Witając niezwykle utytułowanego przeciwnika uQs rozpoczynam pojedynek.Mój pierwszy typ nie jest żadną rewelacją ale chciałbym rozpocząć od trafienia bo dobre samopoczucie od początku jest bardzo ważne
proszę pana uQs aby podawał swoje typy troszkę wczesniej (jeśli to bedzie możliwe) abym zdążył je zagrać w rzeczywistości.POWODZENIA!
Niestety nie wiem czy będę mógł spełnić Twoją prośbę, jako że często w ostatniej chwili decyduję się co zagrać, ponadto będzie to zależało też w dużej mierze od tego jak rozwijać się będzie nasz pojedynek. Generalnie też nie polecam grania w realu, tego co ja podaję do PlayOff, takie typy wcale nie muszą być (i często nie są) opłacalne do obstawiania.
Zacznę od eksperymentu z końmi
#1 Unibet 20.03 17:30 7645-2 Hot Looking - Bart Hip 2 @ 2.20 Kłusaki-Finlandia-Vermo wyścig: 7
[QUOTE]Oryginalnie wysłał amRO: [qb]Jesli jeszcze moglbys podac wynik tego golfa ???[/qb][/QUOTE]Z golfem dałem ciała amRO, to chyba grali faceci, a na dodatek ta/ten Sabbatini to nie jest chyba ta tenisistka i skończyło się to dla mnie żle.
Unibet 21.03 17:25 7893-2 KaIPa - Jukurit 2 @ 1.65[/qb][/QUOTE]w regulaminowym czasie był remis i spotkanie zaończyło sie dogrywką. W tym wypadku masz 1 trafiony (konie) i jeden nietrafiony(KaIPa).
Już nie moge się doczekac decydującej fazy naszego spotkania :rolleyes: