tak narzekacie, a przynajmniej integracja wśród Polaków była Poza tym, automatycznie część graczy się nie liczyła, czyli zmniejszamy jakby max players. Oczywiscie też wolałbym normalnie, ale nie przesadzajmy...
Niestety ja tez dopiero z betssonem jestem od 1,5 miecsiaca, wiec nie moge nic w tej kwestii przyblizyc. Mysle jednak, ze te 1000 pkt to dosc wygorowana wejscowka i licze na kilkaset osob max.
Ja mysle ze to nie jest trudne do wyrobienia. Na bank te 1000 punktow ma wyrobinke z kika tysiecy graczy, ale wydaje mi sie ze ci co graja na drogich sstolach, w drogich turniejach i wogole nie skusza sie na takeigo badziewnego freeroola bo dla nich to strata czasu :P. wiec skoro w tym weekly jest zwykle okolo 200 osob to tu moze bedzie z 250
A co do tych punktow ,to ile sie dostaje za turniej z wpisowym 10+1$?
Originally Posted By: FAQ w betsson
21. Ile punktów zarabiam? Gry przy stole: Za każde $0.10 wpisowego do gry przyznaje się 0.07 punktów gracza. Tak, więc opłata za udział w grze $3 przyzna wszystkich grającym 2.1 punktów. Turnieje: 5 punktów gracza przyznawanych jest za każdego dolara, składającego się na wpisowe (w turniejach za prawdziwe pieniądze). Na przykład, jeśli zgłosisz się na turniej $20 + 2 zostanie ci przyznanych 5 * $2 = 10 punktów, jeśli wybierzesz turniej $5 + $0.50 zdobędziesz 5 * $0.50 = 2.5 punktów. Punkty są przyznawane po zakończeniu turnieju.