#855156 - 12/01/2007 13:07
Re: Słodycze naszej młodości
[Re: Azzaro]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#855176 - 12/01/2007 13:15
[Re: Zbigniew]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/04/2004
|
Zapomniałem dodać jeszcze ,,Ulice Sezamkową". Dzięki temu programowi nauczyłem się alfabetu angielskiego śpiewająco  No i słynne zdanie na koniec programu... Dzisiejszy program sponsorowała litera... No i jeszcze ,,Dynastia". Szkoda że nie ma powtórek http://www.youtube.com/watch?v=WrwcKSY75AE
|
Do góry
|
|
|
|
#855238 - 12/01/2007 13:50
[Re: gacektyper]
|
Felietonista
Meldunek: 09/01/2006
|
ktoś tu już pisał podobną historię ze świerszczykiem. Pamiętam jak z kumplem pożyczyliśmy "Stri[ptizerke" z Demi More bo to jedynie mogliśmy pożyczyć i praktycznier cały film nas nie interesował tylko jedna scena, i żeśmy co chwila na nią przewijali. Chyba z 10 razy tak. Albo jak kumpel miał satelite bo ja nie miałem i ogladalismy z zaciekawieniem te panny na telefon, a obok spał bo pracy jego ojciec i jak tylko sie poruszył to my odrazu na porzadny program. Wogóle byłem bardzo z nim zzyty i zawsze jak przychodzilem to jego mama dawala mi cos do jedzenia, a to truskawki, herbatke, pizze czasem zamówiła, ciasto jakieś zrobiła. Dzisiaj juz tak rzadko sie spotyka. Ludzie nie szanują starszych osób, a czasami nawet własnych matek. Graał może ktoś z was w "sensible socer" na amige?Pamiętam że zawsze kupowałem Georga Weaha i Alana Boksica bo byli najszybcy i później ładowało siętymi kwadracikami bramki. Jeszce we wczesnym dzieciństwie z procy lubiliśmy strzelać, a raz nawet dziadek łuk mi wystrugał. Piękne czasy
|
Do góry
|
|
|
|
#855242 - 12/01/2007 13:54
[Re: muchinio]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#857740 - 13/01/2007 09:53
[Re: mateusz2201]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2005
|
21-latek zaatakowany nożem przez nastolatków 21-letni mieszkaniec Lublina w ciężkim stanie trafił do szpitala po tym, gdy napadła go grupa pijanych nastolatków. Zadali mu 7 ciosów nożem w klatkę piersiową i brzuch. Pół godziny po napadzie policja zatrzymała sprawców - 3 dziewczyny i dwóch chłopaków w wieku od 15 do 17 lat.
Poszkodowany mężczyzna jechał autobusem. Zwrócił drobną uwagę jednej z dziewczyn i wysiadł z autobusu. Napastnicy wysiedli za nim i gdy autobus odjechał zaatakowali mężczyznę. Prawdopodobnie jeden z bandytów zadał mu 7 ciosów nożem w klatkę piersiową i brzuch. Później cała grupa uciekła. O całym zajściu policję powiadomił anonimowy mężczyzna. Natychmiast na miejsce wysłano pogotowie ratunkowe. Wszyscy policjanci będący na służbie rozpoczęli poszukiwanie sprawców. Pół godziny od zdarzenia jeden z patroli na ul. Nadbystrzyckiej zauważył grupę nastolatków.
Zatrzymano trzy dziewczyny w wieku 15, 16 i 17 lat oraz dwóch 17-latków. W pobliżu przystanku znaleziono nóż, którym najprawdopodobniej zadano ciosy.
Napadnięty mężczyzna z ranami kłutymi klatki piersiowej i brzucha po przewiezieniu do szpitala przeszedł operację. Jego stan lekarze określają jako ciężki ale stabilny. z onet.pl Kto by kiedyś o takim czymś pomyślał 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|