#823746 - 01/01/2007 08:01

NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 7
 | 

enthusiast

Meldunek:  30/11/2004

| 
 Siódmy rodział NHL sezonu 2006/2007 Z rozpoczęciem Nowego Roku rozpoczynamy nowy temat, nowy kolejny rozdział o najpiękniejszej grze na świecie  - NHL - .   Stary Rok 2006 tego sezonu NHL mamy już za nami i miejmy nadzieję, że dla wszystkich grających na zwycięstwa, porażki, overy, undery, zawodników punktujących i nie tylko był to rok udany, lepiej - bardzo udany, wręcz owocujący w trafione typy.   Ale wszystko co dobre szybko się kończy i lepiej skupić się na tym co będzie. Wraz z rozpoczęciem Nowego Roku zaczyna się ponownie żmudna praca. Praca, która jednym daje satysfakcję, innym bardzo dochodowy zarobek, a jeszcze innym podnosi adrenalinę. A może wszystkie te trzy rzeczy na raz ???   Co tu dużo pisać, życzę bywalcom tego tematu, aby wszystkie Wasze typy, analizy, opinie, komentarze i uwagi były trafione w stu procentach i jak najbardziej przydatne dla nas wszystkich, a żmudna praca dla każdego na swój sposób godziwie wynagrodzona. Powodzenia !!!   Wyniki meczów z dzisiejszej sylwestrowej nocy :    Minnesota Wild - Anaheim Ducks  4-3 FT   Detroit Red Wings - Los Angeles Kings  6-2 FT   Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks  3-1 FT   Calgary Flames - Edmonton Oilers  4-2 FT   Dallas Stars - San Jose Sharks  2-4 FT   Carolina Hurricanes - Philadelphia Flyers  2-5 FT   Dzisiejsze mecze :    20:00 Washington Capitals - Phoenix Coyotes    21:00 Nashville Predators - Colorado Avalanche    21:00 Ottawa Senators - Atalnta Trashers    22:00 Buffalo Sabres - NY Islanders    01:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins  Pzdr    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#824423 - 01/01/2007 15:59

Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 7
[Re: Salihamidzic]
 | 

Pooh-Bah

Meldunek:  22/07/2004

| 
Washington 4 porażki z rzędu, w których stracili mnóstwo goli. Myślę że czas na przerwanie tej serii. Rywal Kojoty wygrał 2 mecze z rzędu, wydaje mi się że to i tak ponad ich mozliwości   Liczę na Ovieczkina i spółkę. Typ: Washington 1,95  Bwin2 moim faworytem do zwycięstwa jest Atlanta. Ottawa ma świetną passę, która dziś powinna się wreszcie skończyć. Pozatym kurs na Atlantę jest bardzo zachęcający. Typ: Atlanta 3,00  Bwin 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#824889 - 01/01/2007 19:12

[Re: Tommy Lee]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  18/03/2004

| 
Witam w nowym roku  Oby  dobrze zaczac 2007    tak wiec co do dzisiejszych spotkan Capitals-Coyots -wygranej stolecznych owszem ale po OT w  60' cieszko bedzie  rozwazam  powaznie zagranie czystego C Nashvile +Buffalo+ Boston OT+SH  tutaj widzial bym wygrane tych druzyn.predators  ostatnio ostro pogonili  miski z bostonu mam nadzieje ze amunicji im wystarczy na  Laviny i pewna wygrana .Buffalo  raczej nie powinno miec  problemow z wyspiarzami  jak zagraja  tak jak ze stolecznymi w 1 tercji to wygrana izzzzi :).Boston rozpedzony  chlopaki juz sporo ugrali na  klonowych lisciach a dzisiaj  pewnie kolejne 2 punkty  na  kanadyjczykach ktorzy  dosc mocno oslabieni . Ottawa-Atlanta - powinno sie dziac w tym spootkaniu i to duzo  wygrana  senatorow w 60' jedna bramka  lub po OT. Pozdro. oczywiscie wszystkiego nie gram    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#824961 - 01/01/2007 19:51

[Re: raiders_]
 | 

enthusiast

Meldunek:  03/03/2006

| 
Buffalo - NY Islanders UNDER 6,5 Bardzo wysoko ustawiona linia. Obydwie drużyny posiadają wystarczająco dobrych bramkarzy bo wynik był dużo niższy niż 6 bramek. Dla gospodarzy bronił będzie Ryan Miller (2.60 GAA z jednym SO), który w ostatnich dwóch meczach obronił aż 58 z 60 strzałów. Dla gośći bronił będzie Rick DiPietro (2.60 GAA, z czterema SO), który ostatni jest w znakomitej dyspozycji i dzisiaj także nie powinien zawieść. Obydwa zespoły spotkały się już w tym sezonie, w Nowy Jorku lepsi byli goście zwyciężając 0:3. Dzisiaj także nie powinniśmy zobaczyć wielu bramek, szczególnie podkreślam tutaj dosyć wysoką linię jaką bukmacherzy wystawili na to spotkanie - myślę, że grzechem byłoby tego nie wykorzystać. 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#825240 - 01/01/2007 23:44

[Re: crossmen]
 | 

old hand

Meldunek:  20/08/2006

| 
witam dzisiaj szybko szybko bo meczyk za pół godzinki a trzeba jeszcze pokrązyć za jakimś nocnym    progresja na zwycięstwo Klonowych Liści. 01.01. Boston 04.01. @Boston 06.01. Buffalo 09.01. Carolina -przegrali już 5 z 6-ciu ostatnich meczy -ostatnie 4 spotkania z Bostonem to porazki (więc kiedyś muszą ich pokonać) -nie przegrali jeszcze 4 gier z rzędu na własnym lodzie i licze że tak już pozostanie kursy będą duże na każdym poziomie więc gram to z OT i SO   Toronto 1.80 (OT + SO)poziom pierwszy, max 4    --------------------------------  Scored by number 22 Daniel Sedin !!! The assist by number 3 Kevin Bieksa !!! and by number 33 Henrik Sedin !!!     

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#825329 - 02/01/2007 06:41

[Re: Salihamidzic]
 | 

enthusiast

Meldunek:  30/11/2004

| 
  Wyniki meczów z nocy :      Washington Capitals - Phoenix Coyotes  2-3 FT   Nashville Predators - Colorado Avalanche  3-5 FT   Ottawa Senators - Atalnta Trashers  2-3 OT   Buffalo Sabres - NY Islanders  3-1 FT   Toronto Maple Leafs - Boston Bruins  5-1 FT  Mecze dzisiejsze :    01:30 Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning    01:30 NJ Devils - NY Rangers    01:30 NY Islanders - Philadelphia Flyers    01:30 Pittsburgh Penguins - Carolina Hurricanes    01:30 Detroit Red Wings - Anaheim Ducks    02:00 St.Louis Blues - Chicago Blackhawks    02:00 Minnesota Wild - Atlanta Trashers    03:00 Calgary Flames - Vancouver Canucks    03:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers  Pzdr    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#825410 - 02/01/2007 09:38

[Re: Homraj]
 | 

old hand

Meldunek:  20/08/2006

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#825434 - 02/01/2007 10:15

[Re: Homraj]
 | 

stranger

Meldunek:  20/10/2006

| 
Witam wszystkich w  tym roku i życzę powodzenia to jest mój pierwszy post na tym forum choć jestem tu obecny od jakiegoś czasu. Korzystam z waszych podpowiedzi i sugestii i za to wam dziękuję,  kierując się waszymi typami postawiłem na 1000-ną  wygraną edmonton  no i lipa od 4 meczy ale dzisiejszej nocy wieże ze to osiągną więc stawiam Edmonton 1 po 1,93 w betfair za 20j i drugi typ tez gram z "wami" loos Philadelphia z NY Islanders trzecie podejście po 1,8 za 16j  ps jeszcze raz powodzenia no i tego remis rekinów      w rundzie zasadniczej     

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#826012 - 02/01/2007 15:12

Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 7 *DELETED*
[Re: sakuraba83]
 | 

member

Meldunek:  31/03/2006

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#827270 - 02/01/2007 21:01

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  18/03/2004

| 
Czemu piszesz swoje stawki i wygrane dopiero po fakcie???! Pisz przed to będziesz wiarygodny :/  Po fakcie  latwiej ulozyc zwycieski kupon    napisac to mozna wiele .tak gra takie wspaniale  DOGi i tak wspaniale mu wchodza  to prosze  wklej chociaz 3 kuponik ze  zwycieskimi dogami . Pozdro. jak juz to pisz naprawde typy przed meczami ,a nie  robisz balagan po fakcie  z nic niewnoszacymi postami.Przed kim sie chwalisz  ze  bygrales  pare groszy?  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#827323 - 02/01/2007 21:11

| 

newbie

Meldunek:  22/11/2006

| 
Na dziś dalej konsekwentnie gram na WIN Oilers tak samo Anaheim i na LOSE Philadelphia. Edmonton 3 porażki z rzędu i dzisiaj na przełamanie Anaheim kończy tournee wyjazdowe przeciwnik trudny (Detroit) lecz po 2 porażkach z rzędu myśle ze w tym meczu będzie pełna mobilizacja a Philadelfia już swoje punkty zdobyła az nadto na wyjazdach czas coś przegrac. 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#827348 - 02/01/2007 21:16

[Re: gabkik]
 | 

enthusiast

| 
Calgary - Vancouver UNDER 5 Obydwie drużyny notują ostatni overowe wyniki - myślę, że ta passa nie potrwa długo. Obydwie ekipy mają znakomitych bramkarzy. Dla gospodarzy bronił będzie dziś - jak zwykle - Mika Kiprusoff (2.35 GAA, 4 SO). Bramki gości strzegł będzie Roberto Luongo (2.50 GAA, 2 SO). Nie wierze, że tak rewelacyjni bramkarze notować będą kolejne słabsze występy, nie wierze też w cudowne odblokowanie napastników obydwu ekip, to że udało im się strzelić ostatnio sporo bramek upatruje w słabszej dyspozycji defensywy gospodarzy. Dzisiaj zagram na under - myślę, że po takim kursie warto zaryzykować (1.99  Pinnacle).  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#827651 - 02/01/2007 22:12

[Re: VOLODYA]
 | 

enthusiast

| 
Calgary - Vancouver UNDER 5 Obydwie drużyny notują ostatni overowe wyniki - myślę, że ta passa nie potrwa długo. Obydwie ekipy mają znakomitych bramkarzy. Dla gospodarzy bronił będzie dziś - jak zwykle - Mika Kiprusoff (2.35 GAA, 4 SO). Bramki gości strzegł będzie Roberto Luongo (2.50 GAA, 2 SO). Nie wierze, że tak rewelacyjni bramkarze notować będą kolejne słabsze występy, nie wierze też w cudowne odblokowanie napastników obydwu ekip, to że udało im się strzelić ostatnio sporo bramek upatruje w słabszej dyspozycji defensywy gospodarzy. Dzisiaj zagram na under - myślę, że po takim kursie warto zaryzykować (1.99 pinnacle).  chodziło oczywiście o przeciwników   Mida$ no nie wiem - ja tam też znawcą nie jestem, ale ja bym skontrował przynajmiej Edmonton - chodź w obydwu przypadkach zdaje mi się, że może być różnie - ale oczywiście mogę się mylić ;-) pozdrawiam  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|