Strona 5 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Opcje tematu
#943970 - 09/02/2007 12:13 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: CANTORO]
rafal08 Online   karty
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005
Originally Posted By: CANTORO
Originally Posted By: Fro_Lech
Piszcie dalej i niczym się nie przejmujcie, a na pewno nie tymi którzy tylko potrafią pierdolić głupoty jak coś nie wejdzie.

wiecej kultury daj przyklad

Fro_Lech bardzo dobrze to ujoł

Do góry
Bonus: Unibet
#946069 - 09/02/2007 20:45 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: CANTORO]
buldog Offline
Sparta Wrocław

Meldunek: 01/05/2005
Czas coś dać na jutro... znamy już półfinalistów więc atakujemy :

kursów jeszcze nie ma ale typy można podać ;\)

Economidis Konstantinos (GRE) vs. Zib Tomas (CZE) (2)

Economidisa już tutaj nie powinno być . Miał dziś już przegrany mecz jednak dopisało mu dużo szcześcia i awansował dalej.Z tego co zauważyłem to okazuje on duże zmęczenie.Nie gra już tak efektownie jak na początku turnieju.Tomas pokazuje się z bardzo dobrej strony. Widać że mu zależy. Po co sie powtarzać że Zib jest dokładniejszy i lepiej wytrzymuje wymiany (gra mądrze). Myśle że Tomas powtórzy swój wyczyn (rok temu finał)i spokojnie awansuje do finału.Jest tutaj według mnie dużym faworytem.

Werner Eschauer (AUT) vs. Mertl Jan (CZE)

Będe grał Wernera ze względu że podobała mi się jego mądra gra ;\) Widać że potrafi wyczekać odpowiedni moment i skutecznie zaatakować!

Do góry
#946134 - 09/02/2007 21:00 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: buldog]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
Zdecydowanie zgadzam sie co do typu na Ziba. Ogladalem fragmenty meczow Czecha i Greka dzis i zdecydowanie lepsze wrazenie zrobil na mnie Zib. Gra bardzo agresywnie i mocno. Ma dobry i silny serwis, a Economidis wygral dzis mecz po nie wiem ktorym meczbolu i widac, ze psychika nie jest jego najsilniejsza strona. Gdyby Bodzio nie pokpil sprawy w TB trzeciego seta...
Moim zdaniem Zib wygra pewnie i bez wzgledu na kurs wezme go.

Do góry
#946328 - 09/02/2007 22:27 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: Bullet]
acemilan1 Offline
member

Meldunek: 05/02/2007
Witam, fajnie dziś było szkoda że Bogdan nie wygrał...

ULihrach-Economidis- Czech był lepszy w tym pojedynku i każdy kto to oglądał musi przyznać mi racje!! Pewnie pytanie czemu przegrał?
Ano tem że ten, sorry za określenie, ale inaczej się nie da, "sqrwysyn" na lini serwisowej nie krzyknal autu przy drugim serwisie Greka przy stanie 4-4 w tie-breaku drugiego seta.. Dosłownie nie mogę.. Sorry ale jeżeli tak gnój kantuje to się nie da wygrać. Koleś(pisałem o nim wczoraj i wcześniej) wogóle nie krzyczy autów. Jestem przy tym obiektywny, ale CAŁA HALA TO WIDZAŁA, co też wykrzyczałem. Bogdan to mój można powiedzieć kumpel, ale to co mu robili to złodziejstwo jest.. To tyle. Kto oglądał w polasat sport to chyba może potwierdzić. Do tego ten je..wielkolud mało co nie dostał odemnie po zębach, ale miał szczęscie bo ochrona go uratowała w korytarzu.. Lepiej niech mnie ani Drago który miał to grubiej puszczone nie spotka... Ale szkoda mi kasy bo wiem że przegrałem nie przez Bohdana, który grał naprawdę super, ale po meczu był tak zły że nawet nie chciał rozmawiać... Nie dziwię się mu...Może ekipą jutro mu coś zrobimy, bo mnie koleś wkurza nieziemsko, a was pewnie jeszcze bardziej??

Zib- Bogdanovic- mecz bez historii.. Zib grał słabo, to jego najsłabszy mecz na turnieju, a Alexa najlepszy a mimo to od początku do końca było widomo kto wygra. Co zwróciło moją uwagę? Dobry serwis Czecha.. Dziś ten element funkcjonawał najlepiej jak mógł.. Dobrze ze kasa za ten mecz wzieta spora:)

Mertl- Bubka. Tak jak myśleliśmy z Drago Czech grał lepiej w wymianach.. To wystarczyło. Obaj dorby serwis.. Ogólnie mecz mnie nudził, ale kibicowałem bo Drago dzięki temu wygrał 650zł

Karanusic- Werner- Równy mecz stojący na wysokim poziomie. Obaj grali bardzo dobrze, naprawdę.. Wynik był sprawą otwartą do ostatniej piłki. Norbi zarobił na tym meczu parę złotych, więc może on coś napisze?

Co na jutro?

Wg mnie wygrają Zib- bo Grek wykorzystał już limit szczęscia, a czech nie zagra tak słabo jak dziś..

I Werner- Chłopak poczynił od dwóch lat spory postęp, to już zupełnie inny gracz.. Widać myśli na korcie, i gra bardzo dobrze..

Co przeciw?? Dwa razy serwis!!! Grek dobrze serwuje, a Mertl jeszcze lepiej( regularnie ponad 200km/h).. Ale ja liczę że moi będą trzymać serwis i w końcu łamać.. W szczególności "brawo Werner".. To tyle

Do góry
#946354 - 09/02/2007 22:43 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: acemilan1]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/04/2006
bardzo fajna relacja ale nie bardzo rozumiem o co chodzi w jednym momencie... dlaczego Bogus przegral przez niewywolanyaut skoro w koncu i tak tego tb wygral? chyba ze chodzi Ci o tb w 3 secie a nie jak napisales w drugim to wtedy zozumiale... ogolnie bardzo duze piwo dla Was za relacje ja jutro sobie zagram grubiej Ziba i lzej Eszołera... pozdrawiam ...

p.s. dorwijcie grubasa bo tez mialem dzis Bogdana \:\)

Do góry
#946397 - 09/02/2007 23:09 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: Boubson]
acemilan1 Offline
member

W 3secie. Nie moge do teraz zrozumiec jak nie mogl tego wykrzyczec. CAŁA HALA TO WIDZALA!!! A tego edziego do on sie nie nadaje.. Dosłownie nie chce zwalać wszystkiego na sedziego ale to była ważna piłka.. A może go dorwiemy, chodzcie jutro go spotkamy na zapleczu:). No bo koles nam turniej zepsul strasznie. To co on robi to jest po prostu katatrofa.
PS. Własnie czytałem quasi chat i rzecywiscie doping dla Bogadana był tylko na poczatek 2 seta głośny w pod koniec 3-go. A to dlatego że widać było po nim że potrzebuje ciszy do koncentracji- to tak do kolegi z Gniezna żeby nie pisał głupot.
PS. Norbi zamieść jak będziesz miał czas temu gościowi link do filmu z Alexa z Klecem gdy kończyłem na 2 tys kupon, bo on po prostu albo pewnych spraw nie rozumie, albo szkoda pisać...
PS2. Słuchaj Drogi Rafiku!!! Obejrzyj sobie jakikolwiek mecz Pucharu Davisa lub Federecji, może wtedy zrozumiesz że dpoing robi wiele, bo kłócąc się z Norbertem nie masz racji!!! Doping w sporcie to połowa sukcesu, a jeśli sądzisz inaczej to graj np: Przeciw amerykanom a Ameryce i Francuzom we Francji czy Niemcom w Niemczech!!! Powodzenia Ci życzę i proszę nie rób z ludzi idiotów, bo większość kuma o co chodzi z dopingiem... To tyle w tym temacie i mam nadzieję że w końcu się opamiętasz.. BO DOPING W TENISIE MIAŁ, MA i BĘDZIE MIAł ZNACZENIE- czy ci się to podoba czy nie. Zobaczysz film może to ci przemówi, o ile jeszcze Norbi będzie miał czas i ochotę wam zamieszcać film i zdjęcia.

Do góry
#946401 - 09/02/2007 23:14 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: acemilan1]
norbi_071 Offline
old hand

Meldunek: 02/06/2002
kurde pisalem niezla relacje i sie skasowalo wszystko ehh

no to w skrocie jeszcze raz

no co do meczu Eschauera to ogralem Cie Zuro hehe:) nie ma to jak w stylu pokerowego "big blinda" zalozyc sie w ciemno kiedy bylismy w holu i pilismy piwo za kupon Zura sprzed 2 dni :>. a w tym czasie trwaly juz 3 gemy hehe no ale nie podsluchiwalismy:)) . mecz naprawdę bardzo dobry, Eschauer w sytuacjach zagrożenia wspinał się na wyżyny, grał wtedy naprawdę agresywny i mądry tenis. Serwis oboje dobry no a wynik hmmm pokazuje jak ten turniej momentami jest wyrównany i jak ciężko coś dobrze wytypować. można właśnie tak wygrać mecz o 1 piłkę w tb i to jak długim tiebreaku.. ogólnie bardzo ciekawy mecz i myślę że mógł to być przedwczesny finał. poza tym meczem do tej pory na niezłym poziomie sportowo-widowiskowym stał Schuettler - Bogdanovic, oraz Zib - Koeller.
co do drugiego meczu - lepiej o nim zapomnieć. o Bubce zapamiętam niestety tylko tyle że strasznie przypomina twarzą ojca i że nie potrafi kompletnie prowadzić wymian, zresztą podobnie jak Mertl. Szkoda, bo na finał miał przyjechać jego Ojciec i liczyłem na autograf :((( ale tak naprawdę to 1/4 Bubki sporo na wyrost.. Mertl hmm.. niby też bardzo przeciętny, ale gdyby się czegoś nauczył nowego , to kto wie czy nie zwojowałby kortów trawiastych... serwis 217km/h robi wrażenie a czasem mu się dziś tak zdarzało (przeciętnie to tak z 203-205).

co tu jeszcze napisać? spotkanie z Kubotem \:D chyba mnie nie polubił, dałem mu do podpisania przegrany kupon i powiedziałem"szkoda ze tylko Twoj mecz mi nie wszedl ale co zrobic, glowa do gory !". potem zroblismy wspolne fotki z nim , ale na moje pytanie odnosnie jego startow turniejowych coś burknal pod nosem hiehie..

pozdrawiam stala ekipe a do tego forumowiczow ktorzy dzis tez byli - Juankę_CHelę i Florę oraz Drago :). a co do Drago - zrobilismy fotkę dziadkowi z jego ekipy który modlił się (dosłownie) o zwycięstwo Eschauera :>
\
typy na jutro: Zib 2/10, Eschauer 6/10

pozdro

Do góry
#946420 - 09/02/2007 23:25 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: norbi_071]
norbi_071 Offline
old hand

hehe przypomanielm se jeszcze 2 epizody

1) kamerzyscie chyba bardzo sie spodobala jedna hostessa i w drugim secie uwzial sie doslownie na nia az sie hala zaczela smiac cala:> z 10x albo i wiecej przelaczal na nia , czasem nawet jak byla gra;/ w koncu wziela swoja kolezanke i razem sie usmiechaly jak je realiztor pokazywal hehe

2) w lozy vipow jakis koles zaczal gadac przez telefon o interesach. Zuro czy ja tez dzwonimy i czesto dajemy relacje, ale robimy to cicho i z kultura. a ten typ zaczal sie drzec na maxa hehe jakby byl w barze ,nie wiem o czym gadal dokladnie ale o jakichs zakupach czy cos hehe i nagle ten sam Dziadek z ekipy Drago krzyknal mu "zamknij ryj tam ty vipie do k**** nedzy" \:D \:D \:D

Do góry
#946438 - 09/02/2007 23:37 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: norbi_071]
DRAGO Offline
old hand

Meldunek: 07/09/2002
no to moze teraz moja kolej

nie zdzwie nikogo jak zaczne moją notke od słów:

VIVA MERTL

Wszyscy dookoła mieli bubke a mi konczył kupon Mertl z 50 na 643 złote pokazywałem Wam ten kupon no i udało sie.Mertl dziekujeee

Na powaznie Mertl to serwis, który dzis był jego bronią i na Bubke wystarczyło.

Dziś szkoda uliego(Ulihracha). Gdy doszedł w 3 secie z 3-5
na 5-5 naprawde uwierzyłem ze zwyciestwo jest nasze ale cóz.... sedziowie znów dali strasznie ciała, nie widzac oczywistych outów (szczególnie nasz ulubieniec duzy śpioch).

Co do meczu Eschauera grał kapitalnie. Obaj prezentowali sie dobrze ale Austriak jednak wg mnie ciut lepiej. Karanusic wygrał mecz z Mahutem mijankami bo Nico biegałd osiatki tymczasem Eschauer trzymał sie linii i rozprowadzał Chorwata. Ten mecz miałem odpuszczony wiec go nie przezywałem.

Zib - Bogdanovic. Wg mnie jezeli chodzi o ten mecz była widoczna róznica klas. Zib wszedł :-)

PS Norbi ten dziadek to pozytywny gosc modlił sie o wygraną karanusica i nie udało sie. Jesli chodzi o jutro ja odpuszczam Wrocław.

Pozdrowionka dla całej ekipy , Acemilana Norbiego Trocho, Siwego i wszystkich których nie wymieniłem a byli dziś w Ludowej.

$$$ Mertl $$$ big danke :-)

Do góry
#946439 - 09/02/2007 23:38 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: DRAGO]
DRAGO Offline
old hand

ten dziadek to pan staszek pojechał z vipem dokładnie tak jak mówisz bez zadnego ALE . Pojechał po nim \:\)

Do góry
#946442 - 09/02/2007 23:40 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: norbi_071]
juanka Offline
stranger

Meldunek: 09/02/2007
Nudne mecze, Eco juz raz ogral Ziba 6x1 6x3 wiec uwazac tam, komedia z sesja Kubota, 10 minut i chetnych nie bylo, ja wiecej czasu bylam na kawie niz na meczach, Werner mocny, opanowany, umie koles grac nie tylko na cegle, powinien pojechac Mertla w 2 setach ale grajcie co chcecie nic nie jest pewne, turniej cudow. O wiele ciekawiej jest po za kortem albo na trybunach ... cos na final trzeba wymyslic specjalnego.

Pozdro Norbi

Do góry
#946443 - 09/02/2007 23:40 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: DRAGO]
norbi_071 Offline
old hand

spoko ja sie z Niego nie smieje, tylko te 2 sytuacje byly komiczne:) szkoda ze Mu nie weszlo:( a TObie gratki, niezly kuponik:)

Do góry
#946453 - 09/02/2007 23:45 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: norbi_071]
DRAGO Offline
old hand

norbi spoko \:\) Mnie tez te sytuacje rozbawiły do łez. Pan Stasiek juz taki jest. Co do jutra nie wiem czy bede na hali więc jak coś to zobaczymy sie na finale (chociaz moze jutro sie wybiore jeszcze zobacze)

Do góry
#946458 - 09/02/2007 23:47 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: DRAGO]
norbi_071 Offline
old hand

no i pieknie

szanowny Pan Nicolas Mahuttttttt

w kwalach Marsyliiiiiii

fix wczoraj jak nic

Do góry
#946459 - 09/02/2007 23:48 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: norbi_071]
DRAGO Offline
old hand

ehhhhh i wszystko jasne

Do góry
#946881 - 10/02/2007 07:57 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: DRAGO]
acemilan1 Offline
member

Szanowny Nicolas, jak co roku odpada na tym samym poziomie. Szkoda, bo zawsze gra na tym etapie tak samo, czyli słabo. Ale wierzymy że to pewnie brak formy...
PS. Nawet gdyby grał dobrze, to wczoraj by przegrał

Do góry
#946906 - 10/02/2007 08:38 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: acemilan1]
Black_Hunter Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/04/2006
Wlasnie przyjechalem do Wrocka? wybiera sie ktos na mecz zibA? bo tak samemu nie chce isc:P kontakt na priv:)

Do góry
#947152 - 10/02/2007 10:39 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: Black_Hunter]
norbi_071 Offline
old hand

ja bede dzis na meczu Eschauera dopiero, chcesz sie umowic tam? siedzimy po lewej stronie od trybuny VIpow, kolo mnie lysy Koles i Zuro

Do góry
#948830 - 10/02/2007 18:17 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: norbi_071]
norbi_071 Offline
old hand

cos o dzisiejszym dniu mozna powiedziec jedno - nie ma to jak zobaczyc sobie na zywo 4 gemy meczu Eschauera zle obliczylem to wszystko o czas trwania i wyszlo jak wyszlo

ogolnie tak jak zawsz kghm w weekend to porazka, ten turniej ma wlasnie nastroj wieczorem a w weekend to wszystko traci swoj urok

przed tv i PS zdazylem przegrac kupe kasy na zywo na Economidisie i powoli mam dosc bukmacherki \:o

Do góry
#948959 - 10/02/2007 19:10 Re: Challenger - KGHM Wrocław *DELETED* [Re: norbi_071]
DRAGO Offline
old hand

norbi dziś było lipnie bo mnie nie było co tu duzo gadać ;\)

Do góry
Strona 5 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Moderator:  rafal08