Tak - sam przepowiedzialem to skubańcowi TAKIEGO FARCIARZA w życiu nie widziałem Ale wielkie grats - nalezało mu się. Dziękuję wszystkim za gre w miłym towarzystwie - do następnego razu.
A co do roomu - kwestia przyzwyczajenia raczej - zawsze na pcozatek warto postukac na nizszych stawkach niz nominalne i przyzwyczaic sie do softu - na poczatku meczylem sie okrutnie - a teraz baardzo lubie Betsson.
Oskar dla Betsson za caloksztalt i drugi dla polskojezycznego supportu, z ktorym mozna wszystko zalatwic (bo z tymi salcesonami z zachodu ciezko sie dogadac - czasem maja dziwne pomysly )
Ja tez lubie betsson, a brakuje mi tylko mozliwosci wykorzystania ppnktow gracza. Przydala by sie opcja np wymianyna gadzety, albo jakies bonusyza wyroobienie ilus tam punktow nie tylko dla nowo rejstrujacych ale takze dla wiuernych graczy. te dwa freerolle to lipa. zreszta w chwili gdy uzbiera sie na Vip monthly freeroll reszta tak jakby przepada. Pozatym Duzy plus dla betsson za te wszystie turneije dla Polakow ( niewazne ze polowa uczestnikow nawet nie wie gdzei jest Polska ;p)
Podpisuję się pod tym - lojalnościowy bonus, reload, albo Rake back musi być w porządnym roomie. Te turnieje ... szkoda gadać - zwłaszcza w ten tygodniowy w soboty o 12:30 !!! Co to za termin ???
Porządni ludzie o tej porze śpią ... ewentualnie pracują.
Prawda jest taka, że po wyrobieniu powitalnego ludzie wynoszą się do holly jezeli lubi ongame. I po co tak?
Więc apel do Betsson.
Z resztą jest coś planowane od stycznia - zobaczymy czy Betsson wyjdzie na przeciw oczekiwaniom klientów. Mam nadzieję, że tak.
zobaczymy:) Zreszta w styczniu pierwszy raz skorzystam z tego turniejyu misiecznego Fajnie było by zajac takei miejsce jak w dzisiejszym swiatecznym:) T by było wtedy z 1000$