Dziękuję wszystkim za gratulacje.
Postaram się odpowiedzieć na pytania:
Szewczenko napisał:
I jakie plany na przyszłość ?
Chciałbym pójść na magisterskie. Najlepiej na informatyke.
Do Nirtza:
Dla mnie istotne jest że zostałem inżynierem, a pracować chcę w zawodzie programisty. Programowanie komputerów to jest to co najbardziej lubię.
Ale może zostanę politykiem

striker napisał:
bardzo trudny kierunek,napewno dużo matematyki itp..To był kierunek na politechnice?
W czasie studiów dużo miałeś czasu żeby pobawić sie w bukmacherke?
Matematyki sporo i fizyki też bo wszystkie techniczne studia opierają się na matematyce i fizyce. Tak to był kierunek na politechnice.
A w bukmacherke zacząłem się bawić jak mi została jedynie praca dyplomowa do napisania. Ale sądzę że na technicznych kierunkach jest więcej czasu na inne rzeczy niż na kierunkach humanistycznych bo na technicznych wystarczy zrozumieć zasadę funkcjonowania czy projektowania danego urządzenia, a na humenistycznych jest więcej zakuwania i nauki historii. Tak uważam chociaż nigdy nie studiowałem na kierunkach humanistycznych. Kiedyś zastanawiałem się czy nie pójść na studia prawnicze, ale jak pomyślałem sobie że czeka mnie tyle nauki z historii, a na elektronice będę miał więcej zajęć związanych z komputerami, które bardzo lubię to zdecydowałem że jednak pójdę na elektronike, specjalność telekomunikacja cyfrowa. Na początku nawet planowałem iść na informatyke, ale było bardzo dużo chętnych i się nie dostałem, a później nie chciało mi się zmieniać grupy na studiach, żeby przejść na informatykę bo do swojej grupy bardzo się przyzwyczaiłem.
Ponury Zniwiarz napisał:
No właśnie planuję dalej się uczyć

Kurczę, mam 25 lat, za niecałe 10 miesięcy będę miał 26. Po co im tacy starzy w tej armii?

Chętnie poszedłbym też do jakiejś szkoły językowej żeby poznać chociaż ze 4 języki obce

Dziabor życzę powodzenia na studiach.