#771977 - 06/12/2006 14:18
On ma dwóch ojców
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#771980 - 06/12/2006 14:53
Re: On ma dwóch ojców
|
podwórkowy attaché
Meldunek: 23/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#771981 - 06/12/2006 14:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#771982 - 06/12/2006 15:08
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
O jaaaa :/

|
Do góry
|
|
|
|
#771984 - 06/12/2006 15:28
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
nasza ojczyzna też ma dwóch ojców
Tak, ale oni są braćmi, a poza tym nasza ojczyzna ma też matkę Bogurodzice.
|
Do góry
|
|
|
|
#771986 - 06/12/2006 15:44
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Moment, moment! A kto wie co tam porabiali Lech, Czech i Rus 
Lech, Czech i Rus byli braćmi. "Dzięki temu mam ich całą uwagę i miłość dla siebie" I na pewno Lech, Czech i Rus nie byli pedofilami.
"Kto lepiej niż oni mógłby zastąpić mi matkę" Otóż matki nikt nie zastąpi, tak samo jak nikt nie zastąpi ojca. A już na pewno dwóch facetów nie zastąpi dziecku matki.
Ale widzę że dla niektórych tutaj pedofilia jest normalnym zjawiskiem. Współczuję 
|
Do góry
|
|
|
|
#771987 - 06/12/2006 16:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
Gdzie ty tu masz pedofilię  Oczywiste jest, że najlepszą opcją dla dziecka jest ojciec i matka! Życie jednak niesie ze sobą różne wypadki, dlatego raz musi wystarczyć sama matka, raz sam ojciec, a raz dwóch ojców. Dzieciak z filmiku ma gdzie mieszkać, ma co jeść, jak sam śpiewa czuje się kochany w swojej rodzinie! Na pewno lepsze to rozwiązanie niż dom dziecka, czy też rodzina patologiczna.
|
Do góry
|
|
|
|
#771989 - 06/12/2006 16:12
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
a raz dwóch ojców.
Taaa, a później z takiego dzieciaka wyrośnie jakieś homo niewiadomo. W przyszłości też będzie pedałem i pedofilem.
link
|
Do góry
|
|
|
|
#771991 - 06/12/2006 16:21
|
old hand
Meldunek: 02/01/2004
|
Quote:
Quote:
a raz dwóch ojców.
Taaa, a później z takiego dzieciaka wyrośnie jakieś homo niewiadomo. W przyszłości też będzie pedałem i pedofilem.
link
co ty pieprzysz, przeciez preferencje seksualna ma sie wrodzona, a nie nabywa sie ja w ramach wychowania (jakby tak nie bylo to na swiecie nie bylo by homoseksualistow). poza tym co was tak oburza, lepiej jak dziecko bedzie wychowywane w domu dziecka?
|
Do góry
|
|
|
|
#771992 - 06/12/2006 16:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
wedlug mnie wychowanie w domu dziecka jest 100 razy lepsze od wychowania przez pedalow, nie wiem jak Ty ale ja wolalbym nie miec wogole rodzicow niz dwoch tatusiow :/
|
Do góry
|
|
|
|
#771993 - 06/12/2006 16:42
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Pyk masz racje to lepsze niż dom dziecka czy patologia, ale pomysl jak wyglądało by życie takiego młodzienca w naszym kraju... Jako dziecko (1-6 rok życia) OK  Mam nadzieje że nie ma jeszcze aż tak zle w naszym kraju i nie oberwie mu sie w przedszkolu za to że jego rodzine tworzy dwójka facetów. Jako młodzieniec (7-13/15)Już sie zaczyna! W tym wieku można dostać już za wszystko  Tik nerwowy czy fryzura nie odpowiadająca innym i szkolna męka staje sie faktem! Tak wiec co bedzie jesli przyzna sie jak wygląda jego sytuacja w domu? Nie możemy liczyć na to iż Polski naród podejdzie z zrozumieniem do tego typu spraw! To co obecnie dzieje sie na korytarzach polski szkoł to horror  Palą, piją, biją, gwałca a czasami zabijają 
|
Do góry
|
|
|
|
#771995 - 06/12/2006 16:57
|
Carpal Tunnel
|
Dlatego Jose w Polsce póki co nie powinno się wprowadzać takich rozwiązań! Njapierw należy przeprowadzić szeroką akcję edukacyjną, bo jak widać nawet tutaj na forum niektórzy wiedzę czerpią chyba tylko z bloga Wojtka Wierzejskiego  Zdecydowana większość molestowanych dzieci to dziewczynki, niespełna połowa pedofili to członkowie rodziny, w Holandii badania wykazały, że odsetek gejów i lesbijek wychowanych w rodzinach homoseksualnych jest ciut niższy niż średnia! Ale co tam - gej to pedofil i basta... W ciągu ostanich paru lat w jak najbardziej heteroseksualnych związkach doszło do: - wyrzucanie setek noworodków na śmietnik - zakopania noworodków w beczkach - utopienia 6-letniego chłopca, bo przeszkadzał w ułożeniu sobie życia - katowania wielu niemowlaków przez ich rodziców czy opiekunów O takich sprawach jak bicie czy brak zainteresowania rodziców nie ma nawet co wspominać, bo te przypadki idą w tysiące! Tymczasem największym problemem jest to, że oboje z rodziców jakiegoś chłopaka w Holandii codziennie muszą się golić...
|
Do góry
|
|
|
|
#771996 - 06/12/2006 16:59
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/04/2003
|
Quote:
co ty pieprzysz, przeciez preferencje seksualna ma sie wrodzona, a nie nabywa sie ja w ramach wychowania
Tutaj są ciągłe spory i nic nie jest udowodnione,więc czemu stwierdzasz fakt ?
Ja uważam,że jest zupełnie inaczej o czym świadczy chociażby odsetek homoseksualistów z rodzin gdzie była dominacja kobiet,,A historycznie to przykładem jest starożytna Grecja,gdzie homoseksualizm był na porządku dziennym,i w dobrym guście było mieć młodego chłopaczka za kochanka,chyba nie powiesz mi,że akurat tylu się gejów urodziło,akurat w tym czasie i w tym miejscu.Po prostu jak młody chłopak się przygląda takim dewiacjom,to zaczyna uważać je za coś normalnego,gubi mu się poprawny wzorzec (podobnym przykładem mogą być gry komputerowe i ich wpływ na psychikę) i już sam nie wie co jest poprawne,wszystko się rozmywa.Nikt nie wie jaki wpływ na psychikę młodego dziecka może mieć widok dwóch całujących się facetów,a na pewno nie powinno się to sprawdzać,bo dzieci to nie eksperyment..
|
Do góry
|
|
|
|
#771997 - 06/12/2006 17:13
|
old hand
Meldunek: 04/10/2003
|
Mi żal tylko chłopaka. Co ma zrobić? Jego winna że go adoptawali został tak wychowany i to nie jego wybór. Zadałem sobie pytanie jak bym ja tak miał, to bym sie chyba zabił !
Cała nadziejach w osobach które mu mowia ze jego rodzice są homo !
|
Do góry
|
|
|
|
#771998 - 06/12/2006 17:14
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
Quote:
Lech, Czech i Rus byli braćmi.
no i? 
|
Do góry
|
|
|
|
#771999 - 06/12/2006 18:01
|
old hand
Meldunek: 02/01/2004
|
Quote:
Tutaj są ciągłe spory i nic nie jest udowodnione,więc czemu stwierdzasz fakt ?
Tak, wszyscy geje i lesbijki biora sie bo, wychowywani sa przez homoseksualne pary i stand bierze sie ich milosc do osobnikow wlasnej plci-czlowieku gdzie tu logika. A spory naukowe (czy raczej pseudonaukowe) to sa rozne i wiele z nich jest smiesznych jak chocby teorie starego Giertycha o smoku wawelskim  Poza tym wielu sie oburza, ze jakie to dziecko bedzie pokrzywdzone i wysmiewane. Fakt tak by bylo ale w Polsce czy innym podobnie "tolerancyjnym" kraju.
|
Do góry
|
|
|
|
#772000 - 06/12/2006 18:14
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Tak, wszyscy geje i lesbijki biora sie bo, wychowywani sa przez homoseksualne pary
Z Wikipedii: "Około 18% mężczyzn i 35% kobiet o skłonnościach homoseksualnych utraciło ojca przed 10 rokiem życia. Obecnie najlepiej znane są przyczyny działania środowiska na jednostkę i jej organizm, uwzględniane są w tym działania hormonów w okresie prenatalnym. Dziedziczenie homoseksualizmu nie zostało jeszcze udokumentowane, nie wiadomo jaki gen i czy geny (jeżeli jest to efekt plejotropowy) są za to odpowiedzialne"
Quote:
Poza tym wielu sie oburza, ze jakie to dziecko bedzie pokrzywdzone i wysmiewane. Fakt tak by bylo ale w Polsce czy innym podobnie "tolerancyjnym" kraju.
"Czasami jestem zaczepiany w szkole Oczywiście to nie jest miłe Twoi rodzice są homo! Inni uważają że to dziwne"
na szczęście w Holandii jest jeszcze kilku normalnych ludzi. Szkoda tylko że jest ich tak mało.
|
Do góry
|
|
|
|
#772001 - 06/12/2006 18:22
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#772004 - 06/12/2006 19:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
Quote:
"Około 18% mężczyzn i 35% kobiet o skłonnościach homoseksualnych utraciło ojca przed 10 rokiem życia.
On ma dwóch więc jest bezpieczny.
|
Do góry
|
|
|
|
#772005 - 06/12/2006 19:24
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
"Około 18% mężczyzn i 35% kobiet o skłonnościach homoseksualnych utraciło ojca przed 10 rokiem życia.
On ma dwóch więc jest bezpieczny.
Si tacuisses, philosophus mansisses
Przecież oczywiste jest że nikt nie rodzi się pedałem tylko otoczenia wpływa na człowieka w ten sposób że albo staje się pedałem albo jest normalny. Wychowywanie w pedalskiej rodzinie wpływa na to że dziecko staje sie homosiem. Są też inne czynnik zewnętrzne, które powodują, że młody człowiek staje się pedałem.
|
Do góry
|
|
|
|
#772007 - 06/12/2006 19:34
|
Carpal Tunnel
|
Czy mógłbyś Igor przytoczyć jakieś dane statystyczne dotyczące preferencji seksualnych ludzi wychowanych w rodzinach homoseksualnych?
|
Do góry
|
|
|
|
#772008 - 06/12/2006 19:49
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
wybieramy pedała forum 1.  2.  3.  4. 
|
Do góry
|
|
|
|
#772009 - 06/12/2006 20:42
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Czy mógłbyś Igor przytoczyć jakieś dane statystyczne dotyczące preferencji seksualnych ludzi wychowanych w rodzinach homoseksualnych?
Myślę, że takie dane trudno przytoczyć ze względu na mały podkład statystyczny. Z tego samego powodu sam fakt pojawienia się gdzieś takich danych na dzień dzisiejszy rodziłby pewne zastrzeżenia co do ich prawdziwości.
Jest coś takiego jak mimowolne powielanie związku swoich rodziców a konkretniej złych (w pewnym sensie tego słowa) wzorców w tym związku bo dobre są powielane świadomie. W zdrowym, tolerancyjnym społeczeństwie homoseksualny związek rodziców nie będzie prawdopodobnie wzorcem, które dziecko będzie powielać bo przecież istnieje świat zewnętrzny, rówieśnicy, szkoła, przedszkole. Bardzo szybko dziecko zauważy, że jego rodzina jest "inna" i zacznie stawiać pytania. I tu ważna rola rodziców. Przecież twierdzenie, że para homoseksualna będzie wychowywać dziecko na lesbijkę czy geja jest absurdalne. Rodzice doskonale zdają sobie sprawę, że pod wieloma względami ich orientacja seksualna jest "gorsza" a dla dziecka chcą wszystkiego co najlepsze. Zaś w społeczeństwie chorym (pojawia się Igor i obrzuca dziecko kamieniami) rozwój dziecka może zostać zaburzony w wielu aspektach. Agresja i brak akceptacji na zewnątrz a z drugiej strony ciepło i miłość wewnątrz rodziny powodują, że prawdopodobieństwo powielenia wzorca homoseksualnego trochę wzrasta ale tak czy tak jest niewielkie.
|
Do góry
|
|
|
|
#772010 - 06/12/2006 23:19
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
W Sparcie homoseksualizm był na porządku dziennym. Każdy mężczyzna miał chłopca którego uczył walczyć i z którym współżył. Póżniej taki chłopiec gdy dorósł również miał chłopca z którym współżył. W Sparcie wśród Spartiatów było prawie 100% homoseksualistów. Obecnie w Grecji jest ich nie więcej niż 3%.
Warto też odpowiedzieć sobie na pytanie: "Skąd w chrześcijaństwie takie potępienie homoseksualizmu?" Oto odpowiedź: "Przypuszcza się, że tak silne potępienie homoseksualizmu przez kulturę żydowską/hebrajską w starożytności miało swoje korzenie w dramatycznie niskim w niektórych okresach przyroście naturalnym tego społeczeństwa, który odbierano jako zagrożenie dla jej dalszego trwania, dlatego kultura ta odrzucała wszelkie formy seksualności nie prowadzące do prokreacji (homoseksualizm, masturbację, stosunek przerywany). Żydzi respektowali również biblijny zakaz współżycia między osobami tej samej płci."
Obecnie w krajach Europy, również w Polsce mamy ujemny przyrost naturalny dlatego homoseksualizm jest jak najbardziej nie wskazany. No chyba że komuś zależy na upadku cywilizacji zachodu i na tym aby muzułmanie, którzy tak znakomicie się rozmnażają we Francji, Niemczech i Anglii przejęli kontrolę nad Europą i wprowadzili nam swoje rządy.
|
Do góry
|
|
|
|
#772011 - 06/12/2006 23:56
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
Zauwaz dlaczego muzułmanie tak chetnie sie rozmnazaja w wymienionych przez Ciebie krajach. Socjal w takiej Francji jest na tyle wysoki ze wystarczy zeby rodzinka wyzyla bez wiekszych problemow, z mieszkaniem tez nie maja problemu. Rodowici(  ) Francuzi maja za zle panstwu ze nie potrafi tego rozwiazac, iles tam lat temu sami sobie zrobili kuku, sprowadzili tania sile robocza ze swoich terytoriow podleglych i ci zaczeli wygryzac miejscowych, rozmnazaja sie jak kroliki, a kazda proba zastopowania tego cyrku konczy sie zamieszkami. Maja byczy problem ale na szczescie nam to nie grozi, u nas kazdy najpierw mysli o karierze i o tym jak tu sie choc troche ustawic, a dzieci sa na szarym koncu bo wiekszosc ludzi sie boi czy podola obowiazkom rodzica i czy bedzie w stanie zaspokoic potrzeby swojego potomka. Zreszta sam mam watpliwosci gdzie powinien wychowywac sie moj syn, kocham Polske, zawsze bede Polakiem ale nie jestem przekonany czy chce aby moj syn dorastal w tak chorej sytuacji jaka ma miejsce w tym kraju, przyklad pierwszy z brzegu, ograniczymy lekcje wuefu kosztem lekcji patryiotyzmu Super pomysl, nie zebym negowal wartosci patryiotyczne, bynajmniej, ale najlepiej zlikwidowac wuef w ogole  Smieszne i straszne zarazem to wszystko, brniemy w slepy zaulek, celowo wspominam o sporcie bo i forum o tej tematyce, nie potrafimy zachowac rownowagi i likwidujac jedno rozbudowujemy drugie, a obie dziedziny wcale sie nie wykluczaja wrecz przeciwnie i tak ze wszystkim. Syf, Panie, syf  Zaraz odezwie sie jakis "patryiota" ktory spedza wiekszosc mlodego zycia przed kompem buszujac w necie i klepiac glupoty na lewo i prawo bo tak naprawde tylko ten komputer mu pozostal razem z ta badziewna neostrada 
|
Do góry
|
|
|
|
#772012 - 07/12/2006 01:45
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
ograniczymy lekcje wuefu kosztem lekcji patryiotyzmu Super pomysl, nie zebym negowal wartosci patryiotyczne, bynajmniej, ale najlepiej zlikwidowac wuef w ogole  Smieszne i straszne zarazem to wszystko
Nie ma się czego bać. Giertych dużo gada, a mało robi. I całe szczęście. Jeśli jest inaczej to wyprowadź mnie z błędu.
A odnośnie edukacji to bardzo mi się podobają słowa JKM: "Mi jest wszystko jedno, czy ministrem edukacji jest ktośtam z LPR-u, czy ministrem jest ktoś z Unii Pracy, bo jeden powie, że w szkole będą trzy godziny dziennie religii, a drugi powie, że w szkole nie będzie w ogóle religii. Z naszego punktu widzenia nie powinno być w ogóle ministra oświaty, jeden sobie posyła dziecko do szkoły, gdzie są trzy godziny dziennie religii, a drugi posyła dziecko do szkoły, gdzie w ogóle nie ma religii. To rodzice decydują, a nie minister, który jest niepotrzebny i szkodliwy"
Stany Zjednoczone borykają się z poważnymi problemami edukacyjnymi. Milton Friedman znalazł ciekawy sposób na rozwiązanie tych problemów: link
Szczególnie ten cytat warto przytoczyć: "Istnieją dwa sposoby, aby subsydiować wytwarzanie konkretnego produktu. Możesz subsydiować albo producenta, albo konsumenta. W szkolnictwie subsydiujemy producenta, czyli szkołę. Gdybyśmy subsydiowali konsumenta - mielibyśmy konkurencję. Uczeń mógłby wybrać szkołę, a to zmusiłoby szkoły do poprawy poziomu nauczania i lepszego zaspokajania wymagań uczniów i ich rodziców"
Poza poprawą poziomu nauczania również zniknąłby problem z narkotykami, przestępczością nieletnich, znęcaniem się nad rówieśnikami, itp. Bo w interesie szkoły leżałoby pozbycie się uczniów mających zły wpływ na innych. Przez takich uczniów szkoła mogła by stracić dobrą reputacje, a co za tym idzie straciłaby też klientów.
Ale z tego co wiem to nigdzie w Europie ten program nie jest realizowany, a niemieccy szkolni chuligani są wysyłani do Polski na resocjalizacje.
|
Do góry
|
|
|
|
#772013 - 07/12/2006 09:09
|
|
Co do wuefu, jest na forum osoba ktora jest wuefista (coz za brzydkie okreslenie), pisal cos ostatnio o tym jak to na nascie dziewczat na lekcji zdolne do cwiczen bylo ledwie dwie lub trzy bo reszta albo miala zwolnienie albo nie miala stroju albo jeszcze co innego. Tak ma to wygladac?? Pewnie te niezdolne siedzialy w szatni i poprawialy tipsy i sprawdzaly czy stringi na spasionych duspkach dobrze ze spodni wystaja albo moze wciagaly "kreske" na lepsze samopoczucie, przeciez w szkole mialy tak ciezko  Zauwaz ze w krajach wysoko rozwinietych sport w szkole jest na wysokim poziomie bo zajecia sportowe nie dosc ze sa bezplatne to jeszcze powoduja ze uczen dostanie w kosc to bedzie mial mniej czasu na glupoty. Przez wszystkie szczeble swojej nauki bylem w klasach sportowych, lekcje zaczynalem od treningow i reszte dnia mialem wypelniona lekcjami, a teraz?? Jak najszybciej do domu, siadac przed kompa i tworzenie nowego jezyka polskiego "jusz", "kofam" i inne takie bzdury, nie daje Ci to do myslenia?? ale sie OT zrobil, przepraszam 
|
Do góry
|
|
|
|
#772014 - 07/12/2006 09:51
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Obecnie w krajach Europy, również w Polsce mamy ujemny przyrost naturalny dlatego homoseksualizm jest jak najbardziej nie wskazany. No chyba że komuś zależy na upadku cywilizacji zachodu i na tym aby muzułmanie, którzy tak znakomicie się rozmnażają we Francji, Niemczech i Anglii przejęli kontrolę nad Europą i wprowadzili nam swoje rządy.
A jak się przyrost naturalny zwiększy to będzie wskazany?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|