MÓJ 3 TYP nie ma sie co czaic tak jak przeciwnik.Bedziesz szukał niespodzianek hehehe. Czechy - Białoruś (Ponad/Poniżej , Całkowita liczba strzelonych bramek.) Over 2.5 kurs 1.6
A co mi tam hehe walne sobie 5 typek Rosja - Albania (Wynik) dokładny wynik spotkania 3-0 kurs 7.50 -------------------------------------------------- I koncze tym samym gre i czekam na twoje ruchy noel lepiej zeby te 3 typy nie weszły bo tak juz bedzie po emocjach. Juz nie pierwszy raz twierdze ze nie fair jest takie czekanie tzn nie ze nie fair ale nie cierpie tego. Powodzenia graj sobie jak chcesz.
czas zacząć pierwszy typ :1gw: 16.10.2002.g.20.55. nr. 1890 Anglia(-2,5)-Macedonia typ 1 kurs 1,83 ----------------------------------- witam terminator zdrówko iwo:
po drugie będzie tak: :2gw: 16.10.2002.g.20.40. nr. 1709 Walia-Włochy typ 2 kurs 1,95 ------------------------- bywaj, teraz wyjeżdżam reszta w sobotę lub w niedzielę zależy kiedy będę miał dostęp do neta iwo: iwo:
Hubi sorry ze sie wtracam ale czy przypadkiem to nie ja powinienem byc w III rundzie? Nalezy przestrzegac regulaminu prawda? 10. Osoby przechodzące do następnej rundy są zobowiązane do podania tego do wiadomości w specjalnie otworzonym do tego temacie. Ponieważ nie każdy będzie mógł w tym samym czasie powiadomić forum o swoim awansie, można wysyłać typy na kolejny tydzień (spotkania muzsą się zacząć po 12:00 w południe w poniedziałek) nie znając jeszcze swojego przeciwnika. Chyba niedotrzymales tego punktu po przejsciu I rundy. Tak tak na deser w odpowiedzi na twoje zagranie z ostatniego postu II rundy:)
Nie chce mi się z tobą kłucic acmilan,niech rozpatrzy naszą sprawe moderator.! Ale nie wiem czemu uwarzasz że przegrałem pojedynek z Raho bo typy podawałem zgodnie z regulaminem.