Poniżej aktualne statystyki NHL. Gdyby to była piłka nożna to remis pewnie by dzisiaj padł. Bo gra czwarta drużyna z liderem. Ale który to już raz wychodzi mi remis w meczu rekinów.
San Jose Sharks - 35 Ottawa Senators - 15 Colorado Avalanche - 13 Edmonton Oilers - 12 Mighty Ducks of Anaheim - 12 Tampa Bay Lightning - 10 Boston Bruins - 10
Dziś gra austriacki hokej (OEL). Chciałbym zwrócić uwagę, że w ostatnich trzech kolejkach nie było tam remisu. A to rzadko się zdarza. Pisałem o tym wcześniej. Myślę, że można zacząć progresje (powiedzmy na trzy poziomy) i zagrać wszystkie spotkania jak leci na remis. Przy jednym remisie mamy zwrot a jeśli trafią się dwa remisy to juz przody. Dla mnie jest to sytuacja wymarzona, bo obracam w Expekcie bonus.
Jeśli się nie mylę to tak wyglądają aktualne statystyki NHL
San Jose Sharks - 36 Ottawa Senators - 16 Colorado Avalanche - 14 Edmonton Oilers - 13 Mighty Ducks of Anaheim - 13 Tampa Bay Lightning - 11 Boston Bruins - 11
PS. Nie tylko SJ Sharks, ale cała NHL rozczarowuje w tym roku.
Ha, co do ligi austriackiej to dopiero się dopatrzyłem, że oni grali 26 grudnia i padły dwa remisy A ja tego nie zauważyłem. Tak więc powyższe info jest nieaktualne.
crossmen
old hand
Meldunek: 29/05/2006
wg moich obserwacji to austriacka liga jest dobra do remisów , niezła jest szwedzka,szwajcarska . natomiast skończyła się fińska kideyś można było na niej ładnie zarobić . w tym roku nhl to loteria i niejeden już popłynął na niej- osobiście nie polecam pozdro