Strona 4 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Opcje tematu
#940642 - 08/02/2007 07:46 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: acemilan1]
studzien Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/07/2004
@acemilan i spółka, ktoś ma do Was jakieś ale

z Menstennisforums:
"the gamblers cheering in the stadium are starting to scare me" \:D

Do góry
Bonus: Unibet
#940651 - 08/02/2007 08:01 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: studzien]
norbi_071 Offline
old hand

Meldunek: 02/06/2002
Originally Posted By: studzien
@acemilan i spółka, ktoś ma do Was jakieś ale

z Menstennisforums:
"the gamblers cheering in the stadium are starting to scare me" \:D

jakis frajer z Albanii... chyba niezyciowy koles, na tym polegaja tego typu turnieje, przypomnijcie sobie porażkę Nadala w Sztokholmie z Jojo. dla wtajemniczonych - wszyscy oklasiwali kazdy najmniejszy blad nadala...

Do góry
#941016 - 08/02/2007 11:31 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: norbi_071]
DRAGO Offline
old hand

Meldunek: 07/09/2002
norbi tak jest ! szkoda ze nie moge rac wziąśc na mecz Mahuta \:\)
ale doping i tak bedzie mega . jade juz na hale na ulihracha.
osobiście to wczoraj jakis koleś sie ostro wzburzył na nas , był za Asutriakiem (w meczu z Zibem) były jakies utarczki słowne ale c onas to obchodzi :). kupony do przodu i kasa jest, doping dzis tez musi być .

Do góry
#941302 - 08/02/2007 12:43 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: DRAGO]
norbi_071 Offline
old hand

Originally Posted By: DRAGO
norbi tak jest ! szkoda ze nie moge rac wziąśc na mecz Mahuta \:\)
ale doping i tak bedzie mega . jade juz na hale na ulihracha.
osobiście to wczoraj jakis koleś sie ostro wzburzył na nas , był za Asutriakiem (w meczu z Zibem) były jakies utarczki słowne ale c onas to obchodzi :). kupony do przodu i kasa jest, doping dzis tez musi być .

podejdz dzis tam do naszej ekipy:) bo sie nie poznalismy jeszcze hehe, ja siedze z tymi 2 lysymi Ekonomem i Ziggym zazwyczaj po lewej od trybuny VIPow

Do góry
#941310 - 08/02/2007 12:45 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* *DELETED* [Re: norbi_071]
buldog Offline
Sparta Wrocław

Meldunek: 01/05/2005
Post deleted by rafal08

Do góry
#941314 - 08/02/2007 12:45 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* *DELETED* [Re: buldog]
buldog Offline
Sparta Wrocław

Meldunek: 01/05/2005
Post deleted by rafal08

Edited by rafal08 (08/02/2007 14:13)

Do góry
#941329 - 08/02/2007 12:49 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* *DELETED* [Re: buldog]
norbi_071 Offline
old hand

Post deleted by rafal08

Do góry
#941559 - 08/02/2007 13:47 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* *DELETED* [Re: norbi_071]
alves Offline
old hand

Meldunek: 07/09/2006
Post deleted by rafal08

Edited by rafal08 (08/02/2007 14:11)

Do góry
#942051 - 08/02/2007 15:58 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: alves]
acemilan1 Offline
member

Meldunek: 05/02/2007
Dziś padaka przez zawodnika z Francji, który grać w tenisa nie umie za bardzo. Sam serwis i forhend to za mało na dobrze dziś radzącego sobie Chorwata. Mimo dopingu przez cały mecz nie dał rady.. Szkoda.

Zverev- Ulihrach- tak jak myślałem Bogdan mijał Niemca bez problemu.. Nic więcej napisać nie można bo mecz skończył sie przy 5-2 z powodu rzekomej kontuzji Niemca.

Economidis- Craciun- Dziś Rumun był strasznie niedokładny.. Taki jakiś dziś bez wiary w zwycięstwo wystąpił. Grek natomiast dobrze serwował. W wymianach grał przeciętnie. Wystarczy go rozrzucać, ale to dopiero jutro uczyni Bodzio.

To tyle, później jade na Przysiężnego, wkurzony jestem dziś trochę na Francuza- nie chodzi o to że przegrał, ale o styl gry. Porównałbym go do Łukasza, slajs i do siatki, beckend slajs pół metra nad siatką, lekkie piłki bite w siatkę. A może nie chciał tego wygrać? Może się śpieszył do Marsylii? Chodź to tylko moje fantazje

Do góry
#942128 - 08/02/2007 16:33 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: acemilan1]
Chomik2 Offline
addict

Meldunek: 01/11/2004
Mimo dopingu? Hmm...

Mialem juz dzisiaj nie ruszac tenisa, zbyt wielu faworytow przegralo jak na czwartek, ale nie moge, po prostu nie moge przejsc obok 2.6 na Eschauera w 5Dimes, bo to sie ociera o granice smiesznosci.

Ani poziom polskiego tenisa, ani gra Przysieznego w pierwszej rundzie, ani - a moze przede wszystkim - H2H miedzy nimi nie uzasadnia takiego optymizmu w kursie na Polaka.

Uwazam, ze 2.6 to value najczysytszej postaci...

P.S.

Beh, spadlo, 2.1 wciaz interesujace, ale juz jednak nie tak jak to kosmiczne 2.6 <shock>

Edited by rafal08 (08/02/2007 16:40)

Do góry
#943014 - 08/02/2007 21:19 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: Chomik2]
acemilan1 Offline
member

Z tego co słyszałem i jak prześledziłem dyskusje na quasi-chat, wiele ludzi miało do nas pretensje o typ na Mahuta. Z góry wszystkich przepraszam, ale:
1) challenger jest w tym roku(właściwie to od 2 lat) wyrównany. Przyjeżdzają zawodnicy jacy- każdy widzi, mecze są jakie są, niestety.. Zawodnicy są bardzo nierówni. Staramy się wybierać naprawdę mecze w których różnica klas jest znacząca. Wówczas nawet jak przeciwnik gra lepiej, a nasz zawodnik słabiej niż ostatnio, jesteśmy w stanie mu pomóc, rywala zdeprymować. Jeśli ktoś nie rozumie sensu publiki na meczach tenisa(że wymienię kolegę Rafika25), to powinien przestać to grać, bo ile meczy publika w różnych krajach ciągnęła to sobie gościu nie zdajesz nawet sprawy- przykład- zeszły rok Kubota ciągnęli wręcz za uszy. A jak dużo daje publika to akurat tak doświadczony gracz jak ty powinien wiedzieć
2) Po drugie jakby kolega Rafik25 nie zauważył oglądaliśmy w 4 osoby mecz Rumuna i grał zupełnie inaczej i gdyby dziś zagrał 60-70% tego co we wtorek to by Greka ograł. Ale nie mam czasu ci tego tłumaczyć
3) Doping na Mahucie był duży, robiliśmy co się dało, ale niestety przy niechęci Francuza do gry w tenisa niewiele mogliśmy zrobić
4) kolega z Gniezna się wypowiada na temat meczu Bogdanovica- Po co?? Byłeś na nim?? Po prostu przestań człowieku mówić, bo jeżeli Zibowi pomogliśmy, ciągnęliśmy go za uszy, to Anglika wręcz za jaja. W tie-breaku 3 seta serwował same asy(co przy jego śmiesznym serwisie już jest sukcesem), bo taką uzyskał pewność siebie. Każdy kto był na meczu widział co się działo, kolega nie był, więc prosimy nie pisać na ten temat.
5) Nie gramy za dwa zł, a pieniądze jakie dziś poszły na Mahuta, były dość spore. Nie chcę pisać ile inni dawali, mogą sami napisać jeśli zechcą.
6) Wiadomo było że praktycznie każdy mecz był przez nas myślany, analizowany, owszem, może Karanusic nic nie grał z Niemcem, bo i przeciwnik nic nie grał, może była ta analiza zła. Jednak upieram się że gdyby chciał to wygrać to by wygrał. A przy takiej ilości meczy w końcu musiał się pojawić błąd, nikt nie jest doskonały. Szkoda że niektórzy tego nie rozumieją
7) Nie mamy 10, 15, ani 20 lat. Większość ludzi jest starsza, pracuje lub studiuje. Bukmacherką nie zajmujemy się w od święta.
8) Szkoda że tak wyszło bo teraz już w sumie nikt nie chce pisać w tym temacie, bo dla kogo??? Żeby nas wyzywano i śmiano się?? Po co nam to?? Wiem że niektórym się nasze analizy przydają, a tym którym NIE(jak myślimy koledze z Gniezna-sorry ale utkwiłeś w pamięci), NIE MUSI TEGO CZYTAĆ, ani tym bardziej GRAĆ. Gdybyście grali odwrotnie, bylibyście już zarobieni po fest, więc po co to czytać.
Sorry ale dziś mi się juz nie chce pisać, z tego co wiem koledzy też nie będą, jutro coś przemyślę to rano może napiszę.

PS. Sędziowie są tragiczni!!! Mamy nawet swoich ulubieńców:
głowny w okularkach
i boczny liniowy od serwisu taki wysoki olbrzym- koleś krzyczy średnio raz na 8-10 piłek aut, a są dużo częściej
Aha, spotkaliśmy dziś Bogdana, zaprosiłem go do Poznania, powiedział: "jak da moc, to prijade"- chodziło mu chyba bardziej o ranking.. Chyba się ucieszył z tego zaproszenia:)

Do góry
#943093 - 08/02/2007 21:41 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: acemilan1]
David_Beckham Offline
addict

Meldunek: 09/05/2005
AC MILAN swietna praca i naprawde wiele wasze posty wnosza do
tematu moim zdaniem temat o tym czelendzerze to jeden z najlepszych na forum od kilku miesiecy. Nie przejmujcie sie
ignorantami ktorzy nigdy nie trzymali w reku rakiety a zabieraja
glos robcie swoje i tyle mam do powiedzenia w tym temacie.

Do góry
#943131 - 08/02/2007 21:53 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: acemilan1]
DRAGO Offline
old hand

Meldunek: 07/09/2002
Acemilan1 nie ma kogo i za co przepraszać , naprawde. Chca to czytają chca to grają nie chcą nikt im nie wtyka tego na kupony ich wybór. Co do jutra bardzo ciakwe mecze , bede na kazdym spotkaniu 1/4 finału.

Mega ciekawy mecz to Mertl - Bubka, sporo ludzi gra Ukraińca ja jednak zostane przy Czechu , kursy po równo (prof)

Ciekawi mnie tez bardzo Karanusić - Eschauer, ten mecz z tego co dziś słyszałem duzo ludzi zagra na 1 ok moze i tak ale ja no bet.

Zib - Bogdanovic tutaj widze 1, Czech duzo lepiej sie prezentuje
Bohdana wciaz sie zastanawiam czy zaryzykowac z Economidisem...

Co do czwartku jeszcze ....doping Mahutowi nie pomógł. Grał dzis duzo słabiej niz zwykle.

Norbi za późno przeczytałem o tym zebym tam do Was zajrzał na Wasza strone (na lewo od Vipów), jutro tam wpadne i bedzie okazja sie poznać.

Pozdro AceMilan Norbi Trocho Siwek Benitooo i wszystkich z ekipy których nie wymieniłem.

Do góry
#943274 - 09/02/2007 00:31 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: DRAGO]
norbi_071 Offline
old hand

ja juz sobie dzis (wczoraj) dosc nerwow zabralem wiec nie zamierzam juz sie klocic z niektorymi amatorami stad nasza ideą bylo pomagac wszystkim na tyle na ile jestesmy w stanie analizami po ogladaniu na zywo

na jutro polecam jeden typ - Ulihrach - Economidis 1 a argumenty na priv dla tych co naprawdę grają a nie czekają na nasz błąd

Do góry
#943387 - 09/02/2007 07:30 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* *DELETED* [Re: norbi_071]
Siwy_WTS Offline
newbie

Meldunek: 08/02/2007
Post deleted by rafal08

Do góry
#943413 - 09/02/2007 08:18 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: Siwy_WTS]
apage Offline
member

Meldunek: 06/03/2002
HEJ,HEJ what s happen ????? ACEMILAN 1 , NORBI Vase analyzy bola radost citat !!!!!! Acemilan zabudol si na ludi co Tvoje anylzy citali ,cakali kedy napises nove postrehy.Na QUASI-CHAT chodi vela DUPKOV ....a Ty podla toho co si pisal nemozes sa nechat rozhodit !!!!!Niejakym "panom" s Gniezna ...pozdravujem a cakam na Vase analyzy na dnes hlavne na ULI a ZIBA ....apage

Do góry
#943440 - 09/02/2007 08:38 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: apage]
acemilan1 Offline
member

Hej, Dziś wg mnie nie warte gry są mecze Bubki z Mertlem. W tym meczu zdania są podzielone. Ja swojego nie mam za bardzo, postawiłbym na Czecha, bo mimo wsystko lepiej gra w wymianach(chodz za dużo go nie oglądałem).
Drugi mecz którego nie gram to Karanusic- Werner. Austriak grał wczoraj bardzo poprawnie, mądrze. Zapowiada się bardzo dobry mecz, może coś zagram na live u Norbiego jak da fajne kursy:)
Dla Bogdana dzis szykujemy doping, graa to na hali wszyscy. Liczymy że Bogdan ogra Greka, bo umie lepiej grać w tenisa. Wystarczy jedno przełamanie... Do tego Bogdan wie jak go ograć, że wystarczy go porzucać, a jako że umie to robić stawiamy na niego.
Ja też stawiam na Ziba, jakoś wszyscy myślą że wygra, ale nikt tego grubiej nie chce grać. Patrząc bardzo obiektywnie, to Zib zagrał dwa najlepsze mecze na tym turnieju, rywali miał cięzkich i gdyby nie to że trafili na niego graliby w tym turnieju do dziś. A Alex?? Wyniki z tego roku są słabe, w meczu z Rainerem to raczej Niemiec przegrał niż Alex wygrał. O meczu z Klecem pisać nie będę, wg mnie to był przegrany przez niego mecz. Już po meczu z Rainerem wiedziałem że będę to grać. Zib jest dokładniejszy i lepiej wytrzymuje wymiany. Serwis jest porównywalny.

To tyle ode mnie- wczoraj Przysiężny nie grał tego co miał grać, nic nie wchodziło, a Austriak z meczu na mecz gra coraz lepiej. Do tego zyskuje dużą pewność siebie.

Do góry
#943512 - 09/02/2007 09:35 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: acemilan1]
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Piszcie dalej i niczym się nie przejmujcie, a na pewno nie tymi którzy tylko potrafią pierdolić głupoty jak coś nie wejdzie.

Do góry
#943536 - 09/02/2007 09:48 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: Fro_Lech]
ELEV Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/02/2007
Tak jest panowie niczym się nie przejumjcie !! Jestem tutaj nowy,ale czytałem Wasze wypowiedzi już od jakiegoś czasu i tak jak ktoś juz napisał wyżej jest to jeden z najlepszych tematów na tym forum !! Jak najwięcej takich ludzi potrzeba jak własnie AceMilan i spółka !! Pozdrawiam i z przyjemnością będę czytał Wasze kolejne analizy !!

Do góry
#943546 - 09/02/2007 09:57 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: Fro_Lech]
CANTORO Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/01/2004
Originally Posted By: Fro_Lech
Piszcie dalej i niczym się nie przejmujcie, a na pewno nie tymi którzy tylko potrafią pierdolić głupoty jak coś nie wejdzie.

wiecej kultury daj przyklad

Do góry
Strona 4 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Moderator:  rafal08