W tym przypadku nie ma problemu - jednak w pojedyńczym typie byłby to typ niezaliczony. Wielokrotnie już prosiłem o sprawdzanie swoich postów zaraz po wysłaniu czy wszystko jest OK, chociaż wiem, że czasami może coś takiego umknąć uwadze.
Niestey nie będę mógł podawać typów konkursie (brak czasu a na odwal sie nie będę podawał) a że szkoda oddawać miejsce w turnieju bez walki to z chęcią odstąpię komuś swój udział w turnieju. Chętnego poproszę o kontakt na priv, najpóźniej we wtorek podam kto mnie zastąpi. O ile oczywiście jest to zgodne z regulaminem.
Witam serdecznie, z powodow osobistych niestety rezygnuje z konkursu.Powodem wycofania absolutnie nie jest slabszy tydzien(czytaj 1:2)lecz....problemy osobiste z ktorymi jakos musze sobie poradzic a rezygnacja z konkursu w pewnym sensie mi pomoze...Jesli jest ktos chetny kto przejmie moj bilans to prosze o priv oraz jutro lub pojutrze podanie reszty typow. Serdecznie przepraszam za zamieszanie.Zycze wszystkim powodzenia!!
Mam wobec tego pytanie do prowadzących - czy przy podawanych typów muszę dodawać jakieś zastrzeżenia, czy coś z w tym stylu z racji tego, że gram za Kubę.
Mam wobec tego pytanie do prowadzących - czy przy podawanych typów muszę dodawać jakieś zastrzeżenia, czy coś z w tym stylu z racji tego, że gram za Kubę.
Tak - że podajesz za Kubę - przynajmniej na początku, żebyśmy się przyzwyczaili do tych zmian
Jak to jest z underdogami w końcu? Na początku tematu z typami pisze, że underdog nietrafiony pozostaje bez konsekwencji, ale z tego co widzę, to normalnie się go do bilansów tygodnia i całkowitego dodaje ...
Jak to jest z dokładnym wynikiem w Fonbecie? Bo przed chwilą Horna skreczował w trzecim gemie. Wiem, że przy zakładach na 1 2 liczy się normalnie, ale jak to się ma przy dokładnych wynikach?