A czy jest mozliwosc płacenia karta w sklepie.I jeszcze jedno pytanie dlaczego nie widze salda karty wyskakuje mi informacja Usługa obecnie niedostępna
Istnieje taka mozliwosc ale najprawdopodobniej kasjerka nie bedzie znala tej karty i bedzie sie bala i powie Ci zebys polecial do bankomatu i wyplacil kasiorke. Sam spotkalem sie z taka sytuacja i teraz zawsze wyplacam w bankomacie. A to saldo na stronie raz dziala a raz nie dziala;-)
Napisałem do nich, to odpisali, że był jakiś problem ale ponownie zlecili wypłatę i powinno być wszystko OK. Minął kolejny tydzień i nie jest OK. Znowu napisałem maila, zobaczymy co tym razem wymyślą...
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Bizkit a wypłacasz tak na oko ile ci potrzeba,czy może masz jakaś metode liczenia by ogołocić karte jak najbardziej nie płacąc przy tym kary za próbe wypłaty wyższej kwoty?
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Originally Posted By: Szewczenko
A mi od 21 stycznia jeszcze nie wypłacili 74 $
Napisałem do nich, to odpisali, że był jakiś problem ale ponownie zlecili wypłatę i powinno być wszystko OK. Minął kolejny tydzień i nie jest OK. Znowu napisałem maila, zobaczymy co tym razem wymyślą...
jeśli możesz to daj znać jak dostaniesz i ile,bo róznie to z tymi prowizjami teraz wygląda...
Mam pewien problem, chciałem zarejestrować swoje konto bankowe, otrzymałem od nich pewną sumę pieniędzy, mbank pokazał jako PLN i USD a na stronie mam wklepać ile dostałem w EUR. Próbowałem przelicznikiem ale każda z podanych kwot sie nie zgadza. Co mam robić?
Mam takie pytanie, wpłaciłem kartą na neteller i moje konto zostało zablkowane w celu spradzenia tożsamości, ktoś miał do mnie zadzwonić, czekam od piątku, maile nic nie dają. Wie ktoś co tam się dzieje?