Bolo
old hand
Meldunek: 12/09/2005
Originally Posted By: marlon
Prosze o sprawdzenie wyniku meczu Cambridge City # Histon. Podany jest jako końcowy rezultat 1-1,a na oficjalnych stronach tych klubow jest informacja ze mecz zostal przerwany w 72 minucie.
No dokładnie, mecz został przerwany w 72 minucie no i oczywiście jego wynik nie jest liczony do punktacji w conference south. A jak z tym bedzie u nas w lidze ?? Nie wiem jak w innych parach ale w moim pojedynku ma to ogromne znaczenie.
Czy ktoś w końcu rozpatrzy reklamacje w sprawie meczu Cambridge City # Histon.Moim zdaniem ,mecz który niezostał dokończony powinien być anulowany,a to istotni wpłynie na kilka wyników ostatniej kolejki oraz na układ tabeli no i pewnie układ par na bieżącą kolejke również może ulec zmianie.
[T]-error
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
Reklamacja odnośnie meczu Cambridge City # Histon zostanie uwzględniona, a poprawki zostaną naniesione przy podliczeniu następnej kolejki. Układ tabeli, a co za tym idzie bieżący zestaw par zostają bez zmian.
Bolo
old hand
Meldunek: 12/09/2005
Czy poprawki w tabeli po uwzglednieniu reklamacji odnośnie meczu Cambridge City - Histon w ostatniej kolejce zostały naniesione ? Pytam, bo niestety nie pamiętam jaki był wcześniejszy stan tabeli a chciałbym wiedzieć czy stan obecny jest stanem ostatecznym czy poprawki zostaną jeszcze naniesione.
w dniu 19.01.2007 wysłałem do Twista priva: "Czesc jako ze nie mam sieci w domu poprosze Cię o klasyczne postawienie tyów za mnie: wszędzie 1-0 , jeśli przeciwnik postawi typ 1-0 wcześniej postaw 2-0 dzięki"
w kolejności: mecz- typ PawelK - typ miszelek - punktacja -wynik AA Gent # Club Brugge - 1 - 1 > 1-0 (3 - 0) wynik 0-0 Sparta Rotterdam # Excelsior Rotterdam - 1 - 0 > 2-0 (3 - 3) wynik 2-1 Catania # Cagliari - 1 - 0 > 2-0 (0 - 0) wynik 0-1 Real Sociedad # CF Valencia - 1 - 1 > 1-0 (1 - 0) wynik 0-1 Real Valladolid # Numancia - 1 - 0 > 2-0 (3 - 5) wynik 2-0 Sporting Braga # Pontassolense - 2 - 0 > 1-0 (3 - 3) wynik 2-1 PAOK Salonika # Olympiakos Pireus - 1 - 1 > 1-0 (0 - 0) wynik 2-3 AS Monaco # Toulouse FC - 1 - 0 > 2-0 (3 - 5) wynik 2-0
Pawel K
Pooh-Bah
Meldunek: 26/02/2003
Czy ktoś z modów zainteresuje się postem miszelka? Dobrze byłoby rozwiązać tą sprawę i nanieść ewentualne zmiany w tabeli. Mnie to różnicy nie robi gdyż i tak przegrałem ten mecz, ale miszelek zyskałby 3 punkty.
Miszelek: popełniłeś błąd, podlicz jeszcze raz punkty, wygrywasz mecz 17:16, za pierwszy mecz masz 1 punkt.