Wielka prosba o pomoc, czy to komputer/laptop uzywany, Albo moze ktos mi pomoze4 w zakupie uzywanego laptopa, na raty z allegro, badz moze mi pomoc finasowo. Potrzebne jest ok 700 zl Vardzo prosze o pomoc, Dziekuje, Artur
Jestem zalamany, moj PC ktory jakos tam polowicznie dzialal, wlasnie padl calkowicie, pewnie ze starosci. Byl to PC na Core2Duo.
Bardzo prosze o pomoc Nie dosc ze sie opozniaja z zasilkiem (jakas zmiana systemu i potrwa to jeszcze) to jeszcze to moje okno na swiat. Bardzo prosze o pomoc i z gory serdecznie dziekuje Artur
Witam. Pewnie nie wiesz co Ci w tym pc padło? Mam na zbyciu płytę, procesor, ram. Wystarczy dysk, obudowa, zasilacz, system zainstalować i będzie działać, oczywiście to nic nowego ale do netu na jakiś czas starczy. Jak by co to napisz na priv adres to wyślę. pozdro.
Dzieki forumowiczowi uda sie pewnie ogarmac sprawe PCeta - bardzo dziekuje
Mam jednak wielki problem z pieniedzmi, przez to opoznienie w wyplacie zasilki nie bylem w sklepie spozywczym juz od paru dni, bo juz nie mam nawet zlotowki . Bardzo prosze o pomoc, naprawde kazda kwota ma duze znaczenie dla mnie w tej sytuacji Dziekuje, pozdrawiam Artur
Teraz dla odmiany faktura za prad... niecale 220 zl.
Bardzo prosze o pomoc, nie mam tyle pieniedzy Wplata kazdej kwoty sie liczy bo umozliwi uzbieranie calosci. Jesli ktos moze mi pomoc, bardzo prosze, i bardzo dziekuje
Wielkie podziekowania osobie ktora mi pomogla z poprzednia faktura. Ostatnia udalo mi sie ogarnac.zenie nowego komputera Spore pomocy udzielil mi MOPS Jednak brakuje kilkaset zlotych. Oczywiscie nie bedzie to wy[asiony PCet za 10 czy 20 tys zl, bo to jest daleko daleko poza moim zasiegiem, bedzie to maszyna za ok 2100-2300zl.
Stad moja prosba o pomoc, jesli jest kos chetny mi pomoc i dolozyc sie do komputera to z wielka wdziecznoscia przyda sie kazda pomoc Dziekuje
Witam Mam pewien problem Założyłem konto na ziomka na Bwinie Ziomek ma konto bankowe w Anglii Chce to konto zweryfikować z tym że kumpel nie ma żadnego dokumentu potwierdzającego tożsamość z tym adresem zamieszkania co został podany na koncie Rachunku na siebie na dany adres tez nie ma bo jak jezdzi do Anglii do roboty to mieszka u ciotki i wujka Ma ktoś jakiś pomysł jak to rozegrać Pewnie mnie zbanuja jak wyslemy dowód Polski Pozdrawian
#7565810 - 24/02/202100:25Re: Prosba o pomoc
[Re: wHiTe_StAr]
rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Aha czyli Ja myśle/kombinuje bo napisales na PW jak Ci pomoc a Ty piszesz na forum przy sytuacji z dupy i jestes calowicie przegrany . Tak ,ale Rafał ma pomoc. Jest to firma,ktorej nie cierpie czyli b.win
Tak czasami nawet jak ktos nagina regulamin danej firmy staram sie pomóc. Tu deko za duza przesada
Zaczęło się od sporadycznych bólów głowy, które z czasem zaczęły się nasilać i na które zaczęły nie pomagać tabletki przeciwbólowe ogólnie dostępne w aptece. Później dochodziły nowe objawy jak zawroty głowy i wymioty co w końcu przekonało żonę do poddania się badaniom. Rezonans niestety potwierdził najgorsze a umiejscowienie tego gówna powoduje, że leczenie jest możliwe wyłącznie za granicą(USA) a kwota zwala z nóg (3-4 mln) Nigdy nikogo o nic nie prosiłem a w szczególności o kasę ale w tym przypadku podpisał bym pakt z diabłem, żeby tyko uzbierać jak najszybciej wymaganą kwotę pieniędzy bo czas gra tu ogromną rolę. Dlatego też postanowiłem zwrócić się z prośbą o pomoc również do Was. Kto chciałby pomóc to proszę o priva a wyślę dane do przelewu. Z góry wszystkim bardzo dziękuję.