#843662 - 07/01/2007 23:22
Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki
[Re: Randall]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
ja mam taka strategie ze jak widzialem w doha davidienke i lujbicicia to stwierdzam ze ... bohaterowie są zmeczeni... i wyskoczy ktos a'la blake US Open 2005 czy Baghdatis rok temu... przewidzmy poprawnie nazwisko tego kogos a za miesiac mozemy byc bogaci... ja mam dwoch kandydatow: - malisse - po tym co pokazal w Chennai bedzie grozny oj bedzie - stepanek -  sam sie smieje ale jezeli trenowal razem z martina to kto wie kto wie Hingis jest w formie ... a poza tym tak jak pisaliscie nie grac kursow 1,1 to bedzie trzeci tydzien sezonu i niespodzianek od liku zwlaszcza wydaje mi sie ze u kobiet... WTA 
|
Do góry
|
|
|
|
#843948 - 08/01/2007 10:54
[Re: Randall]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
Ja mam taką wskazówkę.Oglądać jak najwięcej meczy i skrótów z AO. i to jest bardzo dobra wskazowka...Ja bym dodal ze nie tylko meczy z samego ao ale i turniejow poprzedzajacyh ten turniej gdyz wtedy bedziemy mieli chocbty czesciowa odpowiedz na pytanie w jakiej formie sa poszczegolni gracze.Wiadomo ze nie ma co robic planow co do tego ile sie chce wygrac ... macie racje piszac ze wielkie szlemy zawsze niosą ze soba mase niespodzianek.... ale wszedzie one sa .... w kazdym sporcie...sztuką jest je przewidziec choc czasami jest to bardzo trudne  Poparzednie AO mi osobiscie przynioslo kupe kasy a na np Rolandzie nawet nie wiem czy wyszedlem chocby na plus Zycze Wam Powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#844407 - 08/01/2007 16:34
[Re: Logan]
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
A ja zastanawiam się do jakiego buka netowego wpłacić pieniążki na czas turnieju a może i dłużej ... GB odpada Bwin również ... ma ktoś jakiś pomysł ? Gdzie są dobre kursy i szeroka oferta ? Myśle o Unibet.Hmmm... Kto za ? Kto przeciw ? Kto się wstrzymał ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#844517 - 08/01/2007 17:15
[Re: Stoin]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
A ja zastanawiam się do jakiego buka netowego wpłacić pieniążki na czas turnieju a może i dłużej ... GB odpada Bwin również ... ma ktoś jakiś pomysł ? Gdzie są dobre kursy i szeroka oferta ? Myśle o Unibet.Hmmm... Kto za ? Kto przeciw ? Kto się wstrzymał ? Wg mnie bardzo dobry jest Fonbet - na wszystkie mecze handicap, dokładny wynik, wynik pierwszego seta i over/under gemów. Kursy naprawdę na dobrym poziomie. Co do moich rad: Pamiętam US Open 2004 - to był taki turniej, gdzie obejrzałem chyba wszystkie możliwe mecze. Transmisja się zaczynała od 17 i ja po kilkanaście godzin dziennie siedziałem i oglądałem. Poza tym to tylko spałem i kurs do STSów robiłem i pamiętam, że to był jak na razie najlepszy Wielki Szlem w mojej bukmacherskiej karierze. I wtedy pamiętam, że skuteczność miałem w granicach 90% na wszystkich typach (łącznie z kursami powyżej 2). Szczególnie dobre efekty daje to w dalszych rundach turnieju, gdzie nie wszystko da się wyczytać z wyników, tylko trzeba trochę widzieć. Tak więc radzę oglądać, oglądać i jeszcze raz oglądać jak najwięcej spotkań. Poza tym nie grać grubo na pierwsze rundy i nie szukać wielkich bohaterów po pierwszej rundzie, bo praktycznie w każdym WM jest tak, że w pierwszej rundzie jest kilka niespodzianek a potem drugiej rundzie te potencjalne czarne konie zawodzą (pierwszy z brzegu - Feliciano Lopez - ograł Ljubicica, żeby potem odpaść z Di Mauro).
|
Do góry
|
|
|
|
#844592 - 08/01/2007 17:51
[Re: Radek_89]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
A ja zastanawiam się do jakiego buka netowego wpłacić pieniążki na czas turnieju a może i dłużej ... GB odpada Bwin również ... ma ktoś jakiś pomysł ? Gdzie są dobre kursy i szeroka oferta ? Myśle o Unibet.Hmmm... Kto za ? Kto przeciw ? Kto się wstrzymał ? Wg mnie bardzo dobry jest Fonbet - na wszystkie mecze handicap, dokładny wynik, wynik pierwszego seta i over/under gemów. Kursy naprawdę na dobrym poziomie. Co do moich rad: Pamiętam US Open 2004 - to był taki turniej, gdzie obejrzałem chyba wszystkie możliwe mecze. Transmisja się zaczynała od 17 i ja po kilkanaście godzin dziennie siedziałem i oglądałem. Poza tym to tylko spałem i kurs do STSów robiłem i pamiętam, że to był jak na razie najlepszy Wielki Szlem w mojej bukmacherskiej karierze. I wtedy pamiętam, że skuteczność miałem w granicach 90% na wszystkich typach (łącznie z kursami powyżej 2). Szczególnie dobre efekty daje to w dalszych rundach turnieju, gdzie nie wszystko da się wyczytać z wyników, tylko trzeba trochę widzieć. Tak więc radzę oglądać, oglądać i jeszcze raz oglądać jak najwięcej spotkań. Poza tym nie grać grubo na pierwsze rundy i nie szukać wielkich bohaterów po pierwszej rundzie, bo praktycznie w każdym WM jest tak, że w pierwszej rundzie jest kilka niespodzianek a potem drugiej rundzie te potencjalne czarne konie zawodzą (pierwszy z brzegu - Feliciano Lopez - ograł Ljubicica, żeby potem odpaść z Di Mauro ). z tego co pamietam to ogral go Chiudinelli, a nie Di Mauro...
|
Do góry
|
|
|
|
#844616 - 08/01/2007 18:02
[Re: Stoin]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
A ja zastanawiam się do jakiego buka netowego wpłacić pieniążki na czas turnieju a może i dłużej ... GB odpada Bwin również ... ma ktoś jakiś pomysł ? Gdzie są dobre kursy i szeroka oferta ? Myśle o Unibet.Hmmm... Kto za ? Kto przeciw ? Kto się wstrzymał ?  jak chcesz grac tenisa to pinacle jak dogi w tenisie to BAW
|
Do góry
|
|
|
|
#844750 - 08/01/2007 18:54
[Re: yaaho]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2005
|
A ja zastanawiam się do jakiego buka netowego wpłacić pieniążki na czas turnieju a może i dłużej ... GB odpada Bwin również ... ma ktoś jakiś pomysł ? Gdzie są dobre kursy i szeroka oferta ? Myśle o Unibet.Hmmm... Kto za ? Kto przeciw ? Kto się wstrzymał ? Wg mnie bardzo dobry jest Fonbet - na wszystkie mecze handicap, dokładny wynik, wynik pierwszego seta i over/under gemów. Kursy naprawdę na dobrym poziomie. Co do moich rad: Pamiętam US Open 2004 - to był taki turniej, gdzie obejrzałem chyba wszystkie możliwe mecze. Transmisja się zaczynała od 17 i ja po kilkanaście godzin dziennie siedziałem i oglądałem. Poza tym to tylko spałem i kurs do STSów robiłem i pamiętam, że to był jak na razie najlepszy Wielki Szlem w mojej bukmacherskiej karierze. I wtedy pamiętam, że skuteczność miałem w granicach 90% na wszystkich typach (łącznie z kursami powyżej 2). Szczególnie dobre efekty daje to w dalszych rundach turnieju, gdzie nie wszystko da się wyczytać z wyników, tylko trzeba trochę widzieć. Tak więc radzę oglądać, oglądać i jeszcze raz oglądać jak najwięcej spotkań. Poza tym nie grać grubo na pierwsze rundy i nie szukać wielkich bohaterów po pierwszej rundzie, bo praktycznie w każdym WM jest tak, że w pierwszej rundzie jest kilka niespodzianek a potem drugiej rundzie te potencjalne czarne konie zawodzą (pierwszy z brzegu - Feliciano Lopez - ograł Ljubicica, żeby potem odpaść z Di Mauro ). z tego co pamietam to ogral go Chiudinelli, a nie Di Mauro... dokładnie bo miałem go na kuponie :]
|
Do góry
|
|
|
|
#845458 - 08/01/2007 23:47
[Re: kacperek76]
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
A ja zastanawiam się do jakiego buka netowego wpłacić pieniążki na czas turnieju a może i dłużej ... GB odpada Bwin również ... ma ktoś jakiś pomysł ? Gdzie są dobre kursy i szeroka oferta ? Myśle o Unibet.Hmmm... Kto za ? Kto przeciw ? Kto się wstrzymał ?  jak chcesz grac tenisa to pinacle jak dogi w tenisie to BAW Dogi w Bawie ? O ile mi wiadomo to swoją złodziejską marżę nakładają na wszystkie kursy. Pinnacle ma najwyższe kursy na faworytów i na leszczy. W Bawie to tylko live bo oni po jednym breaku zmieniają drastycznie kursy nawet u babek.
|
Do góry
|
|
|
|
#845819 - 09/01/2007 03:10
[Re: Goget]
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
Gdybyśmy mieli porównać ofertę wszystkich buków i ocenić poszczególne kryteria (w skali 1-5) takie jak: - kursy - oferta - limity To 5dimes wypadłby w tym konkursie najlepiej, dlaczego? Bo w każdym z tych kryterii miałby bardzo wyrównane noty. Pinnacle wypada wg mnie nieco gorzej ze względu na ofertę a to przecież jest najważniejsze. Fonbet zaś ma nieco gorsze kursy, ale za to limity porażające. GB dawno wypadło z gry, więc który buk jest najlepszy na tenisa? Każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Dla mnie najlepszym rozwiązaniem to ulokowanie pieniędzy w 5d i Pinn. Jest jeszcze bf, ale to giełda więc nie biorę tego pod uwagę 
|
Do góry
|
|
|
|
#845864 - 09/01/2007 04:00
[Re: Goget]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
Dogi w Bawie ? O ile mi wiadomo to swoją złodziejską marżę nakładają na wszystkie kursy. Pinnacle ma najwyższe kursy na faworytów i na leszczy. W Bawie to tylko live bo oni po jednym breaku zmieniają drastycznie kursy nawet u babek. Ale BAW zaniza dodatkowo kursy na faworytow co bez zwiekszenia kursu na dogi powoduje ze marza przescigneli by nawet gamebookers wiec czasem zdarzy im sie kurs na 'dwojke' oderwany od przecietnej Dodatkowo plusem jest to, ze od pierwszej pilki rozliczaja krecz jako porazke zawodnika kreczujacego, co ma znaczenie w wypadku rosyjskich tenisowych prostytutek obu płci, ktore to czasem lubily wygrac seta, zlamac i skreczowac - ktos grajacy na 'ustafke' w normalnym buku mialby zwrot a tak wygrywa Goget jakie buki polecasz do grania w tenisa? Moje wymagania to takie, zeby krecz od poczatku byl rozliczany jako porazke, no maksymalnie po roegraniu jednego seta i wysokie kursy na dogi wlasnie - do tej pory tak sie sklada ze lacznie te kryteria najlepiej spelnia Bwin
|
Do góry
|
|
|
|
#845953 - 09/01/2007 07:51
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
mój budżet jest taki: 1/10 konta na kawę 2/10 konta na colę 1 runda -> jakiś kuponik @3 z 'pewniaczków' oczywiście nie grany na pałę, głęboka analiza. 1 runda -> duużo dogów, za malutkie stawki. a potem z górki  niestety roger odpuścił doha, więc nie gram go na zwycięzcę turnieju, po 1,43? śmiech. nie wiadomo, co tam x-men, safin, blake, gonzales, roddick itp zaproponują. duża niewiadoma. Jak dla mnie to tylko Roger. Nikt inny nie ma naprawdę żadnych szans. Aha i startuje --> http://www.playfuls.com/news_0000005459_Federer_Heads_List_At_Kooyong_Tennis_Classic.htmlWięc na Eurosporcie będzie można go 'podejrzeć'.
|
Do góry
|
|
|
|
#846847 - 09/01/2007 17:28
[Re: Vendetta]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
Zależy jaką będzie miał drabinkę Youzhny, ale na pewno stać go na dojście daleko.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|