guziec, taka swinia z afryki - ty sam ku*wa jestes guziec" "rambo dusi senatora polaka" "kto to jest rambo? -nie twoja sprawa bambo" Może używana opone od stara! Albo choinke o zapachu kokosowym do malucha -kto ty jestes? -Laska -ej stary, gdzie ty te panienki zamawiales? Chłopaki nie płaczą kula trafiła w miedzianą płytkę w jego mózgu..' 'a co on kurwa..?! robocop? i co, są bunkry?!' 'bunkrów nie ma.. ale też jest zajebiście
|
Do góry
|
|
|
|
#769399 - 04/12/2006 23:08
|
enthusiast
Meldunek: 04/11/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769400 - 04/12/2006 23:19
|
Ana <3
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769401 - 05/12/2006 06:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/10/2005
|
kto wam kazal to zrobic? -Rysio a co to jakies góru jest  Czas serferow
|
Do góry
|
|
|
|
#769402 - 05/12/2006 08:10
|
addict
Meldunek: 11/01/2005
|
(nie jestem dokladnie pewien czy to slowo w slowo) to ja zlodziej: -ladna kurwe zawsze wydupcze, a i brzydka chetnie posune.
chlopaki nie placza(moim zdaniem najlepsze teksty): -on nie jest zubr zeby go trzymac pod ochrona.
-a moze sie jeszcze kurwa zajmiesz hodowla jedwabnikow?
-musisz wreszcie wyjsc z cieplego kurwidolka
-jestem znajomym piaska -a pan? -a ja mam paszport polsatu
|
Do góry
|
|
|
|
#769404 - 05/12/2006 08:24
|
addict
|
a wiec z tego samego poranka kojatoa:
-tas tas tas tas! -do lwa kurwa, do lwa?
|
Do góry
|
|
|
|
#769405 - 05/12/2006 08:29
|
veteran
Meldunek: 03/07/2006
|
Ten tekst jest ponadczasowy  "Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniądzy to chuj" Tekst z filmu Pieniądze to nie wszystko.
|
Do góry
|
|
|
|
#769406 - 05/12/2006 08:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
małe poprawki  @ Kuba88: "jestem zbyt młody i zbyt przystojny żeby za to płacić" @ rycerz_83: "kici kici tas taś" i żeby nie było OT: - Psikuta? a mówiłeś, że nazywasz się Keller! - Mówiłem, mówiłem, wiele rzeczy mówie... :d - Ale ty masz silną psychikę. - Zajebiście silną. Wystarczy mi 10 pierwszych słów, 5 pierwszych gestów jakiegokolwiek kolesia i już wiem, że w jego psychice czai się strach, że jego przestraszona psychika już wysłała mejla do nadchodzącej kupy, że spotkanie jest w spodniach. Uhm, musze skoczyć do klopa. :d - Mógłbys otworzyć drzwi! - Ja przedwczoraj ściszałem telewizor... :d - Ja jestem Andżelika a to jest Samanta. - A pan? - A ja jestem pilotem z Orbisu :d ... - a jak... - a jak będą chcieli pójść do muzeum lotnictwa to zabierzesz ich do muzeum lotnictwa kurwa jego mać! :d - nawet we wronkach mie tak wcześnie nie budzili  - ten pan mnie zna. - nie wydaje mie sie  wszystko oczywiście z Chłopaków. pozdro...
|
Do góry
|
|
|
|
#769407 - 05/12/2006 08:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
Quote:
a wiec z tego samego poranka kojatoa:
-tas tas tas tas! -do lwa kurwa, do lwa?
kici, kici, tas, tas
ten tekst bije wszystkie na glowe
|
Do góry
|
|
|
|
#769409 - 05/12/2006 11:24
|
1
Meldunek: 21/05/2003
|
Długi cytat - dialog z "Chłopaki nie płaczą" :
"Wiesz skąd przyjechali czarni do Ameryki?!?
-Z Afryki...
-No właśnie... handlarze niewolników przywieźli ich z Afryki... A myślisz, że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę zwinnego, silnego murzyna i wywieźć go za ocean?!?
-Chyba nie...
-No jasne, że nie... udało im się to zrobić ponieważ wywozili tylko takich co albo nie potrafili spiedolić przed siatką, albo byli największymi głąbami z plemienia i wódz sprzedawał ich za paczkę fajek, bo i tak nie miałby z nich pożytku. I ci wszyscy nieudacznicy pojechali do Ameryki. Pożenili się, porobili dzieci... świat poszedł do przodu... pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty, ale co z tego, jeżeli ich serca pompują tę samą krew, są potomkami człowieka, który na własnym podwórku dał się złapać w siatkę, więc nie uważam, że naszym chłopakom brakuje luzu... kapujesz?!?"
|
Do góry
|
|
|
|
#769410 - 05/12/2006 12:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
No to dalej "chłopki nie płaczą": -Jak długo jestś ku.. eeee... pro... eeeee...? -Pracuję w agencji? "mam dosyc tego kurwa jego w dupe zapierdolona mac Freta" "ja znam Piaska; a ja mam paszport Polsatu" "A co kolega taki czerwony? jest uczulony na pyłki kwiatowe" "ma Łyskas zamiast mózgu" "metalowa płytka w mózgu zmieniła tor lotu kuli; a co on kurwa Robocop?" "kolego! mógłbyś nie dąć jak kujemy? Trochę nas to rozprasza" "ktoś Ci bajek naopowiadał, a Ty w nie uwierzyłeś. Ja jestem dziewczyną prawdziwego gangstera" "ryś, ryjówka, kuna, kurwa łoś" (nie pamiętam dokładnej kolejności 
|
Do góry
|
|
|
|
#769412 - 05/12/2006 12:06
|
Carpal Tunnel
|
teraz przeczytałem poprzednią stronę i widzę, że już parę powtórzyłem jeszcze jeden (na teraz  ) "i jak wypuści jakiś utwór to załatw, żeby znalazł się na pierwszym miejscu - ale to chyba ludzie decydują -to dowiedz się jacy ludzie i porozmawiaj z nimi po swojemu" "Daj tą łopatę!" (sam cytat mało śmieszny, ale jak ktoś nie oglądał tego filmu (a są tacy?) to scena wygląda tak: Koleś daje drugiemu łopatę, żeby sobie sam grób wykopał, po czym wyrywa mu łopatę i sam zaczyna kopać" "No to za bezpieczny weekend Władziu - za bezpieczny"
|
Do góry
|
|
|
|
#769413 - 05/12/2006 12:13
|
Carpal Tunnel
|
mam nadzieje ze nie rpzekrece tego zbyt mocno  - Łysy powiedział, ze załatwi mi nawet taka orginalna plakietkę jaka maja bramkarze - orginalna plakietkę tak? ..to REWLACJA!!! ..widze, że znasz bardzo wpływowych ludzi... a może Łysy załatwi Ci także uzywana opone od stara? albo choinkę? o zapachu kokosowym do malucha!?!?!?!? moj ulubiony moment w Poranku Kojota 
|
Do góry
|
|
|
|
#769414 - 05/12/2006 12:15
|
Carpal Tunnel
|
To jeszcze jeden na teraz. Z filmu "co mi zrobisz jak mnie złapiesz"
Ja to proszę pana, mam bardzo dobre połączenie. Wstaję rano za piętnaście trzecia. Latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę sie wieczorem. Śniadanie jadam na kolację. Tylko wstaję i wychodzę. No ubierasz się pan. W płaszcz jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu? Do PKS mam pięć kilometry. O czwartej za piętnaście jest pekaes. I zdąża pan? Nie, ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i się nie zatrzymuje. Przystanek idę do mleczarni.To jest godzinka. Potem szybko wiozą mnie do Szymanowa. Mleko, wiesz pan, ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. W Szymanowie wysiadam, znoszę bańki i łapię EKD. Na Ochocie w elektryczny do Stadionu a potem to już mam z górki, bo tak...w 119, przesiadka w 13, przesiadka w 345 i jestem w domu, to znaczy w robocie. I jest za piętnaście siódma! To jeszcze mam kwadrans. To sobie obiad jem w bufecie, to po fajrancie już nie muszę zostawać, żeby jeść tylko prosto do domu. I góra 22.50 jestem z powrotem. Golę się. Jem śniadanie i idę spać.
|
Do góry
|
|
|
|
#769415 - 05/12/2006 12:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
Quote:
mam nadzieje ze nie rpzekrece tego zbyt mocno 
- Łysy powiedział, ze załatwi mi nawet taka orginalna plakietkę jaka maja bramkarze - orginalna plakietkę tak? ..to REWLACJA!!! ..widze, że znasz bardzo wpływowych ludzi... a może Łysy załatwi Ci także uzywana opone od stara? albo choinkę? o zapachu kokosowym do malucha!?!?!?!?
moj ulubiony moment w Poranku Kojota
Później nawet widać w filmie tą oryginalna plakietkę dla bramkarzy - "Door Manager" 
I tak nic jednak nie przebije "Misia", z którego każdy tekst jest kultowy 
"A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był. To wy byście staruszkę przejechali, tak? A to być może wasza matka!!!" 
|
Do góry
|
|
|
|
#769417 - 05/12/2006 12:22
|
Carpal Tunnel
|
chłpaki nie płaczą: Co to było? Walnęliśmy w jakiegoś psa? – Chyba jeżozwierza. – Jakiego jeżozwierza? – Takiego dużego jeża. – Grucha, czy ty naprawdę jesteś taki tępy? W Polsce nie ma takich zwierząt! Jest żubr, bóbr, kurwa łoś. Lis, wilk, koń, kuna, wydra, ryjówka, zając – to są zwierzęta, które żyją w Polsce. – Wszystko jedno co to było, skoro już tego nie ma. – Noo, i tu się mylisz Grucha. Wiesz co to jest reinkarnacja? Słyszałeś w swoim życiu taki dłuuugi wyraz? W prostych słowach chodzi o to, że po śmierci człowiek odradza się pod inną postacią, na przykład jako zwierzę. Może właśnie rozjechałeś kogoś ze swojej rodziny – wujka albo stryjka. – Gówno prawda, mój stryjek żyje, pracuje w telewizji. – A walizka?! O czym ty myślisz, Grucha! Śmieszy cię reinkarnacja. Twoja broszka, ale to stara i mądra religia, nie dla takich matołów jak ty. To kim będziesz w przyszłym życiu zależy od tego jakie życie prowadziłeś do tej pory. Jedni po śmierci przyjmują postać tygrysa, sokoła albo lamparta. – A inni? – Jeżeli o ciebie chodzi to nie wróżę ci żadnych rewelacji. Kaczka to max co może z ciebie być. To już na prawdę ostatni 
|
Do góry
|
|
|
|
#769419 - 05/12/2006 12:28
|
1
Meldunek: 21/05/2003
|
Quote:
"A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był. To wy byście staruszkę przejechali, tak? A to być może wasza matka!!!"
"Przede wszystkim nie popadajcie w panikę. Jakiś lepszy cwaniak. Matkę po szosie wozi, staruszkę, żeby nas tylko wrobić!" 
"Jakiś lepszy cwaniak", ten moment zawsze mnie w Misiu rozwala i najlepszy kawałek : "Miś, miś ... świńska rura nie miś" 
|
Do góry
|
|
|
|
#769420 - 05/12/2006 12:36
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
To jeszcze jeden na teraz. Z filmu "co mi zrobisz jak mnie złapiesz"
Ja to proszę pana, mam bardzo dobre połączenie. Wstaję rano za piętnaście trzecia. Latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę sie wieczorem. Śniadanie jadam na kolację. Tylko wstaję i wychodzę. No ubierasz się pan. W płaszcz jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu? Do PKS mam pięć kilometry. O czwartej za piętnaście jest pekaes. I zdąża pan? Nie, ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i się nie zatrzymuje. Przystanek idę do mleczarni.To jest godzinka. Potem szybko wiozą mnie do Szymanowa. Mleko, wiesz pan, ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. W Szymanowie wysiadam, znoszę bańki i łapię EKD. Na Ochocie w elektryczny do Stadionu a potem to już mam z górki, bo tak...w 119, przesiadka w 13, przesiadka w 345 i jestem w domu, to znaczy w robocie. I jest za piętnaście siódma! To jeszcze mam kwadrans. To sobie obiad jem w bufecie, to po fajrancie już nie muszę zostawać, żeby jeść tylko prosto do domu. I góra 22.50 jestem z powrotem. Golę się. Jem śniadanie i idę spać.
Jeden z lepszych tekstow jakie pamietam 
Z nowszych, tekst Laski na to ze ma chyba drzwi otworzyc bo ktos dzwonil: - Ja?? W zeszlym tygodniu swiatlo w przedpokoju gasilem.
Mowi to siedzac na lozku z globusem na kolanach. Pozniej jeszcze rozmowa na balkonie o tym co w zyciu jest najwazniejsze i jak to on chce zostac ambasadorem jak Tony Halik  Jak ktos to ma w oryginale to poprosze 
|
Do góry
|
|
|
|
#769421 - 05/12/2006 13:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/03/2006
|
No to jeszcze cosik z Psów  "-Co wy tam palicie Stopczyk? -Ja? Radomskie, ale jak pan chce to Franc ma Camele"  "Kotlet z psa, 3 kategorii, zmielony razem z budą"  jak pierwszy raz ogladałem to mnie ten tekst zabił 
|
Do góry
|
|
|
|
#769422 - 05/12/2006 13:04
|
old hand
Meldunek: 30/03/2006
|
Szef " Wezmiesz najlepsze panienki , najlepszy alkohol i tyle koksu ile zdolasz uniesc. Jak beda odkrecac kran w kiblu to ma zniego plynac Johny Walker a jak beda chcieli przeleciec murzynke..." Bolec "Ale ja niemam murzynki" Szef "to pomalujesz ktoregos z chlopcow czarna farba" Bolec : a jak..." Szef: "A jak beda chcieli pojsc do muzeum lotnictwa to zabierzesz ich do muzeum lotnictwa kurwa jego mać!!!!!!" Chopaki nie placza to istna kopalnia cytatow 
|
Do góry
|
|
|
|
#769424 - 05/12/2006 13:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
Najlepsze teksty to chyba musicie przyznac MIŚ Bareji: Scena 53: (na furmance) [Paluch ze znajomymi jedzie furmanką] Węglarz: Eeeeee, tam! Co on może wiedzieć... Tatuś Tradycji: Wszystko może wiedzieć! Paluch: Taka jest rozmowa... Wszystko... Wszystko może zrobić! Jak specjalnie dał ogłoszenie, że mnie znalazł i ostrzegł... Węglarz: Tak powiedział?! Paluch: A jak! Mówi... Jedź, mówi na grzyby, bo i ja pójdę siedzieć i ty pójdziesz siedzieć! Tatuś Tradycji: Skąd by teraz grzyby wziąć? Znasz go? Paluch: W życiu! Pierwszy raz! Z twarzy podobny zupełnie do nikogo! Węglarz: Ale o co tu chodzi? O te cztery tony we wtorek? Paluch: Emmm... Hmmm... A te dwanaście ton z zeszłego tygodnia? A te osiem ton koksu? A ten lofiks? Węglarz: No tak! Ten lofiks, tak! Tatuś Tradycji: Jedźmy, jedźmy na te grzyby! Wio! Po drodze winko kupimy... Córeczka mi się urodziła to jest okazja! Węglarz: Co, znowu ? Tatuś Tradycji: Eeee... Ta co cztery lata temu. Dziecko jest dziecko - wypić zawsze można, nie? Wąsacz: No i jak, znaczy się ona ma na imię? Tatuś Tradycji: Zasadniczo, pobieżnie my ją nazywamy Marysia, ale tak chcemy jej dać jakoś bardziej nowocześnie. Wąsacz: Ahaaa... Tatuś Tradycji: Jest takie jedno imię... Dobre dla dziewczynki... Wąsacz: Jakie? Tatuś Tradycji: Tradycja http://www.bareja.neostrada.pl/glowna.htm dla chetnych wszystko o Misiu i z Misia
|
Do góry
|
|
|
|
#769425 - 05/12/2006 13:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
[Hochwander z Ekipa wchodzi do mieszkania Palucha] Zastępca: Szukamy pana Palucha. Dyrman: Słucham? Hochwander: Pan się nazywa Paluch? Dyrman: Tak, bo co? Zastępca: A może pan ma brata, panie Paluch? Dyrman: Panowie pozwolą... że się... przedstawię... Zdzisław Dyrman... zasadniczo... Zastępca: Pan Hochwander, Chrostowicz. Menel: Proszę siadać! Zastępca: Szukamy pana Palucha! Hochwander: Stanisława, Stanisława Palucha... Dyrman: Zosiu! Zosia: Mmhmmmm... Dyrman: Jest Stach? Zosia: Mmhmmmm... Stasiek! Milicja do ciebie! Dyrman: Panowie pozwolą... moja żona... Zofia! nie moglem sie powstrzymac 
|
Do góry
|
|
|
|
#769430 - 05/12/2006 15:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2003
|
-nie przez beton, drzwi, podłogę, też se moge go puścić jak będę miał nastrój i ochote na Szopena, bo kocham Szopena, ale nie od pana, a pan ma se życzenie słuchac pod prysznicem, a ja musże słuchać -mój najłaskawszy panie ja tez musze słuchac różnych pańskich odgłosów kiedy pan ma gości -ja mam gości? odkąd tu mieszkam jeszcze nikt mnie nie odwiedził -już dobrze słysze co tam się rrobi na kapanpie, co się tam wyprrawia - ja robię na kanapie? - aż cały tapczan chodzi -chuj ci w dupie chodzi 
|
Do góry
|
|
|
|
#769431 - 05/12/2006 17:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Chłopaki nie płaczą: "Masz śmiech jak świnia kaszel" "Jest tu jakiś cwaniak?... ja jestem cwaniak i wypierdalaj stąd" Dzień Świra: "... Gdy wieczorne zasną zorze, zanim głowę do snu złoże,modlitwę moją zanosze Bogu Ojcu i Synowi,dopierdolcie sąsiadowi.Dla siebie o nic nie wnosze, tylko mu dosrajcie prosze, kto ja jestem - Polak Mały, Mały zawistny i podły.Jaki znak twój- krwawe gały. Wznosze swoje modły, do Boga Marii i Syna , zniszcie tego skurwysyna.Mego rodaka sąsiada, tego wroga - tego gada, żeby mu okradli garaż , żeby go zdradzała stara .Żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb.Żeby mu się córka z Czarnym i wogóle żeby miał marnie.Żeby miał AIDS’a i raka Oto modlitwa Polaka..." "- Patrz, pan, co za głupota, żeby w siedem osób manifestację robić? - Po to jest właśnie demokracja, że każde se nawet w pojedynkę mógł pójść! - Z takimi durnymi hasłami?! - Z najdurniejszymi właśnie, to jest tolerancja. - A pierdolisz, pan, tolerancja! - Sam, pan, pierdolisz! - Tylko nie pierdolisz, bo w ryj dać mogę, dać! - Też w ryj dać mogę dać." " -brioszki ci kupiłam na kolacje! -tak, brioszki -brioszki na kolację !? Ty chba masz coś z głową! -z dupą! -z dupą to ty zawsze coś miałaś, wściekliznę macicy! Idź kup sobie kołek osinowy usiądź na nim to się może uspokoi!" Ten uwielbiam: "w nocy sobie śpie ,śpie ,śpie ...a w dzień chodze , chodze, chodze...Sniadanie sobie jem, jem, jem... jaa...niee.... tępe cipy, raszple z drutu... nieuki jebane. "  Ogolnia caly film M. Koterskiego genialny 
|
Do góry
|
|
|
|
#769433 - 05/12/2006 17:51
|
addict
|
a wiec PSY: -wiem ze jestes niezla dupa i chcesz mnie bardzo!
|
Do góry
|
|
|
|
#769435 - 05/12/2006 18:35
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Przepraszam wie pan gdzie tu jest supermarket ?? - czas surferow a supermarket przed nosem ta scena mnie polozyla 
|
Do góry
|
|
|
|
#769437 - 05/12/2006 18:50
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Przepraszam wie pan gdzie tu jest supermarket ?? - czas surferow
a supermarket przed nosem
ta scena mnie polozyla
- wiesz co masz powiedziec - co? - czy wiesz co masz powiedziec kurwa? - nie, nie wiem - radź sobie...
tytytytyty...
- przepraszam, wie pan moze gdzi jest super market? - tak, tutaj... - ten tutaj? - tak, ten jeden jedyny pieprzony budynek to jest własnie supermaket
..moja ulubiona scena, aż wstyd, ze nie napisałem jej wcześniej, raz jak mi coś dvd nie chciało divixów pośpieszać, to specjalnie oglądałem ten film aby zobaczyć ten moment, a akcja ejst pod koniec filmu, coś pieknego 
|
Do góry
|
|
|
|
#769438 - 05/12/2006 19:12
|
veteran
Meldunek: 05/04/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769439 - 07/12/2006 00:46
|
Ana <3
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769441 - 07/12/2006 08:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2006
|
to chyba z Psów Linda: "....Bo to zła kobieta była"  z takim jego charakterystycznym glosem
|
Do góry
|
|
|
|
#769444 - 07/12/2006 21:32
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/08/2003
|
Kilka moich ulubionych Poranek Kojota-Senatorze, Stanisławie, Staszku... -Kiedy słyszę Polska widze bursztynowy świerzop kołyszący się wśród fal burzanu... -Co to kurwa jest świerzop? -Ty...skąd ty tyle tego masz? -Kiedyś pracowałem w rozlewni jogurtów i jak mnie wywalili to kazali sobie wszystkie wziąźć. -Ty po prostu byłeś za dobry do tej roboty. -To nie to...waliłem gruche do głównego zbiornika. -No co ?? Mój jest chyba dobry. Chłopaki nie płaczą-200 zł i jako zastaw ten bezcenny argentyński kaktus... -A na chuj mi ten kaktus?(wyrzuca kaktusa przez okno) -Rozwalił pan komuś bryczkę. -Nauczy się parkować w garażu, hehe...A ty koleżko...Ciiii, kurwa to chyba mój. Wszyscy jesteśmy chrystusami-A w górach to przez cały wieczó tańczyłeś z jedną czarną. -Jak to? Z Murzynką? -Kurwa, tato gdzie w górach murzynka...Czarne włosy miała. Teksty podaje z pamięci, więc mogły wkraść się pewne błędy.
|
Do góry
|
|
|
|
#769445 - 07/12/2006 21:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/10/2005
|
Czas serferow: -Joker my ucielismy mu palec -co? komu? -czarneckiemu -czyj to byl pomysl? -Rysia -realizujecie pomysly Rysia,a co to kurwa jakis góru jest  :D -Co sie stalo? -Nic wylaczyl sie,podaj PIN -4 jedynki -cwaniaczek co -puk -co? -puk,puk -kto tam? -nie kurwa kto tam tylko puk mi daj,kod puk,zle wpisalem 3 razy  :D:D -
|
Do góry
|
|
|
|
#779889 - 11/12/2006 23:28
[Re: proof]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
Po komentarzach widze ze podoba wam sie film "chlopaki nie płaczą" - dla mnie to jedna z najlepszych(jesli nie najlepsza) polskich komedii  wygrywa dla mnie scena rozmowy bolca z czarnym  (nie wiem czy ktos o tym wspominal bo wszystkich postów nie czytalem ) Bolec: To mi sie podoba... o to chodzi Czarny: O co? Bolec: Spójrz jak oni sie ruszają. Te kocie ruchy, te gesty rekami... Czarny: A po co nasi chłopcy mieliby sie tak gibać? Bolec: Po co... po co... Po to, żeby nie wyglądać jak żelbetonowy kloc. Polski gangster nie ma luzu. Rusza sie jak wóz z węglem. A przydałoby sie trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda mieście... Nie jest tak... Czarnuchu??? Czarny: Bolec wolałbym żebyś nie mówił do mnie czarnuchu nie w sąsiedztwie chłopaków Bolec: spoko spoko niedługo wszyscy będą tak mówić wystarczy tylko podlancowac odpowiednie wzorce Hey man check this on your mother fucked spróbuj to proste Czarny: E nie nie lepiej nie Bolec: co nie? Spróbuj Czujesz?? Czarny: He He He czuje He He He Bolec: hallo głośniej nic nie słyszę Czarny: Hops a He He He He Bolec: dobra dobra wystarczy czarnuchu hehehe i tak to co napisalem nie oddaje tego klimatu  trzeba to zobaczyc........ dla mnie wypas 
|
Do góry
|
|
|
|
#779910 - 11/12/2006 23:43
[Re: Vendetta]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
"Chłopaki..." rządzą  Kokodżambo i do przodu! To moje hasło. Dobre, nie? Droga koleżanko, taka pobłażliwość wobec studentów jest niedopuszczalna. Gotowi pomyśleć, że my tu jesteśmy dla nich!  - Magda, cześć tu mówi Oskar. Nie wiesz jaki Oskar?! A pamiętasz jak byłaś miesiąc temu w klubie "trzynastka"? No... i tam cię podrywał taki przystojny blondyn w czarnym golfie. Tak, zapytał czy może się dosiąść. No, miał dołeczki jak się uśmiechał. I on był z kolegą... No właśnie, i ja wtedy siedziałem dwa stoliki dalej. I oni mi powiedzieli, że ty jesteś: bezpośrednia i chętna, więc pomyślałem, że może... Halo? - A może ja się jej po prostu podobam.... - Co ty, z choinki się urwałeś, Grucha? To jest kurwa - jej podobają się faceci wydrukowani na banknotach NBP (...) babie musisz założyć chomąto, Grucha. Tak robili polscy chłopi do XII wieku - zakładali babom chomąta i orali nimi pole... - No Ja jestem Andzelika a to jest Samanta - A pan? - A Ja jestem pilotem z Orbisu! -Walneliśmy w jakiegoś psa? -Chyba jeżozwierza. -Jakiego jeżozwierza? -Takiego dużego jeża Masz pitbulla, który wygląda jak jamnik. Gibasz się jak pierdolony rezus. Zachwycasz się panem Kunta Kinte. Marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku. A na koniec puszczasz nam film o facecie w łódce. I ty chcesz, żebyśmy ubili interes? -Masz prezerwatywę? -Mam. -To pożycz -Ale mam jedną -Nie szkodzi, daj, ty możesz bez -Ale ja ją mam na sobie... -Chodzisz w prezerwatywie od rana? I można tak bez końca. Ten film to kopalnia cytatów 
|
Do góry
|
|
|
|
#779925 - 12/12/2006 00:03
[Re: Szewa]
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005
|
a to i ja podam kilka cytatów :
CZAS SERFERÓW
- Jak można obciąć komuś palec? - Normalnie, jak frankfurterkę.
Prawda to dziwka, a tu ja jestem jej alfonsem.
- Czy mógbym prosić, abyś nie palił w aucie? - Mógbyś, ale wątpię, żebym cię posłuchał.
- A jak nie wygramy? - W ogóle nie będziemy grać. - Rozumniem, że powiedzenie: „Nie grasz, nie wygrywasz” tracji tutaj sens? - Traci go, kurwa, bezapelacyjnie.
- Ma na sobie body i apaszkę. (po chwili) Co to, kurwa, jest body? - Co to jest apaszka?
- Ale przecież Rosie ma fajne takie, ciemne. Nie wiem, jak to nazwać... Takie skowyrne! - Jakie? - Skowyrne! - Jak, kurwa, można powiedzieć o cyckach, że są skowyrne? „Skowyrne” – co to, kurwa, w ogóle znaczy? - Nie wiem, tak mi się powiedziało: - Skowyrne? Kurwa, Kozioł, litości! A w ogóle, cycki są nieważne – ważny jest wyraz twarzy kobiety, kiedy je pokazuje.
KINGSAJZ
Ja wam tak szczerze, po krasnoludzku, teraz powiem: wiecie, co ich tak naprawdę ciągnie do kingsajzu, bardziej niż te wszystkie szlachetne słowa? Kobitki! Ciurlać się chcą z nimi, o!
– Świeże macie muchy? – Prosto z dzisiejszej pajęczynki! – To dla mnie raz. – Talon proszę. Muchy tylko na talony!
NIC ŚMIESZNEGO
*** ci w dupę, stary! Ja tu na deszczu, wilki jakieś! Przyrzekaliśmy sobie ten film, ale jak nie, to nie!
- Jak to „to, ten”?! Chcesz powiedzieć, że ten obiekt znajduje się w zasięgu mojego wzroku? Pokaż no to palcem, bo chciałbym uwierzyć, że śnię. - No to. - To?! Co to jest?! - Jak to co? Las. - Możesz mi powiedzieć, po chuj mi las? - Jak to po chuj? W scenopisie pisze, że las jest, napisane... - W scenopisie? Znajdź mi to w scenopisie. - Proszę: „Kiedy wjechali na wyniosłość drogi, oczom ich ukazał się las”. - Przewróć stronę. - O, kurwa... - Czytaj! - „...oczom ich ukazał się las... krzyży”.
PORANEK KOJOTA
-Czego ta świnia ma kły? - Bo to jest guziec -Ty sam kurwa jesteś guziec!
-Tych drzwi nie otwierać, bo tam jest Rambo! -A kto to jest Rambo? -Nie twoja sprawa... bambo!!!
KILER
***łeś? Co ja sobie za to kupię? Waciki?
- 1989 rok, Kijów. Piękna ukraińska jesień. Czterech urodzonych morderców, uzbrojonych po zęby, a ja sam, jeden, z moim wiernym kałachem... - I co, udało się? - Niestety, poległem...
- Masz być jak bulterier! - Będę. - Jak wściekły byk! - Będę! - Jak Tommy Lee Jones w Ściganym! - Będę! - No, to spieprzaj.
CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ
- Pan... Jarosław Psikutas. - Panie! Widzisz pan tam „s” na końcu?! No, to proszę czytać dokładnie! - Faktycznie: nie ma „s”. W takim razie: Psikutas bez „s”.
- Mieszka tu jakiś cwaniak? - Cwaniak? Nie, ja tu mieszkam. - To daj piątaka. - To jest jakaś zorganizowana akcja? - Taka akcja, żebyś dał piątaka.
- Kto ty jesteś? - Laska. - Ty, Oskar, jak ty te panienki zamawiałeś?
DZIEŃ ŚWIRA
- Może powtórzymy angielski? - Nie, no co ty, tato? - No, odmień być. - No, daj spokój. - Odmień, no. - Weź się, tato. - Bo nie odmienisz. - Tak, nie odmienię. - No to odmień. No: I. - I. - Am. - Am. - I am. - No wiem, I am. - You are. - You are. No, sam powiem. - Ale nie mówisz. - Bo ty... - Co ja? Co ja? - ...mnie stresujesz. - Ja cię stresuję, kurwa?! Uczysz się tego piąty rok w szkole i na kursach, i wszystko to jak krew w piach! - Ta, krew, od razu. - I czego to jest odmiana? - Jak czego? - No, jakiego słowa? - No słowa, normalnie. - Posiłkowego. - No. - Jakiego? - Posiłkowego. - Jakiego posiłkowego? To... - Am? - To be, kurwa, or not to be! O tym też nie słyszałeś?!
|
Do góry
|
|
|
|
#809932 - 25/12/2006 10:52
[Re: gizmo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2004
|
Chlopaki nie placza Silnoreki: Nie bardzo pana rozumiem szefie Szef: Dlatego ja jestem Twoim szefem a nie odwrotnie Kilerow 2-óch Szakal: Kiler`s dead Siara: Jak to zdech? to znaczy ze tys go kilim  Lipski: No widzisz jaki Ty glupi jestes Siara, zarznales kure ktora znosila zlote jaja Siara: Widzisz Waski cos narobil? Urwales kurze zlote jaja Siara: No i wpizdu i wyladowal i caly mizterny plan tez wpizdu Siara: Ferdynandzie skonczylo sie co Ty tam jeszcze sepisz? Siara: Czy Tobie czasem Waski sufit na leb sie nie spadl?
|
Do góry
|
|
|
|
#2419862 - 15/06/2008 17:19
[Re: cartmann]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
Wczoraj TVN przypomniał pozycję "Dzień świra". Jak dla mnie GENIALNY film. ***"  Moja ulubiona scena (z pociągu) http://www.youtube.com/watch?v=otqKhjkct1M"Tępe cipy, raszple z drutu, nieuki jebane"
|
Do góry
|
|
|
|
#2419872 - 15/06/2008 17:31
[Re: kfjatek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
****, ta cenzura.
Chciałem wyżej napisać, że niektóre teksty i przemyślenia bohatera, jakby wyciągnięte z mojej głowy. (szczególnie o kobietach). Może dlatego ten film jest mi tak bliski.
|
Do góry
|
|
|
|
#2420475 - 15/06/2008 22:23
[Re: Szewa]
|
old hand
Meldunek: 02/11/2003
|
"Chłopaki..." rządzą  - No Ja jestem Andzelika a to jest Samanta - A pan? - A Ja jestem pilotem z Orbisu! Wydaje mi się, że pilotem serwisu
|
Do góry
|
|
|
|
#2420643 - 15/06/2008 23:02
[Re: jinx]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
"Chłopaki..." rządzą  - No Ja jestem Andzelika a to jest Samanta - A pan? - A Ja jestem pilotem z Orbisu! Wydaje mi się, że pilotem serwisu Na bank z OrbisuZnam ten film na pamięć http://youtube.com/watch?v=WT_H7TwJfaA 
|
Do góry
|
|
|
|
#2421142 - 16/06/2008 01:33
[Re: arus1]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Job: Rozmowa dwóch księży: - O nowe buty. (Za)mszowe. - Nie za swoje. 
|
Do góry
|
|
|
|
#2421159 - 16/06/2008 01:42
[Re: Valverde]
|
addict
Meldunek: 20/11/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
|