Strona 2 z 14 < 1 2 3 4 ... 13 14 >
Opcje tematu
#843549 - 07/01/2007 22:47 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: haven]
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
Ja mam taką wskazówkę.Oglądać jak najwięcej meczy i skrótów z AO.

Do góry
Bonus: Unibet
#843662 - 07/01/2007 23:22 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: Randall]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/04/2006
ja mam taka strategie ze jak widzialem w doha davidienke i lujbicicia to stwierdzam ze ... bohaterowie są zmeczeni... i wyskoczy ktos a'la blake US Open 2005 czy Baghdatis rok temu... przewidzmy poprawnie nazwisko tego kogos a za miesiac mozemy byc bogaci... ja mam dwoch kandydatow:
- malisse - po tym co pokazal w Chennai bedzie grozny oj bedzie

- stepanek - \:D sam sie smieje ale jezeli trenowal razem z martina to kto wie kto wie Hingis jest w formie ...

a poza tym tak jak pisaliscie nie grac kursow 1,1 to bedzie trzeci tydzien sezonu i niespodzianek od liku zwlaszcza wydaje mi sie ze u kobiet... WTA \:D

Do góry
#843678 - 07/01/2007 23:34 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: haven]
buszmen Offline

Meldunek: 17/06/2003
tematu nie przejrzałem, ale mam inną propozycję: może by tak przenieść wszystkie tematy do To i Owo i forum wreszcie ożyje, a typów będą miliony \:D \:D

Do góry
#843948 - 08/01/2007 10:54 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: Randall]
Vendetta Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/01/2006
Originally Posted By: Randall
Ja mam taką wskazówkę.Oglądać jak najwięcej meczy i skrótów z AO.

i to jest bardzo dobra wskazowka...Ja bym dodal ze nie tylko meczy z samego ao ale i turniejow poprzedzajacyh ten turniej gdyz wtedy bedziemy mieli chocbty czesciowa odpowiedz na pytanie w jakiej formie sa poszczegolni gracze.Wiadomo ze nie ma co robic planow co do tego ile sie chce wygrac ... macie racje piszac ze wielkie szlemy zawsze niosą ze soba mase niespodzianek.... ale wszedzie one sa .... w kazdym sporcie...sztuką jest je przewidziec choc czasami jest to bardzo trudne \:\) Poparzednie AO mi osobiscie przynioslo kupe kasy a na np Rolandzie nawet nie wiem czy wyszedlem chocby na plus \:\)
Zycze Wam Powodzenia

Do góry
#844041 - 08/01/2007 12:55 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: buszmen]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Originally Posted By: buszmen
tematu nie przejrzałem, ale mam inną propozycję: może by tak przenieść wszystkie tematy do To i Owo i forum wreszcie ożyje, a typów będą miliony \:D \:D

Ze tez zaden mod wczesniej na to nie wpadl \:\) Tu jest jakas taka swobodniejsza atmosfera do rozmowy \:\)

Do góry
#844407 - 08/01/2007 16:34 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: Logan]
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
A ja zastanawiam się do jakiego buka netowego wpłacić pieniążki na czas turnieju a może i dłużej ... GB odpada Bwin również ... ma ktoś jakiś pomysł ?

Gdzie są dobre kursy i szeroka oferta ?

Myśle o Unibet.Hmmm...

Kto za ? Kto przeciw ? Kto się wstrzymał ? \:\)

Do góry
#844493 - 08/01/2007 17:05 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: Stoin]
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
5dimes

single, deble, mixty, jr, game hc, set hc, set betting

Do góry
#844517 - 08/01/2007 17:15 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: Stoin]
Radek_89 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2006
Originally Posted By: Stoin
A ja zastanawiam się do jakiego buka netowego wpłacić pieniążki na czas turnieju a może i dłużej ... GB odpada Bwin również ... ma ktoś jakiś pomysł ?

Myśle o Unibet.Hmmm...

Wg mnie bardzo dobry jest Fonbet - na wszystkie mecze handicap, dokładny wynik, wynik pierwszego seta i over/under gemów. Kursy naprawdę na dobrym poziomie.

Co do moich rad: Pamiętam US Open 2004 - to był taki turniej, gdzie obejrzałem chyba wszystkie możliwe mecze. Transmisja się zaczynała od 17 i ja po kilkanaście godzin dziennie siedziałem i oglądałem. Poza tym to tylko spałem i kurs do STSów robiłem i pamiętam, że to był jak na razie najlepszy Wielki Szlem w mojej bukmacherskiej karierze. I wtedy pamiętam, że skuteczność miałem w granicach 90% na wszystkich typach (łącznie z kursami powyżej 2). Szczególnie dobre efekty daje to w dalszych rundach turnieju, gdzie nie wszystko da się wyczytać z wyników, tylko trzeba trochę widzieć. Tak więc radzę oglądać, oglądać i jeszcze raz oglądać jak najwięcej spotkań. Poza tym nie grać grubo na pierwsze rundy i nie szukać wielkich bohaterów po pierwszej rundzie, bo praktycznie w każdym WM jest tak, że w pierwszej rundzie jest kilka niespodzianek a potem drugiej rundzie te potencjalne czarne konie zawodzą (pierwszy z brzegu - Feliciano Lopez - ograł Ljubicica, żeby potem odpaść z Di Mauro).

Do góry
#844557 - 08/01/2007 17:32 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: prenumerator_GW]
rybek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/01/2005
Originally Posted By: prenumerator_GW
to bylo o RG , temat zalozył svart

... a moja strategia to

wplacam do betfair i gram gram gram

ja bym sie tak z wszystkimi nie dzielił tą strategią.. \:D

Do góry
#844592 - 08/01/2007 17:51 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: Radek_89]
yaaho Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2005
Originally Posted By: Radek_89

Myśle o Unibet.Hmmm...

Wg mnie bardzo dobry jest Fonbet - na wszystkie mecze handicap, dokładny wynik, wynik pierwszego seta i over/under gemów. Kursy naprawdę na dobrym poziomie.

Co do moich rad: Pamiętam US Open 2004 - to był taki turniej, gdzie obejrzałem chyba wszystkie możliwe mecze. Transmisja się zaczynała od 17 i ja po kilkanaście godzin dziennie siedziałem i oglądałem. Poza tym to tylko spałem i kurs do STSów robiłem i pamiętam, że to był jak na razie najlepszy Wielki Szlem w mojej bukmacherskiej karierze. I wtedy pamiętam, że skuteczność miałem w granicach 90% na wszystkich typach (łącznie z kursami powyżej 2). Szczególnie dobre efekty daje to w dalszych rundach turnieju, gdzie nie wszystko da się wyczytać z wyników, tylko trzeba trochę widzieć. Tak więc radzę oglądać, oglądać i jeszcze raz oglądać jak najwięcej spotkań. Poza tym nie grać grubo na pierwsze rundy i nie szukać wielkich bohaterów po pierwszej rundzie, bo praktycznie w każdym WM jest tak, że w pierwszej rundzie jest kilka niespodzianek a potem drugiej rundzie te potencjalne czarne konie zawodzą (pierwszy z brzegu - Feliciano Lopez - ograł Ljubicica, żeby potem odpaść z Di Mauro ).

z tego co pamietam to ogral go Chiudinelli, a nie Di Mauro...

Do góry
#844616 - 08/01/2007 18:02 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: Stoin]
kacperek76 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2003

Myśle o Unibet.Hmmm...

jak chcesz grac tenisa to pinacle jak dogi w tenisie to BAW

Do góry
#844750 - 08/01/2007 18:54 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: yaaho]
rybek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/01/2005
Originally Posted By: yaaho
Originally Posted By: Radek_89

Myśle o Unibet.Hmmm...

Co do moich rad: Pamiętam US Open 2004 - to był taki turniej, gdzie obejrzałem chyba wszystkie możliwe mecze. Transmisja się zaczynała od 17 i ja po kilkanaście godzin dziennie siedziałem i oglądałem. Poza tym to tylko spałem i kurs do STSów robiłem i pamiętam, że to był jak na razie najlepszy Wielki Szlem w mojej bukmacherskiej karierze. I wtedy pamiętam, że skuteczność miałem w granicach 90% na wszystkich typach (łącznie z kursami powyżej 2). Szczególnie dobre efekty daje to w dalszych rundach turnieju, gdzie nie wszystko da się wyczytać z wyników, tylko trzeba trochę widzieć. Tak więc radzę oglądać, oglądać i jeszcze raz oglądać jak najwięcej spotkań. Poza tym nie grać grubo na pierwsze rundy i nie szukać wielkich bohaterów po pierwszej rundzie, bo praktycznie w każdym WM jest tak, że w pierwszej rundzie jest kilka niespodzianek a potem drugiej rundzie te potencjalne czarne konie zawodzą (pierwszy z brzegu - Feliciano Lopez - ograł Ljubicica, żeby potem odpaść z Di Mauro ).

z tego co pamietam to ogral go Chiudinelli, a nie Di Mauro...

dokładnie bo miałem go na kuponie :]

Do góry
#845458 - 08/01/2007 23:47 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: kacperek76]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Originally Posted By: kacperek76

Myśle o Unibet.Hmmm...

jak chcesz grac tenisa to pinacle jak dogi w tenisie to BAW

Dogi w Bawie ? O ile mi wiadomo to swoją złodziejską marżę nakładają na wszystkie kursy. Pinnacle ma najwyższe kursy na faworytów i na leszczy.

W Bawie to tylko live bo oni po jednym breaku zmieniają drastycznie kursy nawet u babek.

Do góry
#845819 - 09/01/2007 03:10 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: Goget]
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
Gdybyśmy mieli porównać ofertę wszystkich buków i ocenić poszczególne kryteria (w skali 1-5) takie jak:

- kursy
- oferta
- limity

To 5dimes wypadłby w tym konkursie najlepiej, dlaczego? Bo w każdym z tych kryterii miałby bardzo wyrównane noty. Pinnacle wypada wg mnie nieco gorzej ze względu na ofertę a to przecież jest najważniejsze. Fonbet zaś ma nieco gorsze kursy, ale za to limity porażające. GB dawno wypadło z gry, więc który buk jest najlepszy na tenisa? Każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Dla mnie najlepszym rozwiązaniem to ulokowanie pieniędzy w 5d i Pinn.

Jest jeszcze bf, ale to giełda więc nie biorę tego pod uwagę

Do góry
#845864 - 09/01/2007 04:00 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: Goget]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Originally Posted By: Goget

Dogi w Bawie ? O ile mi wiadomo to swoją złodziejską marżę nakładają na wszystkie kursy. Pinnacle ma najwyższe kursy na faworytów i na leszczy.

W Bawie to tylko live bo oni po jednym breaku zmieniają drastycznie kursy nawet u babek.

Ale BAW zaniza dodatkowo kursy na faworytow co bez zwiekszenia kursu na dogi powoduje ze marza przescigneli by nawet gamebookers wiec czasem zdarzy im sie kurs na 'dwojke' oderwany od przecietnej
Dodatkowo plusem jest to, ze od pierwszej pilki rozliczaja krecz jako porazke zawodnika kreczujacego, co ma znaczenie w wypadku rosyjskich tenisowych prostytutek obu płci, ktore to czasem lubily wygrac seta, zlamac i skreczowac - ktos grajacy na 'ustafke' w normalnym buku mialby zwrot a tak wygrywa
Goget jakie buki polecasz do grania w tenisa?
Moje wymagania to takie, zeby krecz od poczatku byl rozliczany jako porazke, no maksymalnie po roegraniu jednego seta i wysokie kursy na dogi wlasnie - do tej pory tak sie sklada ze lacznie te kryteria najlepiej spelnia Bwin

Do góry
#845953 - 09/01/2007 07:51 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: Llama]
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Originally Posted By: Llama
mój budżet jest taki:
1/10 konta na kawę
2/10 konta na colę

1 runda -> jakiś kuponik @3 z 'pewniaczków' oczywiście nie grany na pałę, głęboka analiza.

1 runda -> duużo dogów, za malutkie stawki.

a potem z górki

niestety roger odpuścił doha, więc nie gram go na zwycięzcę turnieju, po 1,43? śmiech. nie wiadomo, co tam x-men, safin, blake, gonzales, roddick itp zaproponują. duża niewiadoma.

Jak dla mnie to tylko Roger. Nikt inny nie ma naprawdę żadnych szans. Aha i startuje --> http://www.playfuls.com/news_0000005459_Federer_Heads_List_At_Kooyong_Tennis_Classic.html
Więc na Eurosporcie będzie można go 'podejrzeć'.

Do góry
#846449 - 09/01/2007 14:50 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: Fro_Lech]
haven Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/01/2006
Właśnie jaka stacja będzie transmitować Kuyong? , Zapowiada się ciekawy turniej z tego co pamiętam to wa tym roku Roger potraktował go ulgowo i uległ Haasowi albo to może Niemiec tak błysnął .:)

Do góry
#846482 - 09/01/2007 15:13 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: haven]
Vendetta Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/01/2006
Ja napeweno zagram za niewielka sume ze AO wygra Misza Youzhny. Z tego co widzialem na US OPEN i teraz w Doha mysle ze chlopak ma szanse wygrac nawet z Roger'em ( z ktorym podobno czasami wygrywa na treningach ) \:\) kurs @360 wartyy zagrania \:D Gdyby nie psychika Misza bylby wielki , ale moze sobie z nia jakos poradzi \:\)

Do góry
#846847 - 09/01/2007 17:28 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: Vendetta]
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
Zależy jaką będzie miał drabinkę Youzhny, ale na pewno stać go na dojście daleko.

Do góry
#848270 - 09/01/2007 21:55 Re: Australian OPEN - cele , strategie , przymiarki [Re: Randall]
Poetik Offline
addict

Meldunek: 16/08/2005
czemu mi sie zdaje, ze monflis wygra? hahaha

Do góry
Strona 2 z 14 < 1 2 3 4 ... 13 14 >

Moderator:  Biszop, rafal08